andreas443 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αγόρασα την έκδοση silver και περιμένω να γίνει διαθέσιμη για να ξεκινήσω το κατέβασμα στα dlc βλέπω 2 που λέγονται HITMAN™ - GOTY Legacy Pack 20 euro και HITMAN™ - GOTY Legacy Pack Upgrade 10 euro τι διαφορά έχουν εγώ ποιο πρέπει να αγοράσω από τα 2 για να έχω και από το Hitman 1 τα mission?? Eυχαριστώ
Despotas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, andreas443 είπε Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αγόρασα την έκδοση silver και περιμένω να γίνει διαθέσιμη για να ξεκινήσω το κατέβασμα στα dlc βλέπω 2 που λέγονται HITMAN™ - GOTY Legacy Pack 20 euro και HITMAN™ - GOTY Legacy Pack Upgrade 10 euro τι διαφορά έχουν εγώ ποιο πρέπει να αγοράσω από τα 2 για να έχω και από το Hitman 1 τα mission?? Eυχαριστώ Αγοράζεις το HITMAN GOTY Legacy Pack για 20€ και έχεις τα πάντα από το 1. Περισσότερα και εδώ: https://www.ioi.dk/hitman-legacy-faq/ 1
zvarthangalos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πήρε κανείς σας ; Δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη έχω την standart edition και ακόμη δεν μου αφήνει να μπώ στο παιχνίδι Edit: Ξεχασα να γράψω πως έχει γίνει preload απο χθές το βράδυ και είναι 8,5GB και το κλειδί το πήρα απο το g2play. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από zvarthangalos
andreas443 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Το πήρε κανείς σας ; Δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη έχω την standart edition και ακόμη δεν μου αφήνει να μπώ στο παιχνίδι Edit: Ξεχασα να γράψω πως έχει γίνει preload απο χθές το βράδυ και είναι 8,5GB και το κλειδί το πήρα απο το g2play. Καλήμερα τα ίδια και εγώ μέσα στην μέρα θα γίνει διαθέσιμο σε 7 ώρες λέει το steam
logistoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και καλό 2019 για μένα και το hitman, αλλά ας ξέρω αφού 1000% θα αγοραστεί το συγκεκριμένο κάποια στιγμή εγώ που έχω αγορασμένο το 1 τι ακριβώς θα κερδίσω; κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορώ να έχω τα βελτιωμένα γραφικά του 2 στο 1 θα πρέπει να πληρώσω κάτι επιπλέον για αυτό ή είναι δωρεάν; ή είναι αυτό το upgrade που γράφτηκε παραπάνω με τα 10 ευρώ; και θα έχει νόημα κάτι τέτοιο; θα μπει δηλαδή νέο content ή απλά θα είναι οι παλιές αποστολές αποκλειστικά απλά με καλύτερα γραφικά, γιατί για αυτό ούτε 1 € δε δίνω , δεν με νοιάζει να επιστρέψω στις παλιές πίστες χωρίς αποστολές επιπέδου main story Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
Despotas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, logistoulis είπε παιδιά να ρωτήσω κάτι αν και καλό 2019 για μένα και το hitman, αλλά ας ξέρω αφού 1000% θα αγοραστεί το συγκεκριμένο κάποια στιγμή εγώ που έχω αγορασμένο το 1 τι ακριβώς θα κερδίσω; κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορώ να έχω τα βελτιωμένα γραφικά του 2 στο 1 θα πρέπει να πληρώσω κάτι επιπλέον για αυτό ή είναι δωρεάν; ή είναι αυτό το upgrade που γράφτηκε παραπάνω με τα 10 ευρώ; και θα έχει νόημα κάτι τέτοιο; θα μπει δηλαδή νέο content ή απλά θα είναι οι παλιές αποστολές αποκλειστικά απλά με καλύτερα γραφικά, γιατί για αυτό ούτε 1 € δε δίνω , δεν με νοιάζει να επιστρέψω στις παλιές πίστες χωρίς αποστολές επιπέδου main story Μου φαίνεται κανείς δε διαβάζει τα προηγούμενα post. Θα κανονίσω προσωπική εξομολόγηση στους αμαρτωλούς!😉 Πάμε λοιπόν: Αν έχεις το HITMAN GOTY, παίρνεις δωρεάν στο 2 όλο το περιεχόμενο του 1. Αν έχεις το HITMAN μη GOTY παίρνεις το μη GOTY περιεχόμενο του 1. Μετά προαιρετικά μπορείς να αγοράσεις το πακέτο HITMAN GOTY Legacy Pack Upgrade με 10€ για να προσθέσεις το GOTY περιεχόμενο και στο 2. Αν δεν έχεις το 1, αγοράζεις το HITMAN GOTY Legacy Pack με 20€ και έχεις πάλι όλο το περιεχόμενο του 1. Όσον αφορά το περιεχόμενο, είναι όλες οι ίδιες τοποθεσίες-αποστολές του 1 με κάποιες προσθήκες-βελτιώσεις για χρήση νέων gadget και features όπως πχ να κρύβεσαι στα χόρτα που υπάρχουν στο 2: https://www.rockpapershotgun.com/2018/08/20/hitman-missions-remastered-in-hitman-2/ https://www.ioi.dk/hitman-legacy-faq/ Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από Despotas 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τί έχω χάσει; δεν το έχω αγοράσει, γιατί μου γράφει install?? και οι άλλες οι εκδόσεις τί φάση; (έχω όλο το προηγούμενο hitman που βγήκε σε επεισόδια.) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr
jimis98 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 ειναι το demo που δινει για για κατεβασμα το προηγουμενο prologue εχει
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jimis98 είπε ειναι το demo που δινει για για κατεβασμα το προηγουμενο prologue εχει ε δε θα έλεγε demo ή trial ξέρω γω;; το hitman GOTY legacy pack αν πάρω, θα έχω πρόσβαση και στο hitman 2?
jimis98 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε ε δε θα έλεγε demo ή trial ξέρω γω;; το hitman GOTY legacy pack αν πάρω, θα έχω πρόσβαση και στο hitman 2? οχι δεν λεει
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, jimis98 είπε οχι δεν λεει ΑΧ ναι χαίρω πολύ, το βλέπω...όπως βλέπω και στο προηγούμενο να γράφει FREE TRIAL. Ας μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει παρακαλώ.( sorry αλλά πιστεύω πως με τρολαρεις) Διάβασα αυτά που γράφει ο @Despotas αλλά δε κατάλαβα,μεις που έχουμε ΟΛΑ τα επεισόδια, ΜΗΝ αγοράζοντας την GOTY που χε βγει,έχουμε κατουρήσει στο πηγάδι; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε τί έχω χάσει; δεν το έχω αγοράσει, γιατί μου γράφει install?? Free trial λογικα, παντως σιγουρα δε σου το εκανε δωρακι τo steam! (χαριτολογωντας😂) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
jimis98 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ΑΧ ναι χαίρω πολύ, το βλέπω...όπως βλέπω και στο προηγούμενο να γράφει FREE TRIAL. Ας μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει παρακαλώ.( sorry αλλά πιστεύω πως με τρολαρεις) Διάβασα αυτά που γράφει ο @Despotas αλλά δε κατάλαβα,μεις που έχουμε ΟΛΑ τα επεισόδια, ΜΗΝ αγοράζοντας την GOTY που χε βγει,έχουμε κατουρήσει στο πηγάδι; σε εμενα δεν εγραφε κατι τετοιο
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Xtr μιας που έπαιξες πολύ το πρώτο λες να πάρεις και το δεύτερο eh?! Αγόρασε την απλή και τελειωνε buddy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα