EbayAlien Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Hi, ο τίτλος τα λέει όλα αλλά επιτρέψτε μου να εξηγήσω και να σας πω μια πολύ μικρή ιστορική αναδόμηση συμβάντων. Έχουμε και λέμε Η πολυκατοικία που νοικιάζουμε αυτήν την στιγμή είναι νεόδμητη, στολίδι στην κακόφημη γειτονία. Έχει 2 κάμερες εσωτερική και εξωτερική. Η εξωτερική βλέπει στον σχετικά κλειστό χώρο της οικοδομής εκεί όπου παρκάρω ένα μεταχειρισμένο sedan που έχουμε αυτήν την στιγμή και το εταιρικό αυτοκίνητο που λόγο θέσης μου επιτρέπετε να το χρησιμοποιώ σχετικά κατά αποκλειστικότητα, επομένως κάπου πρέπει να παρκάρει. Κοντά μας ή σχεδόν απέναντι υπάρχει μια pub η να το εξηγήσω καλύτερα ένα underground bar με μπιλιάρδα, συνοδούς και πολύ καλές παρέες. Σε 1-2 μήνες περιμένουμε ένα καινούριο sedan εργοστασιακό, και πρόκειται να πουλήσουμε αυτό που χρησιμοποιούμε προς το παρόν, όποια γρατζουνιά η ζημία κάνει την αξία του ψιλά για τα διόδια Το θέμα μου είναι το έξης: Έχω βρει κυριολεκτικά 2 κουτάκια μπύρας μέσα στην εξάτμιση από το προσωπικό μου αυτοκίνητο και παράλληλα έχουμε και διαφόρους φοιτητές - νέους στην γειτονία που περνάνε τον χρόνο τους στην πιλοτή μας. Fan Fact Έχω βρει λάδι από pizza στο καπό του αυτοκινήτου μου και κουτιά κοντά στις ρόδες. Όλα τα παραπάνω σε διάστημα μηνών και τέλος πάντων, έχουν δει τα μάτια μου πάρα πολλά Τι θέλω να κάνω: Το διαμέρισμα μου κατέχει ένα απλό καλώδιο κάμερας (1 Power 2 Data ) το οποίο, σύμφωνα με ένα πράμα που βρίσκει καλώδια στον τοίχο, πάει μέσα από την εντοιχιζόμενη ντουλάπα οπού, ακολουθεί σωληνώσεις νερού ή καλοριφέρ, περνάει από το μπάνιο της διπλανής μου. Επομένως να σας προλάβω, να αντικαταστήσουμε την κάμερα με IP και την καλωδίωση δεν είναι επιλογή καθώς το καλώδιο είναι κυριολεκτικά στον σοφά μέσα Wifi ή νέα καλωδίωση δεν είναι επιλογή λόγου συμφωνητικού και κοινών πολυκατοικίας. Τι ζητάω από εσάς είναι να μου προτείνετε πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα του " analog to digital " . Σκεφτόμουν να πάρω ένα καταγραφικό Unifi για τις επιλογές του, το όνομα που κατέχει στην αγορά, αλλά και τις δυνατότητες του. Αν μπορείτε να προτείνετε με pm ή με comments κάποια εταιρεία που κάνει αυτές τις μετατροπές θα το εκτιμούσα ειλικρινά. Σαλλονίκη. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από EbayAlien
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Για ποιο λογο θελεις να βαλεις IP καμερες ομως; Δεν δουλευουν μια χαρα οι καμερες που εχεις τωρα;
EbayAlien Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Για ποιο λογο θελεις να βαλεις IP καμερες ομως; Δεν δουλευουν μια χαρα οι καμερες που εχεις τωρα; Το καλώδιο είναι το πολύ απλό με 3 μικρά καλωδιάκια, εγώ θέλω την αναλογική εγκατάσταση να την κάνω είσοδο για ip καταγραφικό λόγο τεχνολογίας και ευελιξίας. Όταν λέω εγκατάσταση, δεν έχω ούτε καταγραφικό ούτε καλωδίωση ΑΚΟΜΑ. Είναι τα καλώδια σε μία άκρη με περιμένουν.
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, EbayAlien είπε Το καλώδιο είναι το πολύ απλό με 3 μικρά καλωδιάκια, εγώ θέλω την αναλογική εγκατάσταση να την κάνω είσοδο για ip καταγραφικό λόγο τεχνολογίας και ευελιξίας. Όταν λέω εγκατάσταση, δεν έχω ούτε καταγραφικό ούτε καλωδίωση ΑΚΟΜΑ. Είναι τα καλώδια σε μία άκρη με περιμένουν. Το θεμα ειναι πως δεν υπαρχει καποια διαφορα στην "τεχνολογια" οπως το αναφερεις. Βασικα η ηδη εγκατασταση πρεπει να εχει 2 καλωδια, 1 ρευματος και 1 βιντεο....Μπορεις να βαλεις καταγραφικο που συνδεεται με αυτα τα καλωδια.....Οπως ειπα οι διαφορες ειναι μηδαμινες, πλεον ολα τα καταγραφικα (αναλογικα/ψηφιακα) συνδεονται στο ιντερνετ και προσφερουν remote viewing....Δεν νομιζω πως θα κερδισεις πρακτικα κατι αν τα κανεις IP (εκτος αν οκ σκεφτεσαι να βαλεις καμερες των 200/300ε+ η καθε μια πχ).
Fubar.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Υπάρχουν ψηφιακές κάμερες και ειδικά καταγραφικά τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν πάνω στα καλώδια παλιού τύπου, ακριβώς για περιπτώσεις σαν τη δική σου, ωστε να μή χρειάζεται να αλλάξεις την καλωδίωση. Πχ, η Hikvision τις ονομάζει Turbo HD. Απο κεί και πέρα, το καταγραφικό θα σου δώσει δυνατότητες IP για συνδεση στο δίκτυο και απομακρυσμένη παρακολούθηση κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα