tonypapadovic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Errik είπε Και μένα!! Στέλνω Paypal! Edit: Στο paypal δεν αναφέρει το όνομα της κάμερας, τι ακριβώς στέλνουμε; Την χρέωση αυτή. Τους φτάνει, έχει ημερομηνίες, κατάστημα κ.λπ. και γω μόνο αυτή τους έστειλα και προχώρησε το πράμα
orck Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη ειχε κλειδωσει το θεμα για καποιες μερες, δεν ηξερα τι επρεπε να κανω, βρηκα το τηλεφωνο 2103538103-104, καλεσα και ρωτησα εαν ειναι οκ αυτο που εστειλα, γιατι δεν ηξερα τι θα καταλαβουν, αφου το paypal δεν αναφερει πουθενα το προιον, αναφερει μονο οτι εγινε μια πληρωμη. Μου επιβεβαιωσαν οτι ολα ειναι καλως. Σε λιγοτερο απο μιση ωρα ειχα λαβει email οτι προχωραει και συντομα θα το ελευθερωσουν το αλανι-δεμα μου για να φτασει σε εμενα. Βεβαια εαν παει ετσι ο καιρος με βλεπω να μην βγαζω βιντεο τα μπικινια φετο Το τηλεφωνο παραπανω καλεστε το με συνεση, κακη χρηση θα οδηγησει πιθανοτατα σε μη απαντηση απο μεριας τους. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από orck
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, marjel είπε Με SG POST ειστε παιδια ? Μπορείτε να μας πείτε και εμάς τι έγγραφα στείλατε ? Ναι με SG POST. Απόδειξη από Paypal αρκεί.
tehyoda Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Παίδες εγώ που πλήρωσα με πιστωτική κάρτα τι πρέπει να στείλω?Να κάνω forward το mail που στείλανε την επιβεβαίωση της αγοράς που έχει και στοιχεία μέσα και ποσά?Η να τραβήξω κάνα screenshot από την παραγγελία μέσα από το gekbuying?
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Nl είναι το δικό μου. Όπως να ναι τα έστειλαν 😛 3 λεπτά πριν, tehyoda είπε Παίδες εγώ που πλήρωσα με πιστωτική κάρτα τι πρέπει να στείλω?Να κάνω forward το mail που στείλανε την επιβεβαίωση της αγοράς που έχει και στοιχεία μέσα και ποσά?Η να τραβήξω κάνα screenshot από την παραγγελία μέσα από το gekbuying? Όχι από το geek φαίνεται μεγάλη αξία Ανέυ λόγου Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από paylidis 1
anonik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 και μια ερώτηση για ΓΕΤΑ από εμένα για τους γνώστες: Που να στείλω την απόδειξη από paypal; Σε ποιο mail εννοώ... υπόψη δε μου έχει έρθει κανένα mail ούτε μήνυμα σε κινητό. Επίσης χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο εκτός από αριθμό φορτωτικής στα στοιχεία που θα τους στείλω; Ευχαριστώ πολύ
tonypapadovic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, anonik είπε και μια ερώτηση για ΓΕΤΑ από εμένα για τους γνώστες: Που να στείλω την απόδειξη από paypal; Σε ποιο mail εννοώ... υπόψη δε μου έχει έρθει κανένα mail ούτε μήνυμα σε κινητό. Επίσης χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο εκτός από αριθμό φορτωτικής στα στοιχεία που θα τους στείλω; Ευχαριστώ πολύ To mail είναι αυτό [email protected] Θα πρότεινα να περιμένεις να σου στείλουν αυτοί πρώτοι, και απλά να κάνεις reply. Δεν χρειάζεται να αναφέρεις τίποτα άλλο πάντως. 1
ioann1s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, tonypapadovic είπε To mail είναι αυτό [email protected] Θα πρότεινα να περιμένεις να σου στείλουν αυτοί πρώτοι, και απλά να κάνεις reply. Δεν χρειάζεται να αναφέρεις τίποτα άλλο πάντως. μήνυμα σου στέλνουν και όχι e-mail για να απαντήσεις 1
anonik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, tonypapadovic είπε Θα πρότεινα να περιμένεις να σου στείλουν αυτοί πρώτοι Σε ευχαριστώ πολύ ... δε θυμάμαι αν εχω δώσει σωστό mail/κινητό στο geek για να ξέρω οτι θα μου έρθει κάτι. στο tracking του ελτα ήδη μου λέει οτι απαιτείται paypal η τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς
paiktaras69 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, ioann1s είπε μήνυμα σου στέλνουν και όχι e-mail για να απαντήσεις sms σου στέλνουν και αναφέρουν το email στο οποίο πρέπει να στείλει την απόδειξη 2
Silenzio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 παιδιά έχει επιλογή στο paypal να κεταβάσουμε σε pdf την απόδειξη της συγκεκριμένης αγοράς ? πως το κατεβάσατε ?
anonik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Silenzio είπε παιδιά έχει επιλογή στο paypal να κεταβάσουμε σε pdf την απόδειξη της συγκεκριμένης αγοράς ? πως το κατεβάσατε ? πάτα print και μετά αντί για εκτύωση σε εκτυπωτή μπορείς να πεις εκτύπωση σε PDF (νομίζω το έχουν ως στανταρ εναλλακτικό εκτυπωτή τα windows ανάλογα την εκδοση, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος) Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από anonik 1
Silenzio Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 αν εννοείς εκεί που λέει στοιχεία εκτύπωσης, μου βγάζει server error, εκτός αν ξεκολλήσει αργότερα με το download invoice απο geekbuying είμαστε καλυμμένοι ? εκεί αναφέρει κιόλας οτι πρόκειται για τη κάμερα
Zerg13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Silenzio είπε αν εννοείς εκεί που λέει στοιχεία εκτύπωσης, μου βγάζει server error, εκτός αν ξεκολλήσει αργότερα To ίδιο και σε μένα. server internal error. Υπάρχει και η εναλλακτική εκτυπωσης μέσα απο το greekbying account, comercial invoice, όταν βρεις την παραγγελία. 1
tonypapadovic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Σωστοί παίδες, sms στέλνουν και στέλνεις εσύ πρώτος mail
Προτεινόμενες αναρτήσεις