xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά τα ξεφτέρια της ΙΟ, σκέφτηκαν να διορθώσουν τα κουμπάκι που έλεγε install σκέτο, και να γράψουν ότι πρόκειται για τον πρόλογο Αναφορά σε κείμενο Play HITMAN 2 - Prologue Includes access to the ICA Facility location. If you’re eligible for the Legacy Pack, you can play it in this version of the game. https://www.cdkeys.com/pc/games/hitman-2-pc-steam-cd-key?mw_aref=dlc01 νταξ 27€ στα κλειδάδικα..λέω να περιμένω να πάει στο 20αρι σε λίγο καιρό.. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, logistoulis είπε εμένα στο προηγούμενο δε μου άρεσε τόσο η ροή της ιστορίας, προτιμούσα δηλαδή το αμέσως προηγούμενο absolution σε αυτό το τομέα αλλά το προηγούμενο είχε φοβερό level design τώρα το gameplay τι να πω, εμένα μου αρέσει πολύ που μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με διαφορετικούς τρόπους. είναι βέβαια αργό το gameplay για κάποιον πιο ανυπόμονο, αλλά εμένα μου αρέσει κάθομαι και το σκέφτομαι ή αν παίζω με κάνα φίλο ή τη γυναίκα το συζητάμε πώς θα γίνει η φάση και είναι αρκετά διασκεδαστικό έτσι στο παρεϊστικο Ακριβως για αυτο τα γούσταρα παντα τα hitman απο εποχες παλιες, γιατι μ αρεσει να αυτοσχεδιαζω με την ησυχια μου ενω ειμαι καπου καβατζωμενος με την ελευθερία που σου δινει να φερεις εις περας το assassination, γενικα ειναι παιχνιδι που θελει να αφιερωσεις χρονο για το καθε mission και αυτη ειναι και η γοητεια του. Αν πας και παιξεις speedrun το hitman ειναι σαν να μην επαιξες, δεν σου προσφερει τιποτα απολύτως.
logistoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Αν πας και παιξεις speedrun το hitman ειναι σαν να μην επαιξες, δεν σου προσφερει τιποτα απολύτως. ναι εννοείται, μπορείς βέβαια άμα μάθεις καλά την περιοχή να την επισκευθείς ξανά να κάνεις κι άλλα πράγματα ή να κάνεις πιο γρήγορα ή καλύτερα τις αποστολές (και όλα αυτά σε κρατάνε αρκετές ώρες, εγώ στο προηγούμενο αφιέρωσα πολύ περισσότερες ώρες από ότι αρχικά του φαινόταν), αλλά ειδικά η πρώτη φορά που είναι και η πιο μαγική και ανακαλύπτεις τις περιοχές είναι και η πιο ωραία και το πας με το πάσο σου πάντως ακόμα και σε παιχνίδια που σου δίνουν είτε την επιλογή stealth είτε ντου και ξύλο (με πιο χαρακτηριστικό το dishonored) συζητώντας με φίλους που δεν το έπαιξαν stealth, διαπίστωσα να μην τους έχεις μείνει κάτι το ιδιαίτερο σαν εμπειρία (συν ότι το έβγαλαν στο 1/3 του χρόνου), ενώ εγώ που το πήρα με την ησυχία μου έχω πράγματα που μου έμειναν και το έχω σαν καλή ανάμνηση το hitman είναι μόνο έτσι θες δε θες, για εμένα είναι παράδεισος, αλλά πολλοί ούτε καν που το αγγίζουν ή το αγγίζουν και μετανιώνουν τα λεφτά τους όλες οι απόψεις δεκτές, το κάθε είδος έχει το κοινό του και μερικά είδη έχουν πιο περιορισμένο κοινό καλώς ή κακώς. εγώ το hitman το στηρίζω με τα λεφτά μου καθώς θέλω να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το είδος παιχνιδιού, βέβαια αυτό που είχαν κάνει τη τελευταία φορά με τα επεισόδια δεν το στήριξα περίμενα να βγει ολόκληρο και μετά το πήρα και ευτυχώς το έπιασαν σωστά το νόημα και το έκαναν σωστά αυτό είναι μια πολύ καλή απόδειξη ότι μερικά προβληματικά μοντέλα εφόσον δεν τα στηρίζουν οι αγοραστές σαν πρόβατα απλά παύουν να υπάρχουν, μακάρι και το κοινό άλλων τίτλων να λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο, αλλά δυστυχώς δεεεεν.. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis 1
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, logistoulis είπε ναι εννοείται, μπορείς βέβαια άμα μάθεις καλά την περιοχή να την επισκευθείς ξανά να κάνεις κι άλλα πράγματα ή να κάνεις πιο γρήγορα ή καλύτερα τις αποστολές (και όλα αυτά σε κρατάνε αρκετές ώρες, εγώ στο προηγούμενο αφιέρωσα πολύ περισσότερες ώρες από ότι αρχικά του φαινόταν), αλλά ειδικά η πρώτη φορά που είναι και η πιο μαγική και ανακαλύπτεις τις περιοχές είναι και η πιο ωραία και το πας με το πάσο σου πάντως ακόμα και σε παιχνίδια που σου δίνουν είτε την επιλογή stealth είτε ντου και ξύλο (με πιο χαρακτηριστικό το dishonored) συζητώντας με φίλους που δεν το έπαιξαν stealth να μην τους έχεις μείνει κάτι το ιδιαίτερο σαν εμπειρία (συν ότι το έβγαλαν στο 1/3 του χρόνου), ενώ εγώ που το πήρα με την ησυχία μου έχω πράγματα που μου έμειναν και το έχω σαν καλή ανάμνηση το hitman είναι μόνο έτσι θες δε θες, για εμένα είναι παράδεισος, αλλά πολλοί ούτε καν που το αγγίζουν ή το αγγίζουν και μετανιώνουν τα λεφτά τους Δεν υπαρχει μια φορα που να εχω μετανιώσει τις ωρες που εχω αφιερώσει σε hitman τιτλο απο εποχες οταν ειχα xbox360 σε crt τηλεοραση, ασχετως αν δε τα εχω τερματίσει ολα και παντα με το πασο μου. Μονο οταν ειχα χιλιολιωσει ενα mission μπορει να το ξαναπαιζα για χαβαλε σε στυλ ραμπο αλλα ετσι δε με ενθουσίαζε ιδιαίτερα. Η φαση ειναι οτι αν και δεν ειμαι της μεγαλης δυσκολίας στα παιχνίδια, αυτο το παιχνίδι μ αρεσει να μου βαζει δυσκολα και να προβληματιζομαι πως να κανω τι. Το hitman ειναι απ τα παιχνίδια που είτε θα μισησεις ειτε θα αγαπησεις. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
zvarthangalos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Έλα και το πρώτο patchaki πρωί πρωί με την αυγούλα 😛
andreas443 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Τίποτα δεν έφτιαξαν και μετά το update συνεχίζει να σε πετάει στην επιφάνεια και το έχουν και άλλοι όχι μονο εγώ και αντί να το φτιάξουν πάνε και φτιάχνουν το hdr
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, andreas443 είπε πάνε και φτιάχνουν το hdr σε παρακαλώ τώρα που δεν είναι σημαντικό το hdr.. το hdr!!!!
jimis98 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 εγώ που είχα το πρώτο hitman demo με τα επεισόδια που έδιναν κατά καιρούς δωρεάν και κατεβάσω το 2 θα κερδίσω κάτι? 1
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, logistoulis είπε σε παρακαλώ τώρα που δεν είναι σημαντικό το hdr.. το hdr!!!! Ετσι πεστα γιατι μας λενε ολοι οτι ειμαστε 1%..
zvarthangalos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 O Πρώτος elusive target είναι live και είναι σκληρό καρύδι o Mark Faba (Sean Bean) 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 8:20 ΜΜ, zvarthangalos είπε O Πρώτος elusive target είναι live και είναι σκληρό καρύδι o Mark Faba (Sean Bean) αυτό δεν το είχα καταλάβει από το προηγούμενο.. αυτοί οι τυπάδες τί είναι; εμφανίζονται μια φορά στο παιχνίδι και αν τους φας τους έφαγες;; αλλιώς αντίο; 1
zvarthangalos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε αυτό δεν το είχα καταλάβει από το προηγούμενο.. αυτοί οι τυπάδες τί είναι; εμφανίζονται μια φορά στο παιχνίδι και αν τους φας τους έφαγες;; αλλιώς αντίο; Ναι δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία μπορείς να κάνεις exit απο το παιχνίδι μόνο σε περίπτωση που δεν σκοτώσεις τον elusive target και δεν σκοτωθείς εσύ ο ίδιος, δηλαδή σε περίπτωση που τον σκοτώσεις και ψάχνεις την έξοδο διαφυγής και σε καταλάβουνε οι φρουροί και σε σκοτώσουνε σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία έχασες όμως αν ΔΕΝ σκοτώσεις τον στόχο και σε καταλάβουνε αν πατήσεις αμέσως το esc και ξανακάνεις load τότε μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις και τέλος αν σε σκοτώσουν ανεξαιρέτως αν τον σκότωσες η όχι πάλι δεν έχεις δικαίωμα για δεύτερη ευκαιρία. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από zvarthangalos
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Ναι δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία μπορείς να κάνεις exit απο το παιχνίδι μόνο σε περίπτωση που δεν σκοτώσεις τον elusive target και δεν σκοτωθείς εσύ ο ίδιος, δηλαδή σε περίπτωση που τον σκοτώσεις και ψάχνεις την έξοδο διαφυγής και σε καταλάβουνε οι φρουροί και σε σκοτώσουνε σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία έχασες όμως αν ΔΕΝ σκοτώσεις τον στόχο και σε καταλάβουνε αν πατήσεις αμέσως το esc και ξανακάνεις load τότε μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις και τέλος αν σε σκοτώσουν ανεξαιρέτως αν τον σκότωσες η όχι πάλι δεν έχεις δικαίωμα για δεύτερη ευκαιρία. αχα, μάλιστα. Σε ευχαριστώ.. Με ψήνει να το πάρω για να κυνηγήσω τον Sean,αλλά ακόμα θα περιμένω να πέσει η τιμή. Κάτι ακόμα,εμφανίζονται κάθε 14 μέρες; Γιατί στο τρέιλερ του λέει 14 μέρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα