aris1986 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δεν γίνονται αυτά. Είναι συνωμοσίες. Αλλά και να γινόταν τώρα θα σταματήσει γιατί βγήκε η προεδραρα μας ο tim cook και με το καινούργιο MacOs θα μπλοκάρει αποτελεσματικά το fb για να μην έχουμε πάλι καμία τετραετία Τραμπ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, mordred είπε "...των Huawei, Lenovo, Oppo και TCL (Alcatel, BlackBerry) που έρχονται να προστεθούν δίπλα στα ακόμη μεγαλύτερα ονόματα των Apple, Amazon και Apple..." Η apple είχε διπλή πρόσβαση και face id και fingerprint Τον καλό πελάτη τον μνημονεύεις πιο συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorser Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 ε καλα κοινο μυστικο ηταν και ειναι οτι μοιραζε κατοπιν αμοιβης τα δεδομενα μας και τις επιθυμιες μας δεξια και αριστερα. κανεις καπου λικε δε περναει πενταλεπτο βομβαρδισμος διαφημισεων..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoklis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Παιδιά κάποιος να με πιάσει. Πέφτω από τα σύννεφα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piwiherman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Συκοφαντιες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techplastic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αποκλείεται!! Ένα σύννεφο να πέσω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 ψέμματα!!! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helicoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ρε γαμώτο που είναι τώρα όλοι αυτοί οι "ε και; δεν έχω να κρύψω τίποτα! όσοι ενοχλούνται από το φακέλωμα πάει να πει οτι κάνουν κάτι ύποπτο"; Μου έχουν λείψει λίγο, το ομολογώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τι φάση! 😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CallMeTeemo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, helicoid είπε Ρε γαμώτο που είναι τώρα όλοι αυτοί οι "ε και; δεν έχω να κρύψω τίποτα! όσοι ενοχλούνται από το φακέλωμα πάει να πει οτι κάνουν κάτι ύποπτο"; Μου έχουν λείψει λίγο, το ομολογώ. εμενα δεν με νοιαζει, δεν ειμαι τρομοκρατης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Νομιζω οτι κοροιδευει που χουν γραψει 2 φορες την apple... Όχι ρε φίλε πραγματικά είμαι hater...! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα