Προς το περιεχόμενο

Hitman 2 [2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Xtr μιας που έπαιξες πολύ το πρώτο λες να πάρεις και το δεύτερο eh?! :D Αγόρασε την απλή και τελειωνε buddy ;)

δεν μου άρεσε καθόλου το προηγούμενο να σου πω την αλήθεια...και 3 ώρες που χω πολλές είναι.

Ποιά είναι η απλή; με τα 60€ ??????

κρίμα που δεν μου το έδωσαν και κατούρησα το πηγάδι :P πάντως

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

δεν μου άρεσε καθόλου το προηγούμενο να σου πω την αλήθεια...και 3 ώρες που χω πολλές είναι.

Ρε man ηταν ωραιο το πρωτο πως και δε σου αρεσε, θα μου πεις γουστα, αλλα η γνωμη μου ειναι αν δε σου αρεσε το 1 μην ασχοληθεις και με το 2 γιατι σε gameplay, βασικη δομη κτλπ εκτος τις βελτιωσεις δεν απεχει, πανω κατω στα ιδια ειναι.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Ρε man ηταν ωραιο το πρωτο πως και δε σου αρεσε, θα μου πεις γουστα, αλλα η γνωμη μου ειναι αν δε σου αρεσε το 1 μην ασχοληθεις και με το 2 γιατι σε gameplay, βασικη δομη κτλπ εκτος τις βελτιωσεις δεν απεχει, πανω κατω στα ιδια ειναι.

εε δε μου άρεσε, με κούρασε για κάποιον λόγο..μπορεί και να μην είχα χρόνο τότε

Δημοσ.

τα stealth ή δεν σου αρέσουν αρκετά (και σχεδόν όλα του είδους που δεν είναι βέβαια και πάρα πολλά) ή δεν σου αρέσουν καθόλου

οπότε με κριτήριο το πού βρίσκεσαι στο θέμα των stealth κρίνεις αν αξίζει να σχοληθείς περισσότερο ή όχι με ένα τέτοιο παιχνίδι 

αλλά ναι αν δε σου άρεσε το προηγούμενο, εδώ δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι 

Δημοσ.

δεν ξερω αν εχει ειπωθει, παντως με το δωρεαν prologue, οι κατοχοι του 1ου παιχνιδιου παιρνουν το legacy pack δωρεαν.

ειναι ολες οι πιστες και τα αντικειμενα του 1ου hitman, πιθανο με καποιες βελτιωσεις, και ισως λιγο updated engine.

δεν το χω δει ακομα, ωστοσο μαλλον καποιος που θα παιξει τωρα το 1ο παιχνιδι καλυτερα να το παιξει απο δω

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ωστοσο δεν δινεται αυτοματα μεσω του steam (pc)

αλλα χρειαζεται να γινει install και login στο νεο παιχνιδι.

κατοπιν τα dlc φαινονται και στη σχετικη καρτελα του steam κανονικα

Δημοσ.

εγω που ειχα αγορασει την κανονικη εκδοση του 1 , μου λεει οτι πρεπει να πληρωσω για το dlc του περιεχομενου του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατεβασες το δωρεαν hitman 2 και ετρεξες το παιχνιδι οπως γραφω?, αλλιως το steam δεν το δινει αυτοματα.

μπαινεις στο 2 αποδεχεσαι τους ορους κανει login και εκει βλεπει τι εχεις απο hitman 1 και τοτε προστι8ενται στο steam, οπως το καταλαβαινω

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

ναι ετσι το εκανα και καθε φορα που το επιλεγα στις τοποθεσειες με εβαζε στο store. Τελικα μετα απο κανα τεταρτο που επαιζα με τις ρυθμισεις αρχισε μονο του να κανει download τις αποστολες του πρωτου. Και πρεπει να τις παιξεις με την σειρα του 1 δεν ειναι ξεκλειδωμενες απο την αρχη. Οσον αφορα τις διαφορες των αποστολων του 1 με εδω στις ιδιες αποστολες δεν ειδα κατι. Στις αποστολες του 2 τα γραφικα ειναι αρκετα καλυτερα αλλα οχι κατι το πολυ διαφορετικο. Βεβαια δεν ασχοληθηκα και πολυ γιατι παιζω και το rdr2 και μπαινουν πολλα σε αναμονη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και παλι λαθος εισαι, you should play xxx mission before λεει και spoiler alert αλλα σε αφηνει να διαλεξεις οποια αποστολη θελεις.

παντως τα ingame achievements που ειχα κανει σχεδον τα παντα σε καθε τοποθεσια δεν φαινεται να τα εχει ξεκλειδωσει στο legacy. ευελπιστω οτι απλα θελει χρονο

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

καλησπέρα στην 3 αποστολή στην colombia και μετά από λίγα λεπτά και σε διαφορετικό σημείο πάντα κολλάει το παιχνίδι κλείνει και με πετάει επιφάνεια εργασίας
το έχει κάποιος άλλος? έβαλα και τους καινούριους drivers σήμερα από την nvidia και πάλι τα ίδια στις προηγούμενες αποστολές δεν είχα κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Αν μπεις στο επίσημο φόρουμ του παιχνιδιού θα δεις πως πολλοί έχουν το πρόβλημα που

έχεις κι εσύ, εγώ παράδειγμα και αρκετοί που το αγόρασαν και έχουν phenom που είναι παλιοί επεξεργαστές 

δεν μπορούμε να φορτώσουμε τους καινούριους χάρτες  του Hitman 2 οι developers όμως δουλεύουν

πάνω σε αυτό το θέμα και σύντομα θα βγάλουνε patch.

εδώ ίσως βρεις κάποια απάντηση στο πρόβλημά σου https://www.hitmanforum.com/

• Thanks 1
Δημοσ.

Κι εμενα παρολο που ειμαι φαν των stealth δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το προηγουμενο hitman (1o hitman που επεξα).

Μαλλον γιατι στα περισσοτερα stealth προσπαθεις να εισαι τελειως απαρατηρητος και στα hitman κανεις και blend, δεν ξερω να πω την αληθεια :P

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, devil-ji είπε

Κι εμενα παρολο που ειμαι φαν των stealth δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το προηγουμενο hitman (1o hitman που επεξα).

Μαλλον γιατι στα περισσοτερα stealth προσπαθεις να εισαι τελειως απαρατηρητος και στα hitman κανεις και blend, δεν ξερω να πω την αληθεια :P

Μπορείς να το πας και τελείως stealth αν θες να το κάνεις suit-only challenge κι έτσι, αλλά ναι, η χαρά είναι το "hiding in plain sight".

Είναι η φάση του να κάνεις ένα πετυχημένο assassination με στυλ. Ακόμη και αν είσαι ντυμένος φλαμίνγκο. :D :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα στο προηγούμενο δε μου άρεσε τόσο η ροή της ιστορίας, προτιμούσα δηλαδή το αμέσως προηγούμενο absolution σε αυτό το τομέα

αλλά το προηγούμενο είχε φοβερό level design

τώρα το gameplay τι να πω, εμένα μου αρέσει πολύ που μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με διαφορετικούς τρόπους. είναι βέβαια αργό το gameplay για κάποιον πιο ανυπόμονο, αλλά εμένα μου αρέσει κάθομαι και το σκέφτομαι ή αν παίζω με κάνα φίλο ή τη γυναίκα το συζητάμε πώς θα γίνει η φάση και είναι αρκετά διασκεδαστικό έτσι στο παρεϊστικο

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...