Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, tehyoda είπε Σε μένα ήρθε ειδοποίηση σήμερα το πρωί με πήραν από το σπίτι πέρασα απο τα ΕΛΤΑ με το tracking number του geekbuying και δεν μου το έδωσαν γιατί φαίνεται ακόμα στο τελωνείο όταν πήγα σπίτι στο ειδοποιητήριο είχε άλλο tracking number το οποίο το έβαλα στο σαιτ των ΕΛΤΑ και λέει οτι βρίσκετε στο κατάστημα των ΕΛΤΑ που είχα πάει προηγουμένως... Με τα πολλά θα πάω αύριο να το πάρω και να δούμε αν θα ζητήσουν το περιβόητο 3ευρο. Πριν λίγο το ξανά τσέκαρα και λέει αυτό τι σημαίνει? Νομιζω οτι το ειδοποιητηριο πρεπει να ειναι για αλλη αγορα σου. Δεν περιμενεις κατι αλλο; 1
tehyoda Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Νομιζω οτι το ειδοποιητηριο πρεπει να ειναι για αλλη αγορα σου. Δεν περιμενεις κατι αλλο; Όχι δεν περιμένω κάτι άλλο... το screenshot εντωμεταξύ είναι από το track number του geekbuying τι σημαίνει το "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ" μου είχαν στείλει μαιλ οτι πέρασε κανονικά από το ΚΑΤ. Για κάποιο λόγο το πάνε βόλτες για να δω θα παραλάβω αύριο? Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από tehyoda
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα από 30/6 είναι κολλημένο «Σε διαδικασία φυσικού ελέγχου από το τελωνείο» ενώ την ίδια μέρα (30/6) μου είχαν στείλει μειλ ότι αποδεσμεύτηκε... άντε να δούμε θα έρθει μέχρι τον Αύγουστο που θα παω διακοπες...; 😛 Η πλάκα είναι ότι ήρθε το χερούλι για τις υποβρύχιες λήψεις εχθές..... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από paylidis
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, orck είπε Ποιο χερούλι πήρες; Το έχω βάλει πιο πάνω. Ένα κίτρινο φθηνιαρικο με 1.10 από τον αλί. Μια χαρά είναι
lionheart75 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Θα περάσω σήμερα πριν κλείσει το ταχυδρομείο να την πάρω. Μου άφησαν χτες χαρτάκι και σήμερα το πρωί μου έστειλαν μήνυμα και στο κινητό ότι με περιμένει το RU......NL στο ταχυδρομείο για παραλαβή. Να δούμε αν θα πληρώσω και το 3ευρο. Θα ενημερώσω.
tehyoda Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μόλις το έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι δεν πλήρωσα τίποτα! Καλές λήψεις!
ioann1s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Θα περάσω σήμερα πριν κλείσει το ταχυδρομείο να την πάρω. Μου άφησαν χτες χαρτάκι και σήμερα το πρωί μου έστειλαν μήνυμα και στο κινητό ότι με περιμένει το RU......NL στο ταχυδρομείο για παραλαβή. Να δούμε αν θα πληρώσω και το 3ευρο. Θα ενημερώσω. το ίδιο και σε έμενα (αντί να το φέρουν ήρθε sms ότι με περιμένει στα ΕΛΤΑ). Αύριο θα περάσω να το πάρω. Πες μου αν σου ζητήσουν πάνω από τα 3€ για να ετοιμάσω αίτημα αναδασμολόγησης 😜 1
pankostas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Λοιπόν , αν και είχα στείλει και paypal αλλά και απόδειξη ότι η κάμερα είχε αρχική 40 και εγώ πλήρωσα λογοτερα, σήμερα μου το έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι, απλώς υπέγραψα και δεν πλήρωσα τίποτα. Οπότεδεν έχει σχέση αν έχετε στείλει αποδεικτικό της αρχικής τιμής. 1
Agathoklis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) αιντε... ξεκολησε... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από Agathoklis
JLEE Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Σήμερα παρέλαβα από ταχυδρομείο. Αρχικά με ρώτησε αν θα το παραλάβω γιατί έχει δασμούς. Την ρώτησα πόσο είναι και μετά που κοίταξε μου είπε 0 ευρώ. Οπότε μια χαρά! Ευχαριστώ και πάλι τον TS.
Nessuno_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 3 hours ago, paylidis said: Εμένα από 30/6 είναι κολλημένο «Σε διαδικασία φυσικού ελέγχου από το τελωνείο» ενώ την ίδια μέρα (30/6) μου είχαν στείλει μειλ ότι αποδεσμεύτηκε... άντε να δούμε θα έρθει μέχρι τον Αύγουστο που θα παω διακοπες...; 😛 Η πλάκα είναι ότι ήρθε το χερούλι για τις υποβρύχιες λήψεις εχθές..... Έχω παραγγείλει και γω το ίδιο από ali. Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει;
Agmourk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 21 minutes ago, Nessuno_ said: Έχω παραγγείλει και γω το ίδιο από ali. Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει; Εγώ από ebay ένα κίτρινο μπαστουνάκι σαν αυτό που λέγανε πιο πίσω το έχω πάρει εδώ και μια βδομάδα. Η παραγγελία έγινε 1 μέρα μετά την κάμερα.
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 45 λεπτά πριν, Nessuno_ είπε Έχω παραγγείλει και γω το ίδιο από ali. Πόσες μέρες έκανε να σου έρθει; Την επόμενη μέρα από την καμερα νομίζω το παρηγγειλα
lionheart75 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, lionheart75 είπε Θα περάσω σήμερα πριν κλείσει το ταχυδρομείο να την πάρω. Μου άφησαν χτες χαρτάκι και σήμερα το πρωί μου έστειλαν μήνυμα και στο κινητό ότι με περιμένει το RU......NL στο ταχυδρομείο για παραλαβή. Να δούμε αν θα πληρώσω και το 3ευρο. Θα ενημερώσω. Παρέλαβα νωρίτερα απο το ταχυδρομείο και δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα! Η συσκευασία της action cam λίγο ταλαιπωρημένη αλλά όλα τα υπόλοιπα άψογα! Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι και χωρίς παρατράγουδα! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά TS! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις