NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, george1807 είπε Παλιά θυμάμαι ότι ήθελε, πλέον νομίζω το έχουν αλλάξει και αν φύγεις νωρίτερα θα σου ζητήσουν ένα ποσό ως penalty. Δοκίμασε να κάνεις downgrade και θα στα γράφει όλα υποθέτω. Από οτι εχω διαβάσει σου χρεώνουν αλλο ενα μήνα, αν διακόψεις νωρίτερα. 1
xaritakia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχει κανείς paid programs της Revolut? Φαίνονται πολύ ελκυστικά ειδικά για τα security που προσφέρει π.χ λέει άμα χάσεις πτήση σου επιστρέφει μέχρι για 1000/χρόνο, έχει ασφάλεια για κλοπη-καταστροφη τηλεφώνου, no fee ATM withdrawals, no fee currency exchanges κ.α Εντυπώσεις; Πολύ καλό για αληθινό ακούγεται να δίνεις μόνο 14/μήνα για όλα αυτά και άλλα παραπάνω.
technomangr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα εδώ και κάτι μέρες οι ελληνικές τράπεζες παίρνουν προμήθεια σε κάθε μεταφορά στην ρεβολουτ υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κατάθεση απ ευθείας στην ρεβολουτ ?
alfeios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, technomangr είπε Καλησπέρα εδώ και κάτι μέρες οι ελληνικές τράπεζες παίρνουν προμήθεια σε κάθε μεταφορά στην ρεβολουτ υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κατάθεση απ ευθείας στην ρεβολουτ ? 1. Όχι η ελληνικές τράπεζες. Μια ελληνική τράπεζα. 2. Με έμβασμα. Θα χρεωθείς την αποστολή του
alfeios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, technomangr είπε Η εθνική τράπεζα μόνο το κάνει ? Ναι 1
technomangr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, alfeios είπε Ναι Σε ευχαριστώ πολύ. 1
pagouris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, μπορείτε να κάνετε σύνδεση pocket με κάποια κάρτα; Εμένα δεν υπάρχει τέτοιο option και με το support τους που μίλησα μου είπαν ότι το έχουν απενεργοποιήσει μέχρι να περαστεί κάποιο fix. Έχω την version 10.60
1988panos2171 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Χαιρετε και χρόνια πολλά. Έχω κάνει μετατροπή ένα ποσό σε άλλο νόμισμα για ταξίδι στο εξωτερικό και τώρα στο λογαριασμό έχω δύο νομισματα. Σε πληρωμή εκεί πρέπει να κάνω και κάτι αλλο ή αυτόματα κατά την πληρωμή θα επιλέγεται το εκάστοτε νόμισμα;
Billator Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Χαιρετε και χρόνια πολλά. Έχω κάνει μετατροπή ένα ποσό σε άλλο νόμισμα για ταξίδι στο εξωτερικό και τώρα στο λογαριασμό έχω δύο νομισματα. Σε πληρωμή εκεί πρέπει να κάνω και κάτι αλλο ή αυτόματα κατά την πληρωμή θα επιλέγεται το εκάστοτε νόμισμα; Χρόνια πολλά, εφόσον από το τοπικό νόμισμα που πληρώνεις υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο για κάθε αγορά θα τραβάει από εκεί αυτόματα λεφτά. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο θα τραβήξει από το balance του ευρώ με αυτόματη μετατροπή.
george1807 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, pagouris είπε Καλησπέρα, μπορείτε να κάνετε σύνδεση pocket με κάποια κάρτα; Εμένα δεν υπάρχει τέτοιο option και με το support τους που μίλησα μου είπαν ότι το έχουν απενεργοποιήσει μέχρι να περαστεί κάποιο fix. Έχω την version 10.60 Καλησπέρα, δεν θυμάμαι πότε να συνδέεται κάρτα με pocket. Πάντα η κάρτα είναι στους λογαριασμούς και το pocket πάει με τη σειρά του στο λογαριασμό.
PedroG Δημοσ. Παρασκευή στις 05:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:59 μμ Ξέρετε πόσο παίρνει προμήθεια το ΑΤΜ ελληνικής τράπεζας αν θέλω να βγάλω χρήματα με την κάρτα Revolut? Υπάρχει ΑΤΜ δίχως προμήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις