Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το Cooltek και τέτοια χρήση θα βράζουν τα πάντα εκεί μέσα. Αξιοπρεπής ψύξη μόνο στα Thermaltake και με καλή ψύκτρα.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 2
Δημοσ.

@ianpan24 Ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω δουλέψει autocad , για αυτό το λόγο συγκεκριμένα είπα δες το να τρέχει στις αντίστοιχες επιλογές. Μόνο τότε υπάρχει πλήρης εικόνα . Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω κάποιον στο λαιμό μου χωρίς να γνωρίζω το πρόγραμμα. 

Έχω δουλέψει 3D modeling σε soliworks , catia και ansys . Εκεί τα 4Ghz μπουκώνουν και ψάχνεις κι άλλα αν δεν βάλεις quadro.  Από τη στιγμή που μου επιβεβαιώνεις ότι το autocad είναι το άλλο άκρο από αυτά που έχω δει στα υπόλοιπα , τι να παω... Όσο ζεις μαθαίνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Απλα να εχεις υπόψην πως αν πας σε ryzen και mini itx μητρική παρουσιάζουν γενικώς ενα θέμα με τα vrm τους οι b350. Οποτε καλυτερο θα ήταν να περιμένεις τις 450 που έρχονται αναβαθμισμένες.

Δείγμα απο asrock αλλά δυστυχώς το ίδιο ισχύει και στις Asus (τουλάχιστον έτσι διαβάζω)

Εδώ οι 450 με αναβαθμισμένα vrm για ασφαλώς καλύτερη ψύξη

Γενικά το κουτί έχει άπλετο χώρο για cable management και full dust proof εκτός απο το πίσω μέρος. Στα χρήματα του δε νομιζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή, αν βρεις πες μου για να το έχω υπόψην. Οσον αφορα το cooling μπορείς να δεις εδώ διάφορα σενάρια απο την ίδια τη thermaltake.

http://www.thermaltake.com/products-model_gallery.aspx?id=c_00002727

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ianpan24 είπε

3. Αρκετα χρηματα εχει παρει η intel τα τελευταια χρονια που επαιζε μπαλα μονη της κι εδινε τεχνολογια με το σταγονομετρο. Επισης οταν κανω stress test στον 3770k που εχω γινεται τοστιερα διοτι μεσα εχει οδοντοπαστα. Αναγκάστηκα να σκασω 100 ευρω για noctua ψυξτρα για να λειτουργησει σε σωστες θερμοκρασιες και να εχω και λιγο περιθωριο για overclock. Εκτος κι αν επρεπε να αγορασω μαζι κι ενα βιομηχανικο ψυγειο Hailea HC-1000B (αυτο που εκρυψαν κατω απο το τραπεζι στην ψευτοπαρουσιαση, ξερεις..) αλλα οταν αγορασα τον cpu ξεχασαν να μου το πουν πανω στον ενθουσιασμο της στιγμης.

Εκεινη ηταν μια στραβη ιστορια, ισως και επιλογη: γιατι θα μπορουσες να ειχες i7-2600K @ 4.7GHz
με ψυκτρα του 40-50ευρου το πολυ και χαμηλοτερες θερμοκρασιες. Μα /ομως παλι τοτε σε Amd δεν
υπηρχαν δυνατες εναλλακτικες (ουτε για μικροτερο i5-2500K), οποτε δεν ειμασταν ακριβως 'θυματα'
🎃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε

Εκεινη ηταν μια στραβη ιστορια, ισως και επιλογη: γιατι θα μπορουσες να ειχες i7-2600K @ 4.7GHz
με ψυκτρα του 40-50ευρου το πολυ και χαμηλοτερες θερμοκρασιες. Μα /ομως παλι τοτε σε Amd δεν
υπηρχαν δυνατες εναλλακτικες (ουτε για μικροτερο i5-2500K), οποτε δεν ειμασταν ακριβως 'θυματα'
🎃

Θύματα ησασταν με τα τωρινά δεδομένα που η amd αποδεικνύει οτι μπορεί η intel να προσφέρει χαμηλότερες τιμες. Δεν πειράζει θα το πληρώσει ακριβά τα επόμενα χρόνια. Το party μόλις αρχισε...

Επεξ/σία από Da1Li5oS
Δημοσ.

Ενταξει ετσι ειναι, αν ετσι νομιζεις...αλλα καλυτερα, μην το πολυλες παραεξω -γιατι η λεμονοκουπα,
δικαιως θα πεσει συννεφο!- πως πιστευεις οτι υπηρξαν <θυματα>: οσοι πηραν 2600Κ και 2500Κ!🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Da1Li5oS είπε

Απλα να εχεις υπόψην πως αν πας σε ryzen και mini itx μητρική παρουσιάζουν γενικώς ενα θέμα με τα vrm τους οι b350. Οποτε καλυτερο θα ήταν να περιμένεις τις 450 που έρχονται αναβαθμισμένες.

Δείγμα απο asrock αλλά δυστυχώς το ίδιο ισχύει και στις Asus (τουλάχιστον έτσι διαβάζω)

Εδώ οι 450 με αναβαθμισμένα vrm για ασφαλώς καλύτερη ψύξη

Γενικά το κουτί έχει άπλετο χώρο για cable management και full dust proof εκτός απο το πίσω μέρος. Στα χρήματα του δε νομιζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή, αν βρεις πες μου για να το έχω υπόψην. Οσον αφορα το cooling μπορείς να δεις εδώ διάφορα σενάρια απο την ίδια τη thermaltake.

http://www.thermaltake.com/products-model_gallery.aspx?id=c_00002727

Ωπ φιλτατε έχεις b350 με ryzen επάνω; Γιατί εγώ έχω αυτή ακριβώς την asrock που έβαλες στο βίντεο... Με τον 1600 στα 3,8 aida64 stress test όλα τικαρισμένα 3ωρο και δεν έκανε κιχ τίποτα απολύτως. Τίποτα όμως. Μια χαρά την παλεύει η συγκεκριμένη μητρική με οποιονδήποτε εξαπυρηνο amd και σε oc στα vrm της... Ακόμη όμως και αν ψυχολογικούς λόγους θέλει κάτι πιο beefy χτυπάει την mini itx b350 της asus που έχει μεγαλύτερη ψυκτρα στα vrm και είναι άρχοντας. Το βασικό είναι να πάρει άλλο κουτί με αξιοπρεπή ψύξη, υπάρχουν και mini itx, ούτε υδροψυξη χρειάζεται ούτε τίποτα που πετάει ο καθένας, απλά μια σοβαρή ψυκτρα...μη λέμε ότι θεμε αν δεν έχουμε ιδία άποψη για ένα θέμα... Φιλικά όμως μην παραπληροφορουμε κόσμο.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ωπ φιλτατε έχεις b350 με ryzen επάνω; Γιατί εγώ έχω αυτή ακριβώς την asrock που έβαλες στο βίντεο... Με τον 1600 στα 3,8 aida64 stress test όλα τικαρισμένα 3ωρο και δεν έκανε κιχ τίποτα απολύτως. Τίποτα όμως. Μια χαρά την παλεύει η συγκεκριμένη μητρική με οποιονδήποτε εξαπυρηνο amd και σε oc στα vrm της... Ακόμη όμως και αν ψυχολογικούς λόγους θέλει κάτι πιο beefy χτυπάει την mini itx b350 της asus που έχει μεγαλύτερη ψυκτρα στα vrm και είναι άρχοντας. Το βασικό είναι να πάρει άλλο κουτί με αξιοπρεπή ψύξη, υπάρχουν και mini itx, ούτε υδροψυξη χρειάζεται ούτε τίποτα που πετάει ο καθένας, απλά μια σοβαρή ψυκτρα...μη λέμε ότι θεμε αν δεν έχουμε ιδία άποψη για ένα θέμα... Φιλικά όμως μην παραπληροφορουμε κόσμο.

<<ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΖΩ>>

Αναγνωση και κατανόηση κειμενων στο δημοτικό, μπορείς να επιστρέψεις εαν οι γνώσεις σου είναι ελλειπείς... Εψαχνα παρα πολύ καιρό την εν λόγω μητρική. Η asrock έκανε αναβάθμιση του vrm γιατί οι πρωτες παρτίδες παρουσίαζαν προβλήματα με τις θερμοκρασίες. Δεν την έχω στα χέρια μου να τη testαρω.  Εσύ που την εχεις όμως μπορείς να ανεβάσεις ενα screen recorder να βλέπουμε τις θερμοκρασίες κατα τη διάρκεια του stress. Θα το πω αλλη μια, ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΕΩ, άλλωστε έχω παραθέσει τα εν λογω βίντεο που παρέχουν τις πληροφορίες που παρέθεσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ, απλα μεταφέρω καποιες πληροφορίες. Παραπληροφόρηση κανει κάποιος που δεν αιτιολογεί τα λεγόμενα του και δεν παραθέτει πληροφορίες γι αυτά. Αναμένουμε screen record σε over clock stress test.

Επεξ/σία από Da1Li5oS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Da1Li5oS είπε

<<ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΖΩ>>

Αναγνωση και κατανόηση κειμενων στο δημοτικό, μπορείς να επιστρέψεις εαν οι γνώσεις σου είναι ελλειπείς... Εψαχνα παρα πολύ καιρό την εν λόγω μητρική. Η asrock έκανε αναβάθμιση του vrm γιατί οι πρωτες παρτίδες παρουσίαζαν προβλήματα με τις θερμοκρασίες. Δεν την έχω στα χέρια μου να τη testαρω.  Εσύ που την εχεις όμως μπορείς να ανεβάσεις ενα screen recorder να βλέπουμε τις θερμοκρασίες κατα τη διάρκεια του stress. Θα το πω αλλη μια, ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΕΩ, άλλωστε έχω παραθέσει τα εν λογω βίντεο που παρέχουν τις πληροφορίες που παρέθεσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ, απλα μεταφέρω καποιες πληροφορίες. Παραπληροφόρηση κανει κάποιος που δεν αιτιολογεί τα λεγόμενα του και δεν παραθέτει πληροφορίες γι αυτά. Αναμένουμε screen record σε over clock stress test.

Ξαναδιάβασε τι έγραψες πρώτα..."Δείγμα απο asrock αλλά δυστυχώς το ίδιο ισχύει και στις Asus (τουλάχιστον έτσι διαβάζω)" από αυτό που έγραψες λοιπόν φιλτατε, εγώ συμπεραίνω ότι το έτσι διαβάζω πήγε στις asus... Αν δεν πήγε εκεί ζητώ συγνώμη για την παρανόηση. Τα υπόλοιπα για Δημοτικό κλπ ασχολίαστα και ανάξια λόγου και καλύτερα πες τα εκεί που σου περνάνε. Όταν μάθεις να απαντάς όχι επιθετικά τα ξαναλέμε. Εγώ αντίθετα έγραψα "φιλικά όμως μην παραπληροφορουμε". Επίσης θες θερμοκρασίες από τα vrm  πως βρε παλικάρι μου αφού δεν έχουν σενσορα εκεί πάνω στα vrm. Και επειδη αερολογιες δεν λέω για το αν έχω ή δεν έχω την μητρική με την νέα ψύκτρα...

post-238445-0-42461100-1505658440_thumb.jpgIMG_20170825_1423086691.jpg.edda4b0f0361c310c2254045789e9235.jpgIMG_20171009_194103387.jpg.7bb598c3aa0e3a2f2a21d9027bb46cc0.jpg

Ψηφίζεις; Ηλικιακά εννοώ...α και στο πρώτο βίντεο λέει κιόλας ότι "λογικά" (γιατί δεν το έχει τεσταρει) δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σηκώσει εξαπυρηνο με oc... Εδώ σε στοκ καταστάσεις δίνει μόνη της auto η μητρική 1.35v ρεύμα και το δικό μου chip πιάνει 3,8 με 1.18750 λες να μην την παλεύει η μητρική στα 3,8 στα vrm ε; Την εμπειρία μου από την κατοχή της από τον προηγούμενο Αύγουστο λέω. Δεν θες να πιστέψεις καλά κάνεις δεν ζοριζομαι... Όποιος θέλει ρωτάει σε pm μην το κανιβαλίσουμε άλλο το θέμα. Για πλάκα την παλεύουν οι mini itx b350 με τους 6core... Στους 8 core σε oc καταστάσεις η καλύτερη επιλογή mini itx είναι οι δύο της asus που υπάρχουν.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά εντάξει δεν το συνεχίζω. Είναι εμφανές οτι εχεις θέμα. Αναφέρω αυξημένες θερμοκρασίες στα vrm, λέει δεν κανει κιχ το σύστημα. Του λέω δώσε θερμοκρασίες και λοιπές πληροφορίες ανεβάζει φωτογραφίες απο τα parts και λέει οτι δεν μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία στα vrm. Εχεις ψηφίσει λέει... Η αστική δημοκρατία θα σε σωσει, θα μας κανεις και μαθήματα πολιτικής όλη μέρα με Αριστοτέλη και Σωκράτη στη σχολή εσένα περιμέναμε. Ρε που σας βρίσκουν ολους εδώ μέσα. Block και move on.

Επεξ/σία από Da1Li5oS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α δεν ψηφίζεις ακόμη... Κατανοητό... Ορατότης μηδέν, σοβαρότης μηδέν ε... Να κάτσω να σου κάνω stress test ένα τρίωρο για να πειστεις όχι μικρέ  αλεξιπτωτιστή δεν αξίζει καν. Βρε επιστήμονα που είσαι και σε σχολή τρομάρα σου δεν έχει σενσορα στα vrm λέμε η συγκεκριμένη μητρική και αν θυμάμαι σωστά καμιά mini itx am4 ως τώρα, τι δεν καταλαβαίνεις; Όλοι οι πρώτης γενιάς ryzen έχουν τα 3,7-3,8 με ρεύμα από 1.35 και κάτω που είναι το auto που δίνουν οι μητρικές σε στοκ συχνότητα, όλοι...ε το δικό μου φτάνει μέχρι 1.18750 ρεύμα στα 3,8... Πως να έχουν θέμα τα vrm; Εκεί στην σχολή όλοι έτσι είστε; Την βάψαμε... Για αυτό βγαίνουν έτσι οι πολιτικοί μας;;; Και μετά θέλουμε να βγούμε από τα μνημόνια... :-) Ρε με τα αλεξίπτωτα κάθε τρεις και λίγο!

Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...