Προς το περιεχόμενο

Hitman 2 [2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/6/2020 στις 10:57 ΜΜ, Voziniotis-3 είπε

Παιχνιδάρα το Hitman. Με 86 ώρες και είμαι ακόμα στο 1 χωρίς να το έχω πάει 100%.

Και εγω το αγόρασα πριν απο καμια εβδομάδα και είμαι ακόμη στο 1(Τελειώνω με το Μαρόκο τώρα).

Μπορείτε να μου πειτε με τι gameplay settings το παίζετε; Κυρίως τι βάζετε στο Mission Stories και στα Challenges και αν παίζετε με τα Instict και Minimap on ή off.

Με όλα off μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Το Instict μου φαίνεται τελείως overpowered. Το minimap αναγκαίο αλλιώς πας περα δώθε σαν το Pac Man . Το Mission Stories το ξεφτιλίζει ακόμη και στο minimal αλλά νομίζω πως αν δεν τα βρεις/ακούσεις όλα χάνεις απο το main story του παιχνιδιου και σχεδόν όλο το voice acting της πρωταγωνιστριας (Diana). Τέλος τα περισσότερα Challenges είναι αδύνατο να τα μαντέψεις ακόμη και στο minimal αλλα αν τα ενεργοποιήσεις στο full μετατρέπονται σχεδόν σε fetch quests και χάνει πολύ το παιχνίδι στο τομέα εξερεύνησης όπως και με τα mission stories δηλαδή που σου λένε σχεδόν με ποιον τρόπο μπορείς να σκοτώσεις τους στόχους.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι το απεγκατέστησα αλλά θα το ξαναβάλω σύντομα. Πάντως μιας και τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά και δυσκολευόμουν κάπως, έβλεπα συχνά πυκνά βιντεάκια από το youtube. Ακόμα και έτσι όμως με διασκέδασε πάρα πολύ το παιχνίδι.

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα και εγώ, το ήθελα καιρό αλλά είπα να το κάνω τώρα που ήταν στα ~20 ευρώ το Gold edition. 150GB παιχνίδι .. γραφικάρες και όλο το σκηνικό φαίνεται ενδιαφέρον. Δεν έχω παίξει ούτε εγώ το 1 οπότε ξκινάω απτην αρχή. Αυτό με τα achievement δεν έχω καταλάβει τι φάση... 23.3% of players λέει έχουν κάνει το training, 36% of players έχουν κάνει assassinate χωρίς να τους δουν, είναι δυνατόν? 😛 Κάτι δεν κολλάει στα νούμερα.

Μια ερώτηση επίσης... το Hitman GOTY legacy pack δεν το έχω πάρει αλλά αν έχω καταλάβει καλά έχω κάποια Legacy missions.. τι παίζει με αυτό?

π.χ Bangkok

Spoiler

oNWljps.jpg

edit: nvm... από κάπου έχω το Hitman στο Steam και δεν το θυμόμουν μάλλον γιαυτό θα είναι 😛
edit2: κομπλέ με 26 ευρώ σύνολο τα έχω όλα πλέον.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Με το hitman goty legacy θα παίξεις όλο το 1 σε remastered μέσω του 2. Δεν είναι νέες αποστολές στα 150gb δηλαδή θα έχεις και τα 2 παιχνίδια. Αν έχεις όλο το 1 μαζί με το patient zero αγόρασε την legacy upgrade είναι πιο φθηνή αλλιώς την κανονική. 

Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Με το hitman goty legacy θα παίξεις όλο το 1 σε remastered μέσω του 2. Δεν είναι νέες αποστολές στα 150gb δηλαδή θα έχεις και τα 2 παιχνίδια. Αν έχεις όλο το 1 μαζί με το patient zero αγόρασε την legacy upgrade είναι πιο φθηνή αλλιώς την κανονική. 

Δεν κατάλαβα ποτέ τι είχα, μάλλον είχα αγοράσει το Hitman πριν 2 χρόνια ή το είχα πάρει σε κάποιο bundle, αλλά δεν έπαιξα ποτέ. Το είχα δει στο steam φέτος ότι το είχα αλλά με αυτά τα γραφικά στα screenshots νόμιζα ότι ηταν του 2007 :P Είδα και τα πόστς πιο πάνω και λέω ωραία, όλοι ξεκινάνε απο τα missions του 1 οπότε έτσι το ξεκινάω και εγώ.

Αφού κατάλαβα τι παίζει πήρα το upgrade που μου βγήκε 4,58 ευρώ και έχω τα πάντα τώρα. Καλύτερα νομίζω ώστε να τα παίξω όλα μαζί σε καλύτερο engine. Με αυτό και το MHW αν δεν βαρεθώ θα παίζω μέχρι μέσα 2021 άνετα.

• Like 1
Δημοσ.

25-30 ευρώ βγαίνουν όλα μαζί. Εμένα μου αρέσει πως μπορείς να το αφήσεις για ένα καιρό και ανα πάσα στιγμή να επιστρέψεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Σταμάτησα λίγες ωρες μέσα στο Μαρόκο πριν απο μερικούς μήνες γιατί πραγματικά είχα καει στο πρόλογο, στο Παρίσι και τη Σαπιέντζα και ξέρω πως θα είναι πολύ εύκολο να το ξαναπιάσω γιατί κάθε πίστα είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία και δεν χρειάζεται να θυμάσαι κάτι απο την ιστορία.

Το μόνο που με είχε προβληματίσει ήταν τα "σωστά" gameplay settings και αυτό που κατάλαβα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα έχεις όλα OFF στις πρώτες 2-3 προσπάθειες με στόχο να φαίνεσαι χαμένος και να προσπαθήσεις να βγάλεις την αποστολή όπως όπως χωρίς καμια βοήθεια παρά την τύχη και το πιστολίδι αν σε πιάσουν. Η αδρεναλίνη με αυτό το τρόπο δεν συγκρίνεται σε καινούργιους χάρτες. Μετά μπορείς να βάλεις σε minimal τα challenges και τα hints για να πάρεις πιο εύκολα καινούργιες ιδέες αλλά κρατώντας το minimap on και το Instict off. Εαν μετά απο μερικές ώρες δεν μπορείς να βρεις τα υπόλοιπα Hints και challenges τότε μπορείς να τα βάλεις στο full γιατι πολλές φορές η φωτογραφία που δίνουν με το Minimal help είναι πολύ κακή. Όταν φτάσεις στο σημείο να ολοκληρώνεις την πίστα απλά με το κοστούμι σου και χωρίς όπλα τότε πας στην επόμενη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, psof είπε

25-30 ευρώ βγαίνουν όλα μαζί. Εμένα μου αρέσει πως μπορείς να το αφήσεις για ένα καιρό και ανα πάσα στιγμή να επιστρέψεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Σταμάτησα λίγες ωρες μέσα στο Μαρόκο πριν απο μερικούς μήνες γιατί πραγματικά είχα καει στο πρόλογο, στο Παρίσι και τη Σαπιέντζα και ξέρω πως θα είναι πολύ εύκολο να το ξαναπιάσω γιατί κάθε πίστα είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία και δεν χρειάζεται να θυμάσαι κάτι απο την ιστορία.

Το μόνο που με είχε προβληματίσει ήταν τα "σωστά" gameplay settings και αυτό που κατάλαβα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα έχεις όλα OFF στις πρώτες 2-3 προσπάθειες με στόχο να φαίνεσαι χαμένος και να προσπαθήσεις να βγάλεις την αποστολή όπως όπως χωρίς καμια βοήθεια παρά την τύχη και το πιστολίδι αν σε πιάσουν. Η αδρεναλίνη με αυτό το τρόπο δεν συγκρίνεται σε καινούργιους χάρτες. Μετά μπορείς να βάλεις σε minimal τα challenges και τα hints για να πάρεις πιο εύκολα καινούργιες ιδέες αλλά κρατώντας το minimap on και το Instict off. Εαν μετά απο μερικές ώρες δεν μπορείς να βρεις τα υπόλοιπα Hints και challenges τότε μπορείς να τα βάλεις στο full γιατι πολλές φορές η φωτογραφία που δίνουν με το Minimal help είναι πολύ κακή. Όταν φτάσεις στο σημείο να ολοκληρώνεις την πίστα απλά με το κοστούμι σου και χωρίς όπλα τότε πας στην επόμενη.

Πολυ ενδιαφερον αυτο οποτε προτεινεις κλεισιμο καθε βοηθειας ωστε να παιζουμε τελειως αυτονομα χωρις καμια βοηθεια απο το παιχνιδι. Σιγουρα θα εχουμε πολυ καλυτερα αντανακλαστικα και ιδεες 100% δικες μας με ολα στο off. Πριν 6-7 μηνες ειχα παρει την gold εκδοση του 2 στα 17.99 και ειχα το Hitman 1 εκτος το patient zero οποτε εδωσα ακομα 3.99 για το goty legacy pack και μου προσθεσε ολο το παιχνιδι απο το 1 στα DLC του. Επισης οτι ξεκλειδωνουμε και στα 2 παιχνιδια μεσω του 2 μεταφερονται εναλλαξ εννοω για κοστουμια οπλα κτλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα mission hints θα τα ακούσεις αν περάσεις τυχαία απο δίπλα ακόμα και αν είναι τελείως off απλα δεν θα ξέρεις αν είναι όντως ευκαιρία για βρεις τον στόχο σου πιο ευκολα ή απλα κάποιοι τυποι να συζητάνε για κάτι ασχετο χωρίς εξτρα ενδιαφέρον. Άρα με όλες τις βοηθειες κλειστές αυτό που θα κάνεις στη καινούργια πιστα θα είναι εξερεύνηση στα τυφλά, ακούγοντας και ψάχνοντας τα πάντα μέχρι να βρεις τους στόχους σου και να αυτοσχεδιάσεις μια απόπειρα με ότι έχεις βρει απο πλευράς όπλων και μεταμφιέσεων.

Ότι ξεκλειδώνεις αφορά όλα τα παιχνιδια αφου το Hitman 2 συν το legacy pack είναι ουσιαστικά 1 ενιαίο παιχνίδι(Hitman 1+2).

Επεξ/σία από psof
  • Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο Όλα OFF? Υποθέτω σήμερα θα τελειώσω το training οπότε λέω να το ξεκινήσω έτσι όπως είπες, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια options πρέπει να κλείσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Luciddream είπε

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο Όλα OFF? Υποθέτω σήμερα θα τελειώσω το training οπότε λέω να το ξεκινήσω έτσι όπως είπες, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια options πρέπει να κλείσω.

Αυτά κατά την άποψή μου είναι καλά settings για τις πρώτες 4-5 προσπάθειες σε μια καινούργια πίστα. Ουσιαστικά οι μόνες πληροφορίες που έχεις στην αρχή για την αποστολή σου είναι το briefing που σου κάνει η handler σου στο αρχικό cutscene. Ξέρεις ποιους πρέπει να σκοτώσεις αλλά δεν ξέρεις πως και ξεκινάς την αναζήτηση και στην συνέχει κατασκοπεία των στόχων σου χωρίς έξτρα πληροφορίες.

spacer.png

Τα σημαντικότερα settings και αυτά που θα αλλάζεις(OFF-->Minimal--->Full) συνήθως μετά απο κάποιες επιτυχημένες ή μη προσπάθειες σε κάθε χάρτη είναι:

1) Mission Story Guidance = Αυτο είναι συνήθως οι καλύτεροι τρόποι για να ολοκληρώσεις μια πίστα. Αν είναι στο "Full" αυτό που συμβαίνει είναι ότι περνας π.χ δίπλα απο δυο κηπουρούς, πετάγεται στο ακουστικό η handler σου και σου λέει πως είναι μια καλή ιδέα να πάρεις την θέση ενός απο τους δύο και ενώ κουρεύεις το γκαζόν στην βίλα του στόχου σου να τον σκοτώσεις καθώς παίζει γκολφ ξερω εγώ. Ακούγεται ωραίο αλλά κάνει το παιχνίδι πολύ εύκολο καθως σου δίνει Objectives και αν τα ακολουθήσεις θα σκοτώσεις εύκολα έναν απο τους στόχους σου χωρίς την δική σου ευρηματικότητα. Αρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις βάζοντάς το στο OFF κι αν πχ περάσεις δίπλα απο τους 2 κηπουρούς στη πόλη και τους ακούσεις να λένε ότι δουλεύουν στη βίλα τους στόχου σου να σκεφτείς μόνος σου πως θα το αξιοποιήσεις. Υπάρχουν 5-6 απο αυτές τις "ευκαιρίες" σε κάθε πίστα άρα είναι πολύ εύκολο να μην τις βρεις όλες ακόμα και μετά απο 5 ώρες προσπαθειών αρα για να βοηθηθείς θα το αλλάξεις σε κάποιο σημείο απο OFF-->Minimal και στα options καθώς παίζεις θα βγει μια καρτέλα με τα Mission Stories όπου θα έχει μια φωτογραφία για κάθε ευκαιρία χωρίς έξτρα λεπτομέρειες. Εάν για κάποιο λόγο μετά απο 10 ώρες δεν τις έχεις βρει και ολοκληρώσει όλες τότε το αλλάζεις απο Minimal-->Full και κάτω απο κάθε φωτογραφία σου λέει τι ακριβώς πρεπει να βρεις και να κάνεις(π.χ φωτογραφία με 2 κηπουρούς/ντύσου σαν κηπουρός, μπες στην βίλα, σκότωσε τον Τάκη).

2) Challenges = Αυτό είναι δεκάδες τρόποι με τους οποίους μπορείς να σκοτώσεις τον κάθε στόχο. Ξεκινάς στο Minimal και στα options ενώ παίζεις μπορείς να πας στην καρτέλα "challenges" και να δεις τις δεκάδες φωτογραφίες που έχει για να πάρεις ιδέες. Αν πχ έχει μια φωτογραφία με ένα τσεκούρι τότε καταλαβαίνεις ότι μια challange είναι να βρεις ένα τσεκούρι και να σκοτώσεις με αυτό κάποιον απο τους στόχους σου. Τα challenges είναι πολλά σε κάθε πίστα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα τα ολοκληρώσεις όλα στο Minimal ακόμα και μετά απο 20 ώρες σε μια πίστα γιατί πολλές φορές η φωτογραφία δεν είναι πολύ βοηθητική. Π.χ μπορεί να δείχνει ένα σεσουάρ/πιστολάκι αλλα να μην ξέρεις εσύ ότι σε κάποια φάση ένας απο τους στόχους σου θα κάνει μπάνιο και εσυ θα πρέπει να τον σκοτώσεις με ηλεκτροπληξία ρίχνοντας το πιστολάκι στη μπανιέρα. Άρα μετά απο 20 ώρες στην ίδια πίστα και έχοντας ολοκληρώσει όλα τα Mission Stories μπορείς να αλλάξεις τα "Challanges" απο Minimal-->Full για να διαβάσεις κάτω απο την κάθε φωτογραφία τι πρέπει ακριβώς να κάνεις σε περίπτωση που είσαι είτε completionist είτε δεν έχεις βαρεθεί ακόμα την πίστα.

Επεξ/σία από psof
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ξεκίνησα χτες με όλα κλειστά, αν και μου έχουν μείνει 2-3 challenges στο training ακόμα. Εντάξει ακόμα δεν έχω βρει ποια options θέλω να έχω ανοιχτά στην αρχή γιατί δεν ξέρω και σε τι αναφέρεται το κάθε option αλλά σιγά σιγά θα ανοίγω και θα δοκιμάζω. Ίσως να ανοίγω πιο γρήγορα το Story mode π.χ ενώ τα υπόλοιπα να είναι μόνιμα κλειστά / minimal.

Σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρον έτσι το παιχνίδι, αλλά εκτός απο τα options νομίζω θέλει και λίγο αυτοσυγκράτηση γιατί είναι πολύ εύκολο να βγάλεις όπλο και να αρχίσεις να θερίζεις κόσμο και να μπαίνεις σε περιοχές που αλλιώς δεν θα μπορούσες. Θα προτιμούσα να είναι λίγο πιο επιθετικό το A.I αλλά μάλλον φοβήθηκαν μην γίνει σαν τα άλλα games που τα παρατάει ο κόσμος επειδή είναι πολύ δύσκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Luciddream είπε

Το ξεκίνησα χτες με όλα κλειστά, αν και μου έχουν μείνει 2-3 challenges στο training ακόμα. Εντάξει ακόμα δεν έχω βρει ποια options θέλω να έχω ανοιχτά στην αρχή γιατί δεν ξέρω και σε τι αναφέρεται το κάθε option αλλά σιγά σιγά θα ανοίγω και θα δοκιμάζω. Ίσως να ανοίγω πιο γρήγορα το Story mode π.χ ενώ τα υπόλοιπα να είναι μόνιμα κλειστά / minimal.

Σίγουρα είναι πιο ενδιαφέρον έτσι το παιχνίδι, αλλά εκτός απο τα options νομίζω θέλει και λίγο αυτοσυγκράτηση γιατί είναι πολύ εύκολο να βγάλεις όπλο και να αρχίσεις να θερίζεις κόσμο και να μπαίνεις σε περιοχές που αλλιώς δεν θα μπορούσες. Θα προτιμούσα να είναι λίγο πιο επιθετικό το A.I αλλά μάλλον φοβήθηκαν μην γίνει σαν τα άλλα games που τα παρατάει ο κόσμος επειδή είναι πολύ δύσκολα.

To training είναι πολύ πιο εύκολο και μικρό map σε σχέση με τις κανονικές πίστες. Θα πάθεις πλάκα με όλα off στην 1η πίστα αλλά δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να την ολοκληρώσεις με αυτό το τρόπο,  αλλά απλά  να νιώσεις όπως ένα πράκτορας 47 με λιγοστές πληροφορίες για όσες προσπάθειες θέλεις.

Επεξ/σία από psof
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, xtrmsnpr said:

παίξε μωρέ με default settings :P

Εντάξει απλά το ψάχνω λίγο να βρω πως μου αρέσει πιο πολύ προς το παρόν 😛 Δεν ξέρω αν οι επόμενες πίστες είναι πιο δύσκολες αλλά στην 1η κατάφερα να βγάλω Silent Assassin με όλα off, οπότε νομίζω θα το συνεχίσω έτσι. Και μετά θα τα ανοίγω για τα challenges. Απο ότι φαίνεται έβγαλα και μερικά challenges χωρίς να το θέλω :D 

Spoiler

JATdUXx.jpg

Spoiler

5ztQSgs.jpg

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...