Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλες φίλοι και τρίτα γένη καλησπέρα.

Θα ήθελα την συμβουλή σας για ένα gaming-productivity desk που θέλω να παραγγείλω. Τα κριτήρια είναι απλά Άνεση για ώρες πολλές, αντοχή και εύκολη μεταφορά.

Έχω φτιάξει το παρακάτω καταπληκτικό σχέδιο στο autocad.. με τις πρώτες μου σκέψεις αποτυπωμένες.
Πρόκειται να βάλω 2 27" monitors και 1 24" για 144hz gaming και για πολλές δουλειές. Επίσης θα μπει ένα full tower με διάφορα άλλα δικτυακά μαζί με αποθηκευτικό και πρακτικό χώρο 

Παρακαλώ τις γνώμες σας ως προς το σχέδιο το setup και και την κατανομή του χώρου.
Άμα έχετε και καμιά βιοτεχνία υπ όψη ένα comment η pm με πληροφορίες θα ήταν πολύ ευπρόσδεχτο. Προτιμότερη ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης αλλά άμα υπάρχει και κάτι άλλο με μεταφορικά δεν με πειράζει

*Τα monitor θα μπουν σε triple monitor stand που θα "γραπώσει" στην 2.5 μελαμίνη. Αν και καλό stand που θα αντέξει το βάρος δεν έχω βρει στην αγορά ακόμα Ευπρόσδεχτες οι ιδιοκατασκευες και τα link.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων

666614755_Grafeioupload.jpg.9474533bbebd94244235d80ff6297c07.jpg

Επεξ/σία από EbayAlien
Δημοσ.

έλεγξε ότι η απόσταση 90cm σε βολεύει και ότι τα monitor δε χάνουν οπτικά στα πλάγια αν είναι στην ίδια ευθεία (παράλληλα)με τον τοίχο(αν είναι IPS δηλαδή) γιατί αν μπορεί να είναι ενοχλητικό ανάλογα την απόσταση καθώς και ότι με τις βάσεις τους είναι στην ίδια ευθεία και η βάση δεν απαιτείς 5-10cm από το τοίχο, αν αυτό θες για λόγους αισθητικής κιόλας.

Εγώ που έχω παρόμοιο set up για gaming κάθομαι κοντά στη κεντρική οθόνη (η οποία όμως είναι μεγάλη σε σχέση με τις άλλες), και όταν κάνω άλλες εργασίες που απαιτούν όλες τις οθόνες κάθομαι κοντά στα 80cm-1m όπου δεν εστιάζω. Ταυτόχρονα όμως εμένα έχουν μία κλίση προς τα εμένα και δεν είναι παράλληλα γιατί ακόμα και αν δεν χάλαγε οπτικά το χρώμα δεν με νοιάζει η αισθητική του γραφείου (σαν μία curved οθόνη φαντάσου) και έτσι η απόσταση από το τοίχο που φτάνει το πλαϊνό των οθονών μπορεί να έχει και 20-30cm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...