Looter Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Επειδή πρόσφατα πέρασα από τις 55 στις 65 ίντσες μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η διαφορά είναι ΧΑΩΔΗΣ. Οσοι μπορείτε βουρ , η προσφορά είναι σωστή!! 3
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, tiniakos είπε Ναι αλλά σου λέει ότι το 4K σε 2 χρόνια θα είναι σαν το Fullhd, θα τις πουλάνε στα καλάθια στα σούπερ μάρκετ. Καλα και οταν πρωτοβγηκε το 4k πηρε καιρο μεχρι να πεσουν σε τιμη οι 1080p μην τρελαινομαστε. Δεν θα δουμε τιποτα χαωδης διαφορες σε 2-3 χρονια.
Maverickj13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Επιβεβαιώνω αξίζει αναβάθμιση από 55 σε 65 100%. Και είναι καλή τηλεόραση, στα 800 ευρώ είναι no brainer επιλογή.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1-2 σονυ που ειχα δοκιμασει σε μαγαζι με φλασακι πριν κανενα χρονο, με εδιωξαν αμεσα μακρια τους, μου εφτανε το κομματι media player. Τσεκαρετε λοιπον μονοι σας, γιατι αγορα βασιζομενη σε αλλους μπορει να σας βγει προσωπικα κακη αγορα.
JohNickZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Παιδιά έχω κωλοψηθει τι κάνω να βουτήξω? Επίσης για να πέσει έκπτωση που δεν έχω πιστωτική πρέπει να σκάσω 1000 κ η έκπτωση θα βγει κατευθείαν?? Δηλαδή θα πληρώσω 800?? Κάποιος που να την έχει δει από κοντά?!
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Στον τιτλο γραφω ΕΜΜΕΣΗ, τι αλλο; 999.77 θα πληρωσεις. Τα 200 θα μπουν στην καρτα σου για ψωνια πχ σε Σκλαβενιτη, ΜΜ, κλπ. Οχι αλλη ερωτηση για το τι ειναι yellows. Please google it and read. 3
JohNickZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ MOD κ συγγνώμη που ρώτησα κάτι που έχει ξαναειπωθει, βαριόμουν κ δεν έχω ξανά αγοράσει κατά αυτόν τον τρόπο! Περιμένω κάποιον να γράψει εντυπώσεις από κοντά κ γνώμες, έχω οπλίσει κ είμαι έτοιμος να πυροδοτήσω!! @matrixxx Το σκέφτεσαι κ εσύ να κάνεις κίνηση? Παίζει σαν πιο έμπειρος να εχεις άποψη η να την έχεις δει από κοντά? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από JohNickZ
vagdesign Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Από τον Φλεβάρη του 2017 έχω αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/9777558/Sony-KD-49XD8077.html Είναι Android 4K HDR 49". Η τηλεόραση δουλεύει καθημερινά γύρω στις 12 ώρες. Ποτέ δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, ίσως όταν ήταν στην αρχή με Android 6 να τραβούσε κάποια κολλήματα, με την αναβάθμιση όμως σε 7 είναι άψογη. Την προτείνω ή οποιαδήποτε άλλη 4K με HDR της Sony από 49" και πάνω.
tiniakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τελικά αποφάσισα να μην την πάρω και να πάω τον καναπέ 1 μέτρο πιο κοντά στην 55αρα που έχω τώρα. 1
saltjon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 εγώ δεν κατάλαβα τι 4κ βλέπετε mega -sky-ert, ? Μήπως αγοράζετε bluray με 4κ περιεχόμενο? Το 2020 με το 8κ πάλι mega -sky-ert θα βλέπετε και ούτε καν σε full hd.Εδω ολοι η ευρωπη παιζει σε Τ2 και σε μας τώρα το μάθανε ότι υπάρχει. 1
alexakos89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, saltjon είπε εγώ δεν κατάλαβα τι 4κ βλέπετε mega -sky-ert, ? Μήπως αγοράζετε bluray με 4κ περιεχόμενο? Το 2020 με το 8κ πάλι mega -sky-ert θα βλέπετε και ούτε καν σε full hd.Εδω ολοι η ευρωπη παιζει σε Τ2 και σε μας τώρα το μάθανε ότι υπάρχει. Βλέπουμε 4K,hdr,DOLBY ATMOS,55mbps bitrate,peak bitrate 66mbps 2
katcos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, saltjon είπε εγώ δεν κατάλαβα τι 4κ βλέπετε mega -sky-ert, ? Μήπως αγοράζετε bluray με 4κ περιεχόμενο? Το 2020 με το 8κ πάλι mega -sky-ert θα βλέπετε και ούτε καν σε full hd.Εδω ολοι η ευρωπη παιζει σε Τ2 και σε μας τώρα το μάθανε ότι υπάρχει. Spoiler Οπότε τί ;; Να πάρουμε HD ready ;;
alexakos89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, saltjon είπε τα λογότυπα που είναι στην οθόνη? ποια λογοτυπα τι θες να πεις?που αποσκοπεις
what_if Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 αν το panel ειναι τοσο καλο οσο της 55αρας να την παρετε την τηλεοραση οσοι το σκεφτεστε ,πολυ καλα καλιμπραρισμενη απο την sony με πολυ καλα μαυρα οπως ειναι φυσικο κ σωστα ομορφα χρωματα,επισης ο ηχος της (συνδεδεμενη με hifi) ειναι ο καλυτερος που εχω ακουσει σε flat τηλεοραση,μονο αρνητικο η κινηση που ναι μεν ειναι οσο καλη μπορει να ειναι ενα panel 60hz αλλα με το motion flow γινεται ρευστη (αλλα υπερβολικα αφυσικη για μενα) ,menu ,youtube ,netflix γρηγορα χωρις lag k αλλα τετοια ωραια επισης επειδη εκανα ζημια στην δικη μου 55αρα απο την πρωτη μερα κ την ειδα κ απο μεσα η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλη κ σιγουρα καλυτερη απο lg κ samsung που εχω δει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις