Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να προβώ στην αγορά τις DELL u3818DW μαζί με την Gigabyte GeForce GTX1070 8GB G1 θα έχω θέμα η χρειάζομαι ποιό δυνατή κάρτα επίσης αν μελλοντικά πάρω δεύτερη οθόνη θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα η χρήση θα ειναι για video editing κ photo.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makis_s είπε

Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να προβώ στην αγορά τις DELL u3818DW μαζί με την Gigabyte GeForce GTX1070 8GB G1 θα έχω θέμα η χρειάζομαι ποιό δυνατή κάρτα επίσης αν μελλοντικά πάρω δεύτερη οθόνη θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα η χρήση θα ειναι για video editing κ photo.

σε 4K (8.3mpixel) είμαι οριακά με την 1080ti

στην  οθόνη που θές να πάρεις είσαι στα 6.1mpixel 

Οπότε η διαφορά περίπου της ti με την απλή ειναι όσο και η οθόνη σου με μία 4K οθόνη. Θεωρητικά όλα αυτά.

Να έχεις υπόψην σου ότι η οθόνη αυτη δεν έχει G-SYNC οπότε smooth θα παίζεις μόνο αν έχεις καρφωμένα 60fps σε V-SYNC. 

Στο υπογραμισμένο σου αναφέρεσαι μόνο για την δεύτερη οθόνη ; αν όχι τζάμπα τα έγραψα όλα αυτά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα εντός Αττικής (Πλαίσιο - Media Markt κτλ) που μπορούμε να δούμε live / demo αυτή την οθόνη;

Εδώ στο Περιστέρι (Media Markt, Public και Πλαίσιο) δε την έχουν... ψάχνω για κάπου έστω εύκολα προσβάσιμα με μετρό και ηλεκτρικό. 🙂

Δημοσ.
18 ώρες πριν, philos είπε

Καλησπέρα!

Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα εντός Αττικής (Πλαίσιο - Media Markt κτλ) που μπορούμε να δούμε live / demo αυτή την οθόνη;

Εδώ στο Περιστέρι (Media Markt, Public και Πλαίσιο) δε την έχουν... ψάχνω για κάπου έστω εύκολα προσβάσιμα με μετρό και ηλεκτρικό. 🙂

Την έχουν στην έκθεση στο Dell Exclusive Store στο The Mall Athens. Μπροστά στην βιτρίνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...