Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εχω την H97 pro gamer της Asus. Έχει πορτα για m.2. Αγόρασα έναν NVme 960 Evo και τώρα ρωτάω εάν δίνατε να δουλέψει σε full fanction στην συγκεκριμένη mobo. Τον έκανα φορματ τον βλέπουν τα Windows αλλά αλλά όσα bootable στικακια με win10 και να έκανα δεν μπόρεσα να τα κάνω install. Έβγαλα ότι σκληρό έχω επάνω, csm disable other OS erase key επίσης το bootable το έκανα gpt για uefi και όλες τις δυνατές παραλλαγές αλλά τπτ... Τα φώτα σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Υ.Γ. Πρέπει να βγάλω και το cd rom drive;;; επίσης να αναφέρω ότι ναι μεν τον αναγνωρίζει το bios ως NVme αλλά όταν βάζω το στικακι να bootαρι αυτό απλά δεν bootαρι και με πετάει στο bios πάλι. 

Επεξ/σία από spysoumi
Δημοσ.

Με τι έκανες τα bootable? Δοκίμασε το Media Creation Tool της Microsoft. Επίσης τους SSD τους κάνουμε secure erase. Αφού βάλεις σε ένα στικάκι τα Windows μεσω Media creation tool φτιάξε ενα αλλο φλασάκι με το secure erase απο το Samsung Magician. (Googlαρε Samsung Magician κατεβασε το εγκατεστησέ το και οταν το ανοιξεις κάτω αριστερά θα σου λέει secure erase)

Δημοσ.

NVMe device drivers need to be installed to function properly under Windows 7 environment.

Please ensure to install the device drivers before using the NVMe device.

δοκιμασε να βαλεις τον driver απο την samsung για nvme

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε. Καταρχήν τα κατάφερα. Με το tool της Microsoft και αποσυνδεσα και τον cd rom drive. Δεν ξέρω ποιο από τα δύο έλυσε το πρόβλημα ίσος και τα δύο. Η θύρα μου είναι χ2 ο m.2 είναι χ4 αλλά δεν υπάρχει εδώ κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα πάρα μόνο οι μειωμένες ταχύτητες. Όμως μου πετάει blue screen σε random time. Το ακριβές σφάλμα δεν το θυμάμαι θα το ανεβάσω στην επόμενη εμφάνιση του. Παίζει να ξέρουμε κάτι γι αυτό;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2305 το bios δλδ το τελευταίο. Είναι τεράστιο θέμα η μπλε οθόνη ναι. Το ξέρω πολλές φορές μου έχουν τύχη άλλες φορές λόγο Windows(software δλδ που μετά από φορματ και πέρασμα άλλης έκδοσης εξαλείφθηκε) άλλες φορές λόγο hardware. Τώρα όμως είναι μαμά windows κατεβασμένα από την μικρομαλακή... Πριν δεν είχα θέματα από hardware οπότε; ;;

Υ. Γ. Blue screen μου πέταξε δύο φορές από την ώρα της εγκατάστασης. Δεν είναι κάτι τρομερό αλλά συνέβη. 

Από την πρώτη μέρα όλη μέρα ανοιχτός και πολλές ώρες "εργασίας" χθες από την 2η φορά που πέταξε μπλε οθόνη δεν έκανε το παραμικρό. Έκανε και ένα μικρό update τα Windows. Δεν ξέρω εάν αυτό έπαιξε ρόλο. 

Επεξ/σία από spysoumi
Δημοσ.

Φοβερό άρθρο. Εύγε στον δημιουργό. Αύριο θα δω εάν υπάρχουν αυτά που μου ζητάς και θα τα ανεβάσω αρκεί να υπάρχουν. Ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου να βοηθήσεις όπως ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά που βοήθησαν στο πρώτο κομμάτι. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα minidumps θα υπάρχουν. Διαγράφονται μόνο αν έχεις τρέξει ccleaner. Αν όμως ξανά εμφανιστεί bluscreen θα δημιουργηθούν και πάλι τα minidumps.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά δεν μου ξαναπέταξε BSOD  οπότε το άφησα έτσι. Επίσης να αναφέρω ότι δεν υπάρχει αρχείο μέσα στον φάκελο minidumps. Αυτά από εμένα. Ευχαριστώ για το help. Eαν συμβεί και πάλι bsod θα το αναφέρω μαζί με το error.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...