Προς το περιεχόμενο

agora neou pc mexri 450 e (SOS) thelw gnwmes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

katarxas sugnwmh gia ta greeklish alla exw ena thema me to na perasw mesa thn ellhnikh glwssa.exw ena pc to opoio tha deite parakatw ,tha hthela na mou proteinete an mporw na vrw ena pc me toulaxiston ta idia xarakthristika ean geinetai tou pc pou tha dwsw ston aderfo mou ,to sugkekrimeno pc an kai palio shkwnei px to LOL sto high me 100 fps peripou ,opote paizei na vrw ena pc mexri 450 evrw ,pou na einai toulaxiston san avto an oxi kalutero ,?kserw ta lefta den einai polla alla den psaxnw ena trelo gaming pc ,na mporw na paizw aksioprepos kapoia vasika games ...evxaristw polu 

34664675_1755413654526288_8102676024057135104_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν διαβάζω τίποτα. Γράψε σε Ελλινκα. Μόνο.

Ακυρο, κατάφερα να "βγάλω" την πρώτη πρόταση. Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αύριο, όταν θα το έχω καταλάβει όλο. :-)

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andialimuci είπε

avta ta agorazw ena ena part apo to internet psaxnwntas? h uparxei kapoio link pou na einai ola san sunolo?evxaristw gia thn amesh apanthsh

milaw gia desktop panta :)

Αν θες κομμάτι κομμάτι https://www.e-shop.gr/

αλλιώς άμα θες κάτι έτοιμο https://www.plaisio.gr/

Δημοσ.

Υπάρχει οδηγός για το πως να ζητήσεις βοήθεια για νέο υπολογιστή. Κάνε τον copy-paste και απάντησε στις ερωτήσεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. 

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη για τα γρικλισ πριν ,λοιπόν πάμε ξανά στα ελληνικά να βγάλουμε άκρη,το ΠΣ που έχω στην φωτογραφία ,είναι το ΠΣ που έχω τώρα,αλλά θα πρέπει να το δώσω .θέλω εάν μπορείτε να μου προτείνετε ένα ΠΣ μέχρι 450 € που να έχει τις ίδιες δυνατότητες με αυτό,εάν όχι καλύτερες , ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις 

Δημοσ.

Λοιπόν, υπάρχει άλλο topic το οποίο αναφέρεται σε αναβαθμίσεις και υλοποίηση καινούργιων υπολογιστών. Εδώ που το έγραψες είναι λάθος. Επίσης υπάρχει και οδηγός για καινούργιους υπολογιστές το οποίον κάνεις copy-paste και τον απαντάς.

Φιλικά πάντα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, andialimuci είπε

Παιδιά συγνώμη για τα γρικλισ πριν ,λοιπόν πάμε ξανά στα ελληνικά να βγάλουμε άκρη,το ΠΣ που έχω στην φωτογραφία ,είναι το ΠΣ που έχω τώρα,αλλά θα πρέπει να το δώσω .θέλω εάν μπορείτε να μου προτείνετε ένα ΠΣ μέχρι 450 € που να έχει τις ίδιες δυνατότητες με αυτό,εάν όχι καλύτερες , ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις 

Άμα το φτιάξεις εσύ κομμάτι κομμάτι η κάποιος φίλος σου μπορεί να γλιτώσεις και 100 Εύρω από το budget σου αλλιώς στην καλύτερη να γλιτώσεις το πολύ κανα 30 αν πάρεις έτοιμο σύστημα. Να βρεις τα ίδια δύσκολο, να βρεις μεταχειρισμένο από αγγελία πιθανό, να φτιάξεις ένα πολύ minimum, το καλυτερο :)

Επεξ/σία από EbayAlien
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά ,θα τα πω και στο άλλο τοπική για να μου προτείνουν πάρτ πάρτ ,μιας και μπορώ να το συναρμολογησω το ντεσκτοπ ,δλδ να μου προτείνουν από το κουτί μέχρι όλο το χαρτνγουερ μέσα ,είμαι νέο μέλος και δεν τα πολυπαω καλά μέχρι να συνηθίσω ,οπότε λίγη επιείκεια 😛 😛 😛 :)

• Like 2
Δημοσ.

Evxaristw gia thn apanthsh file mou,sto mono pou exw katalhksei kai agorasei hdh einai h othonh ,to mouse ,keyboard,kai hxeia ,to tower oxi akoma giati prospathw na kanw thn kaluterh epilogh sta hdh sxetika meiwmena lefta pou diathetw ,kai erxesai esu kai mou rixneis maxairia kai me kaneis na to ksanaskeftw twra 😛 ... makari na skampaza trela ta peri sumvatothtas ,giati exei para polles aggelies edw mesa ,kai se times kai se poiothta ,an mporeis na mou rikseis ta fwta sou 

Δημοσ.

Δεν έχει κανένα νόημα να πάει σε 775 σύστημα τώρα. Απολύτως κανένα.

Και στο λέω ως χρήστης υπερτούμπανου 775.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν έχει κανένα νόημα να πάει σε 775 σύστημα τώρα. Απολύτως κανένα.

Και στο λέω ως χρήστης υπερτούμπανου 775.

Εφόσον ειναι ικανοποιημένος έχει νόημα απο την στιγμή που θα πληρώσει λιγότερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Εφόσον ειναι ικανοποιημένος έχει νόημα απο την στιγμή που θα πληρώσει λιγότερα. 

Δέκα + ετών hardware, όχι. Με λιγότερα πάει σε 2200G με εγγύηση και καλύτερες επιδόσεις.

Το ότι θες να δώσεις τα δικά σου, δεν δικαιολογεί να παραβαίνεις τους κανόνες του φόρουμ για την προώθηση της αγγελίας σου. Δεν ήθελα να στο πω ετσι ωμά, αλλά με αναγκασες.

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δέκα + ετών hardware, όχι. Με λιγότερα πάει σε 2200G με εγγύηση και καλύτερες επιδόσεις.

Το ότι θες να δώσεις τα δικά σου, δεν δικαιολογεί να παραβαίνεις τους κανόνες του φόρουμ για την προώθηση της αγγελίας σου. Δεν ήθελα να στο πω ετσι ωμά, αλλά με αναγκάσεις.

Ώστε εσύ είσαι ο ζηλόφθονος.. 1) δεν προώθησα καμία αγγελία στο άσχετο ο τύπος ζήτησε ακριβώς αυτά που δίνω και απλά τον ενημέρωσα 2) εφόσον μόνος του ζήτησε βοήθεια στο να βγάλει άκρη με τις αγγελίες του έδειξα πράγματα που πουλάνε άλλοι οπότε δεν έκανα κάποια αποκλειστικά προσωπική προώθηση. 

3) ο κανόνας που ακριβώς ειναι που το απαγορεύει (ρώτησα και τον mod αλλά απάντηση δεν πήρα) μιας και δεν έκανα προσωπική διαφήμιση απο την στιγμή που ειναι απάντηση σε απευθείας ερώτηση. 

4) δείξε μου ένα 2200g σύστημα στα λεφτά που μπορεί να πάρει ένα 775 σύστημα και θα σε παραδεχτώ. (το πολύ 230 ευρώ σύνολο κουτί τροφοδοτικό καινούργια διπλάσιο ssd μητρική επεξεργαστή κάρτα γραφικών μνήμες κτλ όλα μέσα) και έχει τονίσει ότι τα οικονομικά του ειναι περιορισμένα οπότε αν ειναι να γλιτώσει έστω 100 ευρώ (που γλιτώνει άνετα τα διπλάσια) φαντάζομαι τον ενδιαφέρει. 

5) εφόσον ισχύει το "4" και εφόσον ειναι ικανοποιημένος με ένα τέτοιο σύστημα ο TS μιας και το δήλωσε απο μόνος του τότε για ποιον λόγο να μην εξοικονομήσει χρήματα πουλάω δεν πουλάω εγώ; επειδή το θες εσύ; 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Ώστε εσύ είσαι ο ζηλόφθονος.. 1) δεν προώθησα καμία αγγελία στο άσχετο ο τύπος ζήτησε ακριβώς αυτά που δίνω και απλά τον ενημέρωσα 2) εφόσον μόνος του ζήτησε βοήθεια στο να βγάλει άκρη με τις αγγελίες του έδειξα πράγματα που πουλάνε άλλοι οπότε δεν έκανα κάποια αποκλειστικά προσωπική προώθηση. 

3) ο κανόνας που ακριβώς ειναι που το απαγορεύει (ρώτησα και τον mod αλλά απάντηση δεν πήρα) μιας και δεν έκανα προσωπική διαφήμιση απο την στιγμή που ειναι απάντηση σε απευθείας ερώτηση. 

4) δείξε μου ένα 2200g σύστημα στα λεφτά που μπορεί να πάρει ένα 775 σύστημα και θα σε παραδεχτώ. 

5) εφόσον ισχύει το "4" και εφόσον ειναι ικανοποιημένος με ένα τέτοιο σύστημα ο TS μιας και το δήλωσε απο μόνος του τότε για ποιον λόγο να μην εξοικονομήσει χρήματα πουλάω δεν πουλάω εγώ; επειδή το θες εσύ; 

Επειδή είναι κανόνας του φόρουμ. Δεν είναι επειδή το θέλω εγώ.

Ή συμφωνείς, ή πας αλλου. Δίκη σου επιλογή.

2200G με 8GB ram και μια απλή μητρική, είναι κάτω από 200 ευρώ και πολύ ταχύτερη και με εγγύηση από αντίστοιχου κόστους 775.

Ζηλοφθονος δεν είμαι, εσυ έχεις νευράκια.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...