aris1986 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δεν γίνονται αυτά. Είναι συνωμοσίες. Αλλά και να γινόταν τώρα θα σταματήσει γιατί βγήκε η προεδραρα μας ο tim cook και με το καινούργιο MacOs θα μπλοκάρει αποτελεσματικά το fb για να μην έχουμε πάλι καμία τετραετία Τραμπ..!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, mordred είπε "...των Huawei, Lenovo, Oppo και TCL (Alcatel, BlackBerry) που έρχονται να προστεθούν δίπλα στα ακόμη μεγαλύτερα ονόματα των Apple, Amazon και Apple..." Η apple είχε διπλή πρόσβαση και face id και fingerprint Τον καλό πελάτη τον μνημονεύεις πιο συχνά.
doctorser Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 ε καλα κοινο μυστικο ηταν και ειναι οτι μοιραζε κατοπιν αμοιβης τα δεδομενα μας και τις επιθυμιες μας δεξια και αριστερα. κανεις καπου λικε δε περναει πενταλεπτο βομβαρδισμος διαφημισεων.....
theoklis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Παιδιά κάποιος να με πιάσει. Πέφτω από τα σύννεφα!!!
helicoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ρε γαμώτο που είναι τώρα όλοι αυτοί οι "ε και; δεν έχω να κρύψω τίποτα! όσοι ενοχλούνται από το φακέλωμα πάει να πει οτι κάνουν κάτι ύποπτο"; Μου έχουν λείψει λίγο, το ομολογώ.
stefanos_th Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, helicoid είπε Ρε γαμώτο που είναι τώρα όλοι αυτοί οι "ε και; δεν έχω να κρύψω τίποτα! όσοι ενοχλούνται από το φακέλωμα πάει να πει οτι κάνουν κάτι ύποπτο"; Μου έχουν λείψει λίγο, το ομολογώ. εμενα δεν με νοιαζει, δεν ειμαι τρομοκρατης.
mordred Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Νομιζω οτι κοροιδευει που χουν γραψει 2 φορες την apple... Όχι ρε φίλε πραγματικά είμαι hater...! 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα