zvarthangalos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι στάνταρτ αυτό τουλάχιστον στην 1η σεζόν βγάζανε elusive targets σχεδόν μια φορά τον μήνα ανάλογα με την δυσκολία του κάθε στόχου βάζανε και το χρονικό όριο άλλες φορές ήταν 48 ώρες άλλες μία εβδομάδα άλλες 2 εβδομάδες, Θημάμαι τον πρώτο elusive target που βγήκε στο Παρίσι για 5 ημέρες. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από zvarthangalos
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι αλλά χάνονται μετά το διάστημα που τους εμφανίζει το παιχνίδι; Δεν εμφανίζονται ξανά σωστά; +μου το πήρε δώρο η κοπέλα μου! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Οκ, μόλις τελείωσα τον πρόλογο του hitman2,μου κατέβασε μόνο του τις αποστολές του 1!
jimis98 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.kinguin.net/category/56224/hitman-2-ru-vpn-required-steam-cd-key/?r=35700 για αλλες χωρες δεν κανει αυτη η εκδοση? αυτη η εκδση gold https://www.kinguin.net/category/56875/hitman-2-gold-edition-prepurchase-bonus-ru-vpn-activated-steam-cd-key/ γιατι ειναι ποιο φτηνη? https://www.kinguin.net/category/53254/hitman-2-gold-edition-prepurchase-bonus-steam-cd-key/ η εκδοση με την Sniper Assassin Mode single player εισαι διαθεσιμη σε ολες τις version? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από jimis98
Arkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Το hitman 2 περιλαμβανει και τα παντα απο το Hitman 1? Απο τις πρωτες αποστολες δηλαδη γιατι ειδα στο youtube οτι εχει σαν επιλογη αν θελουμε να μπουμε στο hitman η στο hitman 2.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Arkin είπε Το hitman 2 περιλαμβανει και τα παντα απο το Hitman 1? Απο τις πρωτες αποστολες δηλαδη γιατι ειδα στο youtube οτι εχει σαν επιλογη αν θελουμε να μπουμε στο hitman η στο hitman 2. ναι αν έχεις το hitman1 , σου δίνει τις αποστολές του να τις παίξεις στο 2. Διαλέγεις πως θες να ξεκινήσεις. Ορίστε,που φωνάζατε ότι δεν το έπαιξα πολύ το 1ο.. το τελείωσα σε 12 ώρες,χτες το ξεκίνησα σήμερα το τέλειωσα μέσα από το H2 και πήγα στην ιστορία του hitman 2. Να πάρω το https://store.steampowered.com/app/725353 για το 1ο,που θα το κατεβάσει και στο 2ο και να μην το πληρώσω πιο ακριβά αν πάρω το https://store.steampowered.com/app/960832/ Σωστά; οκ ναι,αγόρασα το πρώτο πακέτο και το χω και στο 2ο παιχνίδι.. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr 1
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι ειναι προβληματικο, δεν υφισταται ενα game με τα συγκεκριμενα γραφικα ακομη και με settings σε very low να μη μπορει να τρεξει σε εναμησι χιλιαρικο συστημα, να εχει τοσα lag spikes και να μη μπορει να διαχειριστει 60 fps, refund με συνοπτικες διαδικασιες, και γενικως θα πεσει πολυ refund φετος αν δε μαθουν να βγαζουν σωστα (τεχνικα) παιχνιδια στο pc. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από giorgosmcmc 2 1
jimis98 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 η gold edition πόσο χώρο καταλαμβάνει στο pc? εγώ δεν έχω το πρώτο αλλά αν αγοράσω το 2 θα μου έχει και τις πίστες του?
Despotas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, jimis98 είπε η gold edition πόσο χώρο καταλαμβάνει στο pc? εγώ δεν έχω το πρώτο αλλά αν αγοράσω το 2 θα μου έχει και τις πίστες του? Γύρω στα 60GB, ίσως και παραπάνω σύμφωνα με τα επίσημα requirements. Για το άλλο είναι 3 σελίδες πίσω:
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Το παιχνιδι ειναι προβληματικο, δεν υφισταται ενα game με τα συγκεκριμενα γραφικα ακομη και με settings σε very low να μη μπορει να τρεξει σε εναμησι χιλιαρικο συστημα, να εχει τοσα lag spikes και να μη μπορει να διαχειριστει 60 fps, refund με συνοπτικες διαδικασιες, και γενικως θα πεσει πολυ refund φετος αν δε μαθουν να βγαζουν σωστα (τεχνικα) παιχνιδια στο pc. Sux to be you! 😁 Εμένα παίζει στα ultra σε pc του 800αρικου πάντως 🤣. Οπότε τσεκαρε το pc σου. Δεν λέμε ότι τρέχει νερό, πέφτουν ώρες ώρες τα fps όταν συναντάς πολύ κόσμο, αλλά όχι αυτό που περιγράφεις. 35 λεπτά πριν, jimis98 είπε η gold edition πόσο χώρο καταλαμβάνει στο pc? εγώ δεν έχω το πρώτο αλλά αν αγοράσω το 2 θα μου έχει και τις πίστες του? Τον ίδιο χώρο με την απλή..αν βγουν dlc, συνήθως αυξάνεται ο χώρος. Όχι δε θα στα δώσει. Τα δίνει σε όσους έχουν το πρώτο. 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε το HITMAN GOTY τι φαση ειναι? Google δεν έχεις? Ή δεν έχει περιγραφές εσένα το steam?
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, jimis98 είπε δεν γνωριζω αγγλικα Με συγχωρείς τότε. Αλλά μια ερώτηση, πως θα παίξεις το παιχνίδι χωρίς να ξέρεις αγγλικά? Δίνει συνέχεια πληροφορίες που πρέπει να διαβάζεις για να καταλήξεις στον στόχο.
jimis98 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 κάποια βασικά για τις ρυθμίσεις ξέρω σου εμφανίζει όμως που πρέπει να πας
zvarthangalos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Εντάξει δεν χρειάζεται να είσαι και προφέσορας στα Αγγλικά για να το παίξεις όμως έστω και λίγα χρειάζονται για να καταλαβαίνεις που βαδίζεις και ποια είναι η πλοκή του παιχνιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα