Luciddream Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνώμη που ανοίγω τοπικ για αυτό αλλά συμβαίνει κάτι περίεργο. Έχω την u2311h εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η οποία που και που αναβοσβήνει μόνη της, δεν εχω καταλάβει ακόμα αν φταίει η οθόνη το καλώδιο, ή τίποτα απο τα δύο. Anyway, σίγουρα χρειάζομαι δεύτερη οθόνη αυτον τον καιρό, και είμαι στο ψάξιμο. Βρήκα ευκαιρία αυτές τις μέρες και έβαλα μια u2417h απο συγγενή διπλα στο γραφείο και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με την u2417h. Τα χρώματα της είναι πολύ περίεργα. Αν είναι έτσι τα νορμαλ της χρώματα, να κοιτάξω σε κάτι άλλο για δεύτερη οθόνη. https://imgur.com/a/IUHXtoJ Βάζω και το αρχείο μήπως βοηθήσει. Εν το μεταξύ έπεσα τυχαία σε αυτο το site https://www.vsynctester.com/ απο ένα άλλο ποστ εδω μέσα, και στην 2417h μου το δείχνει γκρι το VSYNC, ενώ στην 2311h γαλάζιο και κόκκινο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Luciddream
Luciddream Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Επειδή δεν βλέπω και πολύ κίνηση εδω μέσα ας το ποστάρω τουλάχιστον να βοηθήσω κανέναν που θα πάει να πέσει στην παγίδα... Νομίζω το παρακάτω ποστ τα λέει όλα μόνο του. https://www.dell.com/community/Monitors/U2417H-Backlight-leakage/td-p/5154881
vadou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δε νομίζω να έχει σχέση το δικό σου πρόβλημα με Backlight leakage. Το πιο πιθανό είναι ότι η παλιά σου οθόνη έχει χαλάσει, απλά επειδή την έχεις συνηθίσει σου φαίνεται ότι δεν έχει σωστά χρώματα η 2417.
Luciddream Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, vadou said: Δε νομίζω να έχει σχέση το δικό σου πρόβλημα με Backlight leakage. Το πιο πιθανό είναι ότι η παλιά σου οθόνη έχει χαλάσει, απλά επειδή την έχεις συνηθίσει σου φαίνεται ότι δεν έχει σωστά χρώματα η 2417. Ξέρω ότι δεν το χω γράψει αλλά έχει και υπερβολικό backlight bleed στις γωνίες και πάνω κάτω. Το έχω δει απο τότε που την αγόρασα αλλά επειδή δεν την χρησιμοποιώ εγώ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Η παλιά μου απλά έχει χειρότερη φωτεινότητα, αλλά τα χρώματα είναι πιο ζωντανά. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ στην φώτο αλλά την έδειξα και σε άτομα άσχετα με τεχνολογία και αμέσως μου είπαν οτι φαίνεται καλύτερα η U2311h. edit: Βασικά είναι πολύ ευδιάκριτο απο τις 2 εικόνες που ανέβασα το θέμα με τα χρώματα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από Luciddream
Luciddream Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Και απο ότι φαίνεται και απο διάφορα άρθρα που διαβάζω, λογικό: [1] [2] [3] Μάλλον μας καλοέμαθε η U2311h Quote As the technology became adopted quite broadly it became all too clear that the situation wasn’t a ‘win-win’ in favour of the slender ‘White LED’ (WLED) backlight. In some areas, particularly colour gamut coverage, CCFLs could offer significant and clearly visible advantages. Quote CCFL displays often look semi-lifeless when sitting next to an LED, but their colors appear more photo-realistic. CCFL definitely renders more detail in shadows because the blacks haven’t been pushed down as strongly Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από Luciddream
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα