makis_s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να προβώ στην αγορά τις DELL u3818DW μαζί με την Gigabyte GeForce GTX1070 8GB G1 θα έχω θέμα η χρειάζομαι ποιό δυνατή κάρτα επίσης αν μελλοντικά πάρω δεύτερη οθόνη θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα η χρήση θα ειναι για video editing κ photo.
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, makis_s είπε Καλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να προβώ στην αγορά τις DELL u3818DW μαζί με την Gigabyte GeForce GTX1070 8GB G1 θα έχω θέμα η χρειάζομαι ποιό δυνατή κάρτα επίσης αν μελλοντικά πάρω δεύτερη οθόνη θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα η χρήση θα ειναι για video editing κ photo. σε 4K (8.3mpixel) είμαι οριακά με την 1080ti στην οθόνη που θές να πάρεις είσαι στα 6.1mpixel Οπότε η διαφορά περίπου της ti με την απλή ειναι όσο και η οθόνη σου με μία 4K οθόνη. Θεωρητικά όλα αυτά. Να έχεις υπόψην σου ότι η οθόνη αυτη δεν έχει G-SYNC οπότε smooth θα παίζεις μόνο αν έχεις καρφωμένα 60fps σε V-SYNC. Στο υπογραμισμένο σου αναφέρεσαι μόνο για την δεύτερη οθόνη ; αν όχι τζάμπα τα έγραψα όλα αυτά
makis_s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Για την πρώτη οθόνη εννοώ ευχαριστώ για την απάντηση.
philos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα! Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα εντός Αττικής (Πλαίσιο - Media Markt κτλ) που μπορούμε να δούμε live / demo αυτή την οθόνη; Εδώ στο Περιστέρι (Media Markt, Public και Πλαίσιο) δε την έχουν... ψάχνω για κάπου έστω εύκολα προσβάσιμα με μετρό και ηλεκτρικό. 🙂
zNikosz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, philos είπε Καλησπέρα! Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο κατάστημα εντός Αττικής (Πλαίσιο - Media Markt κτλ) που μπορούμε να δούμε live / demo αυτή την οθόνη; Εδώ στο Περιστέρι (Media Markt, Public και Πλαίσιο) δε την έχουν... ψάχνω για κάπου έστω εύκολα προσβάσιμα με μετρό και ηλεκτρικό. 🙂 Την έχουν στην έκθεση στο Dell Exclusive Store στο The Mall Athens. Μπροστά στην βιτρίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα