rofl Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2019 στις 9:51 ΠΜ, zvarthangalos είπε Όλοι όσοι έχουμε την απλή έκδοση δεν μας αφορούν τα παραπάνω 😄 Μόνο καναν elusive target να περιμένουμε που και αυτούς τους κάνουνε πολύ εύκολους ετσι για να βγούνε απο την υποχρέωση η πλάκα είναι ότι βάζουν περιθώριο άλλες φορές 9 μέρες άλλες 14 και μεσα σε λίγη ώρα αν ασχοληθείς τους έχεις τελειωμένους. αμα θες challenge καντους silent assassin suit only και ο λογος που βαζουν περιθωριο ειναι οτι δεν μπαινουν ολοι καθε μερα. τον prince εγω σημερα τον εκανα παντως τωρα πια που ειμαι στα μισα του 2 (γιατι ξαναπαιξα το ενα) ειναι πολυ καλο αλλα ηταν ξεκαθαρα rushed. χωρις dx 12 χωρις animated cutscenes, χωρις πληρη υποτιτλισμο στους διαλογους του 2. παντως τα sandboxes ευτυχως συνεχιζουν να ειναι καλα και πλεον εχει στρωσει σε μεγαλο βαθμο αλλα τι να το κανεις, αμα δεν εκανε καλο launch στην αφανεια θα μεινει. παντως εννοειται οτι τα προτεινω ανεπιφυλακτα και τα 2, απ τα καλυτερα παιχνιδια της τελευταιας 5ετιας imo, με απιστευτης ποσοτητας content, για τους completionists. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από rofl 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 54 λεπτά πριν, rofl είπε χωρις dx 12 Έχει μπει το Dx12.
rofl Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Έχει μπει το Dx12. ναι ρε για το launch μιλουσα τωρα ειναι κατα βαση κομπλε. το καταφχαριστιεμαι το παιχνιδακι 1
zvarthangalos Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, rofl είπε αμα θες challenge καντους silent assassin suit only και ο λογος που βαζουν περιθωριο ειναι οτι δεν μπαινουν ολοι καθε μερα. τον prince εγω σημερα τον εκανα παντως τωρα πια που ειμαι στα μισα του 2 (γιατι ξαναπαιξα το ενα) ειναι πολυ καλο αλλα ηταν ξεκαθαρα rushed. χωρις dx 12 χωρις animated cutscenes, χωρις πληρη υποτιτλισμο στους διαλογους του 2. παντως τα sandboxes ευτυχως συνεχιζουν να ειναι καλα και πλεον εχει στρωσει σε μεγαλο βαθμο αλλα τι να το κανεις, αμα δεν εκανε καλο launch στην αφανεια θα μεινει. παντως εννοειται οτι τα προτεινω ανεπιφυλακτα και τα 2, απ τα καλυτερα παιχνιδια της τελευταιας 5ετιας imo, με απιστευτης ποσοτητας content, για τους completionists. Κοίτα Ghost μπορεί να γκρινιάζουμε λίγο κατα βάση όμως λατρεύουμε Hitman χε! χε! 😃 1
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) το ξεκίνησα και αυτό.. έπαιξα την πρώτη πίστα (με τον αγώνα, εννοείται και πρόλογο), ωραίο μου φαίνεται όπως ξέραμε και το προηγούμενο πολύ καλός ο σχεδιασμός της πίστας κρίμα που ενώ μου έχεις τις πίστες του 1 δεν μου φορτώνει και το progress από αυτό και είναι σαν τελείως νέο παιχνίδι δεν ξέρω πάντως αν θα το ψιλολιώσω όπως το προηγούμενο, ή απλά θα πάω για ένα πέρασμα.. έχω μαζέψει πολλά πράγματα να παίξω και έχω αρχίσει τις ξεπέτες ξέρω πάντως από το προηγούμενο, ότι αν έχεις όρεξη πας για αρκετές ώρες (50+ με μέτρια, 100+ με πολλή) εδώ με βλέπω να κάθομαι κάνα 30αρι.. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από logistoulis
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ας ριξω ενα σωστο συγκριτικο dx 11 vs 12 μιας και δεν εχει μπει κανενα στο νημα, και το περασαμε ψιλοντουκου. (και επισης επειδη οι server τωρα ειναι κατω και χαζευω videa) με amd αναλογικα τα ωφελη ειναι μεγαλυτερα. και βγηκε και καινουργιο fun challenge στο miami btw. springbreaker. με πολυ καλο Unlock Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από rofl
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Προφανώς αφού ο DX11 driver της AMD είναι χειρότερος.
rofl Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Προφανώς αφού ο DX11 driver της AMD είναι χειρότερος. ναι δεν ειπα το αντιθετο, χαλια το παει σε dx 11 το συγκεκριμενο. πολυ μεγαλα overhead. γιαυτο και εβαλα nvidia. βεβαια φαινεται οτι το engine δεν ειναι για 11. και btw ο συγκεκριμενος τυπας το χει ξεσκισει το hitman οποτε ξερει τα μεσα και τα εξω του παιχνιδιου, 1600 ωρες εχει και δειτε και vram usage διαφορα σε dx 12, για οσους λετε οτι τα 6 φτανουν για πανω απο 1080p Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από rofl
zvarthangalos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τόσο γυφτουλες βγάλαν τον ίδιο elusive target για 30 ημέρες και καλά δεν πέθανε με την πρώτη υπάρχουν τόσοι νέοι χάρτες για να βγάλουν νέους targets και από την τεμπελια τους βγάζουν τους ίδιους
Despotas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το 1ο expansion με όνομα Τhe Bank διαθέσιμο από σήμερα: https://www.ioi.dk/hitman-2-the-bank/ 1
zvarthangalos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Αν πάρω αυτό το expassion pack θα έχει ολα τα DLC ; https://www.g2play.net/category/57757/hitman-2-expansion-pass-dlc-steam-cd-key/?r=59743&nosalesbooster=1&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
rofl Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Αν πάρω αυτό το expassion pack θα έχει ολα τα DLC ; https://www.g2play.net/category/57757/hitman-2-expansion-pass-dlc-steam-cd-key/?r=59743&nosalesbooster=1&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop ναι. τουλαχιστον και τα 2 expansion που θα βγουν για αρχη. μετα δεν ξερω αν θα βγει κατι αλλο goty κτλ The Expansion Pass includes two Expansion Packs that offer you new Missions, new Locations, new Sniper Maps, new Challenges, new Weapons and new Outfits. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από rofl
zvarthangalos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.rockpapershotgun.com/2019/07/30/hitman-3-is-coming-and-io-have-a-new-game-in-the-works-too/#more-711607 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από zvarthangalos
Despotas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Hitman 2 δεν περιλαμβάνει τις αποστολές του 1. Προαιρετικά, αφού πάρεις το 2, μπορείς να αγοράσεις όλο το περιεχόμενο του 1 με αυτό το πακέτο: https://store.steampowered.com/app/960831/HITMAN__GOTY_Legacy_Pack/ Αν βέβαια έχεις ήδη το 1 και αγοράσεις το 2, αυτόματα θα πάρεις και στο 2 όλο το περιεχόμενο του 1. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από Despotas
Despotas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Sleepwalker2020 είπε το https://store.steampowered.com/app/960831/HITMAN__GOTY_Legacy_Pack/ περιλαμβανει ολα τα επεισοδια, και ολες τις αποστολες απο το HITMAN™ - Game of The Year Edition ? ολο το περιεχομενο; Τα πάντα από το 1 2 ώρες πριν, Sleepwalker2020 είπε Δηλαδη αν αγορασω το hitman 2 και το HITMAN__GOTY_Legacy_Pack θα περιλαμβανει τα παντα απο το HITMAN™ - Game of The Year Edition; Ναι, έτσι ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα