Προς το περιεχόμενο

M2 960 evo προβλημα

teme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω τον 960evo m2 πανω σε ζ370 σε win10 και με εχει τρελάνει ουτε φορματ δεν μπορω να κανω παγώνει στην οθονη. Η τεχνική του e_shop λενε προβλημα συμβατοτητας δεν ξερω τι να κανω πισω σε ssd? 

Επεξ/σία από teme
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγραψα μια περίπτωση αλλα γενικα παγώνει σε απλη γενικη χρηση δεν εχει σημασια τι θα κανεις καποιες φορές δεν bootari

Επεξ/σία από teme

Είναι καινούργιος ο Μ.2 ή τον είχες και σου έβγαλε τώρα το πρόβλημα?

Μπούταρε με ένα Live CD Linux να δεις αν έχεις τα ίδια. Εναλλακτικά εγκατέστησε σε άλλον δίσκο (αν έχεις φυσικά) το λειτουργικό και δες πως πάει το πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8700

z370i asus 

g.skill 3200hz 

τον m2 τον ειχα και σε παλιο build z170 και δεν ειχα θεματα 

το ειχα κανα  μηνα και δεν μου παρουσίασε πρόβλημα έπειτα ένας τεχνικός  εβαλε το τελευταίο bios 0.615 . Οταν το παρέλαβα μετα απο  μερες  άρχισε να παγώνει, να βλέπω ταινία και να παγώνει εκεί δεν ξερω δοκιμασα μεχρη και format ποσες φορες και πάγωσε κατα την προσπαθεια εκγαταστασεις αρκετές φόρες.  Mετά από πολλές προσπάθειες τα κατάφερα άλλα τα ίδια προβλήματα  

Επεξ/σία από teme

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρισκεται στο καταστημα τους το πηγα χτες  και μου είπε ο τεχνικός οτι δεν εχει κάποιο πρόβλημα η μητρική  δεν του κώλυσε!!

θα το στήλη πίσω στα κεντρικά τους στην αθηνα να το τσεκάρουν και εκεί θα ξανα επιστρέψω με info 

Επεξ/σία από teme

Πολλά μπορεί να φταίνε. Μνήμες, τροφοδοτικό, ρυθμίσεις BIOS κλπ. Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα των windows αφού το πρόβλημα υπάρχει και κατά την εγκατάσταση του λειτουργικού.

• 11 μήνες μετά...

Καποιος που ξερει......εχω την gigabyte b450 pro εχει δυο θεσεις για m.2 εχω τον 960 evo PCI Express, NVMe στην πρωτη θεση 3χ4 οκεικ ολα καλα εως εδω. Kαι εχω και ton m.2 Kingston Α400 240GB και τον βαζω στην δευετρη και δεν τον αναγνωριζει.....να πω οτι ο A 400 εχει και αυτος λειτουουργικο μεσα οπως και ο evo...... εχω και εναν σκληρο δισκο hhd κουμπομενο στο sata 1 εχοντας ελευθερα τα Asata.καποιοσ να βοιθισει?

10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

O A400 είναι sata και η 2η Μ.2 υποδοχή που έχει η μ,ητρική είναι μόνο για pcie. Οπότε βάζεις τον Α400 στην 1η Μ.2 και τον 960 στην 2η Μ.2

Σε ευχαριστω παω για δοκιμη αλλα η επανω δεν υποστιριζει μονο nvme αρα τον εωο δεν θα τον δει η κατω...η κανω λαθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επάνω υποστηρίζει και nvme και sata. Η κάτω υποστηρίζει μόνο pcie. Το γράφει το manual. Κατέβασέ το και διάβασεέ το. Στην αρχή που γράφει τα specs. Λογικά θα το αναφέρει και στην σελίδα που γράφει σχετικά με storage.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1

Το εκανα φιλε μου και τους διαβασε απλα δεν μπουταρει ο evo NVMe ενω ο  Α 400 μπουταρει...και οι δυο εχουν λειτουργικο να βοι8αει αυτο?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...