Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο αν εχεις πιστωτικη Πειραιως, αν εχεις μονο χρεωστικη οπως εγω να δωσεις 1000ε ντουκου ειναι καπως.

• Moderators
Δημοσ.

Aρχιζω να ψηνομαι και εγω που δεν θελω τηλεοραση. Αλλα επειδη ειναι πολυ πιθανο αν οχι σιγουρο  σε 1-2 χρονια να παρεις καλυτερη  65αρα με τα ιδια λεφτα, δεν θα κανω κινηση... (ισως και πολυ καλυτερη πχ oled αντε και με κατι παραπανω)

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Aρχιζω να ψηνομαι και εγω που δεν θελω τηλεοραση. Αλλα επειδη ειναι πολυ πιθανο αν οχι σιγουρο  σε 1-2 χρονια να παρεις καλυτερη (ισως και πολυ καλυτερη πχ oled με κατι παραπανω) 65αρα με τα ιδια λεφτα, δεν θα κανω κινηση...

Μπα δεν το βλεπω σε 2 χρονια να υπαρχει 65αρα OLED γυρω στα 1000ε.........Ασε που ετσι δεν παιρνουμε ποτε τπτ :)

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Ειπα εχω (φρεσκιες) τηλεορασεις και ΔΕΝ θελω τωρα τηλεοραση. Εγω πιστευω οτι θα υπαρχει παντως, αλλα αυτα δεν αφορουν τοσο το θεμα. ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Ειπα εχω (φρεσκιες) τηλεορασεις και ΔΕΝ θελω τωρα τηλεοραση.

Βρε και εγω εχω αλλα δεν εχω 65αρα και κακα τα ψεματα 10 ιντσες παραπανω απο αυτες που εχω με βαζουν σε σκεψεις....

• Moderators
Δημοσ.

Σκεψου και εσυ τι θα παιρνεις σε 2 χρονια να σου φυγουν γρηγορα!

Δημοσ.

Αφού η Sony τρώει τόσο κραξιμο εδώ μέσα για service και πρόσφατα διάβασα και για την ποιότητα της. Τι ισχύει τελικά;

• Moderators
Δημοσ.

Ποιον ρωτας; Αν εμενα αν και δεν εχω γραψει για αυτα που λες, διαβασε ξανα το #3. ;) (καλυτερη, εκει ειναι ολες οι παραμετροι)

Δημοσ.

Έχω την Panasonic 55CM710 που είναι 100hz και 3D, το οποίο δε με ενδιαφέρει γιατί το βρίσκω άβολο και κουραστικό και με βάλατε σε σκέψεις. 

Αξίζει τον κόπο; 

Το 4Κ το δουλεύω και με netflix και με xbox one. 

• Moderators
Δημοσ.

Για tiniakos και salvation

Spoiler

Ολυμπιακοι 2020, μεταδοση σε 8Κ μας εχουν πει οι Γιαπωνεζοι εδω και 2-3 χρονια, ηδη παρουσιαστηκαν οι πρωτες! Σωστα; Δεν θα παιρνουμε καθε 1-2 χρονια τηλεοραση... Αλλη κατηγορια για σημερα, αλλες ιντσες, αλλα αυριο δεν ξερεις "τι, ποσο, που" και τι βουτια θα εχουμε. Τα λεω και σε μενα γιατι βιαστικες κινησεις δεν βγαινουν σωστες.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Για tiniakos και salvation

Απόκρυψη περιεχομένων

Ολυμπιακοι 2020, μεταδοση σε 8Κ μας εχουν πει οι Γιαπωνεζοι εδω και 2-3 χρονια, ηδη παρουσιαστηκαν οι πρωτες! Σωστα; Δεν θα παιρνουμε καθε 1-2 χρονια τηλεοραση... Αλλη κατηγορια για σημερα, αλλες ιντσες, αλλα αυριο δεν ξερεις "τι, ποσο, που" και τι βουτια θα εχουμε. Τα λεω και σε μενα γιατι βιαστικες κινησεις δεν βγαινουν σωστες.

Καλα 8k τηλεορασεις σε καλες τιμες δεν παιζει να δουμε ουτε σε 2 ουτε σε 3 χρονια.....Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, matrixxx said:

Ποιον ρωτας; Αν εμενα αν και δεν εχω γραψει για αυτα που λες, διαβασε ξανα το #3. ;) (καλυτερη, εκει ειναι ολες οι παραμετροι)

Καλύτερη Sony ή γενικά; Βασικά με ενδιαφέρει εαν είναι τόσο χαλιά όσο περιγράφουν η Sony. Συνέχεια διαβάζω παραπονα για Sony και μνείες για lg-samsung

Επεξ/σία από CNT-FAI
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά σου λέει ότι το 4K σε 2 χρόνια θα είναι σαν το Fullhd, θα τις πουλάνε στα καλάθια στα σούπερ μάρκετ. 

Επεξ/σία από tiniakos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...