Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

.... πιθανόν θα αποτελούσε και ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον καρδιολόγο....

Πολύ το πιστεύω ότι αν έδειχνε κάποιος το ρολόι με τα αποθηκευμένα στοιχεία στον καρδιολόγο ίσως και να άκουγε και κάνα μαμησιατικο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
16 ώρες πριν, palawiaris είπε

Θεωρώ ότι μόνο άτομα χωρίς προσωπικότητα και μυαλό, χρησιμοποιούν τέτοια προγραμματιζόμενα μαραφέτια.

Ένας λογικός άνθρωπος ξέρει από μόνος του ότι πρέπει και πως να ακολουθήσει κάποιους κανόνες υγιεινής,χωρίς να του το υπενθυμίζει ένα προγραμματισμένο ρολόι.

Με διαφορά , η πιο κομπλεξικη , δηθεν και ανοητη αναρτηση που θα μπορουσα να δω. 

Ειδικα απο τον τροπο που κρινεις , δειχνεις ποσο "ατομο χωρις προσωπικοτητα και μυαλο " εισαι...

Δημοσ.

Δεν κάνει τίποτα,σε ευχαριστώ.

Νιώθω πιο εντάξει που μπορώ να ζω καλά ακόμη χωρίς αυτές τις συσκευές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, palawiaris είπε

Δεν κάνει τίποτα,σε ευχαριστώ.

Νιώθω πιο εντάξει που μπορώ να ζω καλά ακόμη χωρίς αυτές τις συσκευές.

Πολύ μου αρέσουν κάτι σχόλια σαν και αυτό, όπου κάποιοι βγάζουν τα κόμπλεξ κατωτερότητάς τους με την μορφή υπερηφάνειας που δεν έχουν υιοθετήσει καινούργιες τεχνολογίες, άντε τώρα νιώσε περίφανος και που ο οργανισμός σου μεταβολίζει οξυγόνο το ίδιο ανούσιο είναι! Βαρεθήκαμε να βλέπουμε ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα, και ειδικά σε τεχνολογικό forum, σας φένονται ανούσιες και άχρηστες οι καινούργιες τεχνολογίες? Σεβαστό αλλά το να μπαίνετε και να γκρινιάζετε για αυτές και πόσο μάλλον να κρίνετε ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν ή μπορούν να τους φανούν χρήσιμες σε forum και σελίδες που μπαίνει κόσμος να ενημερωθεί γι'αυτές καταντάει γελοίο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λέει και ο λαός μας με κλανιές αυγά δεν βάφεις,έτσι και εδώ με ρολόγια των 150 ευρώ και λοιπά παιχνιδάκια για μικρά παιδιά,ούτε άτομο της τεχνολογίας θα γίνεις ούτε και θα σε κάνει αθλητή ούτε και θα σε σώσει την ζωή μετρώντας παλμούς.

Για αυτό αν σε αρέσουν τέτοια παιχνιδάκια-ρολογια πάνε αγόρασέ τα και παίξε μαζί τους, αλλά μη μας το παίζεις ότι είσαι άτομο της τεχνολογίας που ότι βλέπεις χαίρεσαι και νομίζεις ότι είναι τεχνολογία.

Επεξ/σία από palawiaris
Για να περνάει η ώρα ευχάριστα.
Δημοσ.
2 ώρες πριν, palawiaris είπε

Όπως λέει και ο λαός μας με κλανιές αυγά δεν βάφεις,έτσι και εδώ με ρολόγια των 150 ευρώ και λοιπά παιχνιδάκια για μικρά παιδιά,ούτε άτομο της τεχνολογίας θα γίνεις ούτε και θα σε κάνει αθλητή ούτε και θα σε σώσει την ζωή μετρώντας παλμούς.

Για αυτό αν σε αρέσουν τέτοια παιχνιδάκια-ρολογια πάνε αγόρασέ τα και παίξε μαζί τους, αλλά μη μας το παίζεις ότι είσαι άτομο της τεχνολογίας που ότι βλέπεις χαίρεσαι και νομίζεις ότι είναι τεχνολογία.

Παρακάμπτω τα περί λαού μας για να μην βγούμε τελείως off-topic προχωράω στο κύριο μέρος, η τεχνολογία είναι κάτι που εξελίσεται καθημερινά στην Αμερική ήδη ένα σημαντικό ποσοστό της ιατρικής και των διαγνώσεων γίνεται με την χρήση τεχνολογίας και πλέον με την χρήση Machine Learning έχεις ιδέα γιατί αυτό συμβαίνει τώρα και όχι πιο παλιά? Η τεχνολογία των νευρωνικών δικτύων υπάρχει από το 1980 και μετά, μάντεψε τι δεν είχαμε τότε που έχουμε τώρα... δεδομένα και μάλιστα πολλά aka Big Data, μάντεψε πως δημιουργούνται αυτά τα δεδομένα, από τους άπειρους αισθητήρες που έχουμε βάλει στην καθημερινότητά μας. Εσύ μπορεί να τα βρίσκεις παιχνιδάκια αλλά στον τομέα του data analysis είναι χρυσάφι. Οπότε αν κάποια μέρα ακόμη και ένα ελλέεινό ποσοστό των δεδομένων των αισθητήρων που φοράω σε wearables βοηθήσει για την οποιαδήποτε διάγνωση i'm more than ok with it. Όλο το μέλλον το δικό μου αλλά και πολλών ακόμη συνανθρώπων μας στηρίζεται πάνω στις έρευνες που γίνονται από φορείς και εταιρίες μεταξύ αυτών και την δικής μου πάνω στο Machine Learning, αλλά please go on μάθε μου κάτι για τον κλάδο μου και την τεχνολογία.

Ο Andrew Ng είπε A.I is the new electricity.(και δεν φάνηκε να διαφωνεί και κανείς μαζί του) Αργά ή γρήγορα όποιος δεν το υιοθετήσει θα μένει όλο και πιο πίσω οπότε ναι σήμερα παιχνιδάκια στο χέρι σου, αύριο χρήσιμο εργαλείο ο χρόνος θα δείξει.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, palawiaris είπε

Πολύ το πιστεύω ότι αν έδειχνε κάποιος το ρολόι με τα αποθηκευμένα στοιχεία στον καρδιολόγο ίσως και να άκουγε και κάνα μαμησιατικο.

Δεν θα δείξεις τίποτα στον καρδιολόγο, θα γράψεις την μέτρηση κάπου θα κάνεις συγκρίσεις και με άλλες φορές ή θα βρεις μέσο όρο και θα το αναφέρεις πως όταν βγαίνεις έξω η πίεση/παλμοί είναι τόσα και τόσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωχ !!!

Συγνώμη ρε παιδιά, ειλικρινά χίλια συγνώμη.

Mιltoskat δεν ήξερα ότι θέλεις να σώσεις τον κόσμο.

Οκ κάνω πάσο και μπορείτε να συνεχίσετε.

Δυστυχώς σήμερα δεν ξέρω πως θα πάω στο γυμναστήριο ,γεμάτος τύψεις που δεν μπορώ να κάνω κάτι για το καλό της ανθρωπότητας.

Μόνο να σε παρακαλέσω γεμάτος ευγνωμοσύνη για το καλό που θες να κάνεις,τα Αγγλικά δεν τα πιάνω και δεν κατάλαβα πολλά από αυτά που έγραψες

Και πάλι συγνώμη.

Επεξ/σία από palawiaris
Χαβαλες
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Ωχ !!!

Συγνώμη ρε παιδιά, ειλικρινά χίλια συγνώμη.

Mιltoskat δεν ήξερα ότι θέλεις να σώσεις τον κόσμο.

Οκ κάνω πάσο και μπορείτε να συνεχίσετε.

Δυστυχώς σήμερα δεν ξέρω πως θα πάω στο γυμναστήριο ,γεμάτος τύψεις που δεν μπορώ να κάνω κάτι για το καλό της ανθρωπότητας.

Μόνο να σε παρακαλέσω γεμάτος ευγνωμοσύνη για το καλό που θες να κάνεις,τα Αγγλικά δεν τα πιάνω και δεν κατάλαβα πολλά από αυτά που έγραψες

Και πάλι συγνώμη.

Υπό νορμαλ συνθήκες θα σου εξηγούσα γιατί η οποιαδήποτε τεχνολογία δημιουργείται είναι χρήσιμη αλλά επειδή είναι απόλυτη σπατάλη θα προσπαθήσω να σε κατατοπίσω αλλιώς. 

Οπότε προκειμένου να βοηθήσεις και να συνεισφέρεις και εσύ μπορείς να ξεκινήσεις με μικρά βηματάκια, για αρχή απομακρύνσου από οποιαδήποτε συσκευή έχει παραχθεί μετά το 1960.

Αν είναι να κράζεις την τεχνολογία τουλάχιστον έχε την αξιοπρέπεια να το κάνεις μακριά από αυτή. Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι άλλο ένα τρολ, έχουμε τον Federer για αυτή την δουλειά και την κάνει πολύ καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πράγματικα ότι ποιο προσβλητικό  έχω διαβάσει το τελευταίο διάστημα..... 

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα όχι μόνο να κρίνεις αλλά και να προσβάλεις?  Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε? 

Δλδ επειδή εγώ στη γυμναστική μου θέλω να γνωρίζω παλμους κατά τη διάρκεια της ασκήσεις ώστε να αλλάζω την ένταση ανάλογα με το πλάνο προπονήσεις είμαι χωρίς προσωπικότητα και μυαλό? Η κάποιος που έχει πρόβλημα καρδιάς και θέλει να έχει μια γενική εικόνα για παλμους και πίεση ανά πάσα στιγμή είναι χωρίς προσωπικότητα και μυαλό? 

Δεν πας καθόλου καλά,  ειλικρινά αν είσαι λέω '' ΑΝ'' είσαι ενήλικος θα πρέπει να ντρέπεσαι,  αλλιώς έχεις μια δικαιολογία λόγο ηλικίες και μη σωστές αρχές από το σπίτι σου. Δεν εξηγείται αλλιώς ο τρόπος με τον οποίο  έχεις προσβάλει τόσο κόσμο. 

Επεξ/σία από Diver_Gr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/6/2018 στις 4:02 ΜΜ, palawiaris είπε

Θεωρώ ότι μόνο άτομα χωρίς προσωπικότητα και μυαλό, χρησιμοποιούν τέτοια προγραμματιζόμενα μαραφέτια.

Ένας λογικός άνθρωπος ξέρει από μόνος του ότι πρέπει και πως να ακολουθήσει κάποιους κανόνες υγιεινής,χωρίς να του το υπενθυμίζει ένα προγραμματισμένο ρολόι.

Ο παππούς μου όμως πρέπει να μετράει την πίεση του ......κλπ ......κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...