stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά,είναι ιδέα μου η έχει τραγική αυτονομία η μπαταρία; Με 1080 στα 60fps φουλ φορτισμένη κράτησε 31' ακριβώς. Θα μου πεις οκ,είναι λίγα mah αλλά στην xiaomi yi μου με μπαταρία 1100mah (200mah παραπάνω δηλαδή ) κρατάει σχεδόν 65' Κάνω κάπου λάθος η να πάρω άλλες 2-3 μπαταρίες να υπάρχουν; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από stelios18120
slavador Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 εγω ακομα περιμενω στο track 17 λεει εφτασε ελλαδα 30/6 και στα ελτα ειναι ακομα στο αποστολη απο ολλανδια οτι νανε
argi73 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Παρέλαβα και εγώ όλα καλά... με μηδενικό κόστος τελωνείου. είχα στείλει paypal και κίνηση κάρτας.. Η συσκευασίας άθικτη..
kpapageo1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Παρέλαβα και εγώ από τα τοπικά ΕΛΤΑ χωρίς καμία χρέωση. Είχα στείλει το invoice από το GeekBuying.
orck Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ρε παιδιά,είναι ιδέα μου η έχει τραγική αυτονομία η μπαταρία; Με 1080 στα 60fps φουλ φορτισμένη κράτησε 31' ακριβώς. Θα μου πεις οκ,είναι λίγα mah αλλά στην xiaomi yi μου με μπαταρία 1100mah (200mah παραπάνω δηλαδή ) κρατάει σχεδόν 65' Κάνω κάπου λάθος η να πάρω άλλες 2-3 μπαταρίες να υπάρχουν; Σου ειναι εύκολο να μου πεις τι μέγεθος είχε το αρχείο που βγήκε μέσα σε αυτή την μισή ώρα; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από orck
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, orck είπε Σου ειναι εύκολο να μου πεις τι μέγεθος είχε το αρχείο που βγήκε μέσα σε αυτή την μισή ώρα; Μόλις γυρίσω σπίτι θα σου πω,είμαι στην δουλειά τώρα 1
PhoenixV23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Σήμερα επιτέλους θα παραλάβω και εγώ, για τα υπόλοιπα θα ενημερώσω! Παιδιά να ρωτήσω κάτι, κυρίως εκείνους που ήδη παρέλαβαν και το έψαξαν. Η καμερούλα διαθέτει λειτουργία timelapse?
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, PhoenixV23 είπε Σήμερα επιτέλους θα παραλάβω και εγώ, για τα υπόλοιπα θα ενημερώσω! Παιδιά να ρωτήσω κάτι, κυρίως εκείνους που ήδη παρέλαβαν και το έψαξαν. Η καμερούλα διαθέτει λειτουργία timelapse? Ναι διαθέτει. 1
PhoenixV23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Ναι διαθέτει. Άψογα, ευχαριστώ πολύ. Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι ακόμα! Δεν ξέρω αν είναι βλακεία αυτο που λέω, αλλά αντί για έξτρα μπαταρίες δεν θα ήταν προτιμότερο ένα power bank έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διακοπεί καθόλου ένα βίντεο?
orck Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, PhoenixV23 είπε Σήμερα επιτέλους θα παραλάβω και εγώ, για τα υπόλοιπα θα ενημερώσω! Παιδιά να ρωτήσω κάτι, κυρίως εκείνους που ήδη παρέλαβαν και το έψαξαν. Η καμερούλα διαθέτει λειτουργία timelapse? Έχει, δεν το δοκίμασα όμως. 20 λεπτά πριν, PhoenixV23 είπε Άψογα, ευχαριστώ πολύ. Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι ακόμα! Δεν ξέρω αν είναι βλακεία αυτο που λέω, αλλά αντί για έξτρα μπαταρίες δεν θα ήταν προτιμότερο ένα power bank έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διακοπεί καθόλου ένα βίντεο? Αυτο για να γινει θα πρεπει να βγαλεις την καμερα εκτος της αδιαβροχης/προστατευτικης θηκης και ουσιαστικα χανεις λειτουργικοτητα. Επισης ολα τα στηριγματα ειναι σχεδιασμενα για να κουμπωνουν πανω στην διαφανη θηκη. Χωρις αυτη θα την κρατας στο χερι η με μονωτικη ταινια εκει που θες. 1 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, PhoenixV23 είπε Άψογα, ευχαριστώ πολύ. Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι ακόμα! Δεν ξέρω αν είναι βλακεία αυτο που λέω, αλλά αντί για έξτρα μπαταρίες δεν θα ήταν προτιμότερο ένα power bank έτσι ώστε να μην χρειαστεί να διακοπεί καθόλου ένα βίντεο? Σ' απάντησε ο από πάνω. + Θα πω ότι καλό θα ήταν να μην κάνετε εγγραφή με τις ώρες γιατί ανεβαίνει και η θερμοκρασία της κάμερας (ειδικά το καλοκαίρι) Ναι οκ,μπορεί να βάλεις μια 128gb μνήμη (που είδα ότι μέχρι εκεί σηκώνει) και ενα powrbank πχ 10000mah και να κάνεις μια εγγραφή 3-4 ωρών αλλά θα πάει η θερμοκρασία της στο θεό 1
PhoenixV23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 25 λεπτά πριν, orck είπε Αυτο για να γινει θα πρεπει να βγαλεις την καμερα εκτος της αδιαβροχης/προστατευτικης θηκης και ουσιαστικα χανεις λειτουργικοτητα. Επισης ολα τα στηριγματα ειναι σχεδιασμενα για να κουμπωνουν πανω στην διαφανη θηκη. Χωρις αυτη θα την κρατας στο χερι η με μονωτικη ταινια εκει που θες. 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Σ' απάντησε ο από πάνω. + Θα πω ότι καλό θα ήταν να μην κάνετε εγγραφή με τις ώρες γιατί ανεβαίνει και η θερμοκρασία της κάμερας (ειδικά το καλοκαίρι) Ναι οκ,μπορεί να βάλεις μια 128gb μνήμη (που είδα ότι μέχρι εκεί σηκώνει) και ενα powrbank πχ 10000mah και να κάνεις μια εγγραφή 3-4 ωρών αλλά θα πάει η θερμοκρασία της στο θεό Με καλύψατε, ευχαριστώ!
anonik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 33 λεπτά πριν, orck είπε Επισης ολα τα στηριγματα ειναι σχεδιασμενα για να κουμπωνουν πανω στην διαφανη θηκη. Χωρις αυτη θα την κρατας στο χερι η με μονωτικη ταινια εκει που θες. ειναι σίγουρο αυτό που λες; Νομίζω ένα από τα έξτρα ειναι για να την πιάνει χωρίς θήκη. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο εχει βίδα για τρίποδο και στην πάνω και στην κάτω μεριά...
ioann1s Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, anonik είπε ειναι σίγουρο αυτό που λες; Νομίζω ένα από τα έξτρα ειναι για να την πιάνει χωρίς θήκη. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο εχει βίδα για τρίποδο και στην πάνω και στην κάτω μεριά... ναι ισχύει, και στο manual το δείχνει (camera + back clip)
Προτεινόμενες αναρτήσεις