Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφαγε κάποιες σταγόνες νερού από τον μπέμπη μας που ράντιζε με το μπιμπερό και τα φτυσε. Το έδωσα στην isystem. Έχει χτυπήσει μητρική, οθόνη, πληκτρολόγιο κλπ. Μπορεί η επισκευή να πάει πολύ ψηλά. Πως μπορώ να ξέρω ότι όντως αυτά που λένε θα αλλαχθούν και δεν πέσει και κάποιο παπατζιλίκι; Μήπως να ζητούσα part number από όλα τα καινούργια που θα μπουν ή και τα παλιά που θα βγουν; ή τι άλλο; Αντιλαμβάνομαι ότι πιθανόν αυτό το τόπικ να το διαβάζουν και μέλη που πιθανόν να εργάζονται εκεί, αλλά δεν πειράζει...

Δημοσ.
10 hours ago, Makis38 said:

Πως μπορώ να ξέρω ότι όντως αυτά που λένε θα αλλαχθούν

Ρώτα τους ευθέως και ευγενικά. Δεν εργάζομαι εκεί αλλά έχω πολύ καλές εμπειρίες.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Makis38 είπε

Έφαγε κάποιες σταγόνες νερού από τον μπέμπη μας που ράντιζε με το μπιμπερό και τα φτυσε. Το έδωσα στην isystem. Έχει χτυπήσει μητρική, οθόνη, πληκτρολόγιο κλπ. Μπορεί η επισκευή να πάει πολύ ψηλά. Πως μπορώ να ξέρω ότι όντως αυτά που λένε θα αλλαχθούν και δεν πέσει και κάποιο παπατζιλίκι; Μήπως να ζητούσα part number από όλα τα καινούργια που θα μπουν ή και τα παλιά που θα βγουν; ή τι άλλο; Αντιλαμβάνομαι ότι πιθανόν αυτό το τόπικ να το διαβάζουν και μέλη που πιθανόν να εργάζονται εκεί, αλλά δεν πειράζει...

Δεν υπάρχει περίπτωση να πουν κάτι που δεν θα το κάνουν. 

Είναι πολύ έμπιστη και άριστη στα σέρβις. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα παιδιά στην isystem τα εμπιστεύομαι πάντως. Δεν εχω καμία σχέση με το μαγαζί αλλά όταν πήγα το MacBook Pro mid 2010 με ροβληματικη κάρτα γραφικών αρχικά έγινε μόνο reballing όταν τους ρώτησα δεν το αρνήθηκαν ούτε στιγμή και χώρο κόστος μου αντικατέστησαν το τσιπ γραφικών και μου επέστρεψαν και το αρχικό. 

Καμια πρόθεση να "εξαπατήσουν" κανέναν 

• Thanks 2
Δημοσ.
5 hours ago, Romanzo Criminale said:

συγγνώμη αλλά απο μερικές σταγόνες δεν γίνεται να πάθει όλα αυτά..

Ναι, αλλά έτσι είπε η γυναίκα, δεν ήμουν παρών. Οπότε να διαφωνήσω 🙃

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά λόγω ότι η προώθηση στην isystem έγινε μέσω Public ελέω άτοκων/πολλών δόσεων του υψηλού ποσού δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά γιατί στα Public μιλάω με άσχετους που την μία μέρα μου λένε θα πάει μέχρι 680€ και την άλλη μέχρι 1,500!!!

Δημοσ.

Μπορείς να το πας απευθείας εσυ σε κάποιο επίσημο κατάστημα. Εγώ αυτό προτείνω.  Μετά μπορείς να πας σε κανα irepair. Γενικά για τόσα χρήματα πάρε προσφορές. Τέλος αν Δεν έχει περάσει ο πρώτος χρόνος να δεις μήπως αξίζει να πάρεις το apple care και γλυτώσεις κανα φράγκο. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο σταγονες τετοια ζημια?

δεν το πιστευω ουτε 1 στο 100000000

παρε και μια δευτερη - τριτη γνωμη

Επεξ/σία από postfire
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 minutes ago, Romanzo Criminale said:

Μπορείς να το πας απευθείας εσυ σε κάποιο επίσημο κατάστημα. Εγώ αυτό προτείνω.  Μετά μπορείς να πας σε κανα irepair. Γενικά για τόσα χρήματα πάρε προσφορές. Τέλος αν Δεν έχει περάσει ο πρώτος χρόνος να δεις μήπως αξίζει να πάρεις το apple care και γλυτώσεις κανα φράγκο. 

Το σκέφτηκα αλλά δεν δίνουν πάνω από 6 άτοκες δόσεις ενώ στα public μπορεί να πετύχω μέχρι και 48 (πιστωτική), το 36 άνετα οπότε με ένα 20άρικο το μήνα δεν με νοιάζει αλλά να σκάσω 1000 απ' ευθείας δεν γίνεται με τίποτα πόσο μάλλον τα 1,500 που δεν αξίζει. Το 2015 το πήραμε και γαμώ τα εργαλεία, i7, 16 ram, αλλά τι να πεις αν δεν τα προσέχουν στοιχειωδώς.

Δημοσ.
8 hours ago, postfire said:

απο σταγονες τετοια ζημια?

δεν το πιστευω ουτε 1 στο 100000000

παρε και μια δευτερη - τριτη γνωμη

Η κάθε γνώμη, με αποστολή του υπολογιστή από επαρχία, στοιχίζει τίποτε λιγότερο από 40 ευρώ , οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτό θα γινότανε μόνο να το έδινα σε κανέναν γνωστό, γιατί στο τέλος θα έχω πληρώσει κάνα 120άρι για να ακούσω, μάλλον τα ίδια...

Δημοσ.
Στις ‎8‎/‎6‎/‎2018 στις 3:55 ΜΜ, marmagia είπε

Τα παιδιά στην isystem τα εμπιστεύομαι πάντως. Δεν εχω καμία σχέση με το μαγαζί αλλά όταν πήγα το MacBook Pro mid 2010 με ροβληματικη κάρτα γραφικών αρχικά έγινε μόνο reballing όταν τους ρώτησα δεν το αρνήθηκαν ούτε στιγμή και χώρο κόστος μου αντικατέστησαν το τσιπ γραφικών και μου επέστρεψαν και το αρχικό. 

Καμια πρόθεση να "εξαπατήσουν" κανέναν 

πόσο σου πήγε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...