Sakisoriginal21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Asus p5gd1 απο οσο εχω ψαξει και παλιοτερα και στο σαιτ της asus.μεχρι ddr μου λεει οτι υποστηριζει μονο.socket 775....
spy94 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Οκ εχει pci και ddr1 οντως.Δεν σωζεται η κατασταση.Πας σε καινουργιο
Sakisoriginal21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Ναι οντως φιλε μου.απλα ελεγα μηπως υπηρχε η εναλακτικη λογο ανεργειας.σε κατι οικονομικο.οκ σας ευχαριστω ολους σας για το χρονος σας.θα τα βαλω κατω και θα το ψαξω για καινουργιο συστημα.και φυσικα σε amd καλυτερα που ειναι και πιο φτηνοι.και παλι σας ευχαριστω ολους σας!!!!!😃
TopCLR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Ωραία, τώρα ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Έχεις VGA σύνδεση στην οθόνη, Μια HD 5450 που μπορεί άνετα να κάτσει σε νέο σύστημα για αρχή. Και (δυστυχώς) στο υπάρχον σύστημά σου με τον Pentium 4 δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αναβάθμιση όπως σου είπε και ο Spy94. Σχετικά με την 5450 μπορώ να σου πω το εξής. Πριν πολλά χρόνια ξάδερφος με σύστημα με Pentium 4 στα 3000Mhz (με HyperΤhreading κιόλας, νομίζω ο 630 ήταν) και μια HD 4350 (μια γενιά πριν αλλά παρόμοια με την HD 5450) είχε "κόλλημα" με το Mount&Blade το οποίο φυσικά σερνόταν ακόμα και στα low (μιλάμε έπιανε μονοψήφια fps στις μάχες). Με αναβάθμιση σε Athlon II x3 450 μπόρεσε να παίξει (έστω και σε low) με την HD 4350. Προσοχή, δεν λέω οτι οι HD 4350, HD 5450 είναι κάρτες για παιχνίδια, απλώς βελτιώθηκαν κατα πολύ τα πράγματα σε εκείνο το παιχνίδι. (*) Φίλε dpolal όπως επεσήμανες το budget είναι πολύ σφιχτό και δεν νομίζω πως περισσεύει το 50αρι για την οθόνη. Υποθέτω χοντρικά (χωρίς μεταφορικά) 2200G (100€) + μητρική (αισιόδοξα ~70€) + μνήμη (4GB ~40-45€) + τροφοδοτικό (~50-60€) + οθόνη (~50€ με την προυπόθεση να δώσει την δική του) ξεπερνάει τα 300€. (*) Αν χρησιμοποιήσει τώρα την 5450 (ώστε όλο το budget να πάει στο σύστημα) και σε δεύτερο χρόνο όπου θα θελήσει να βάλει και κάρτα γραφικών (μιας και οι νέες κάρτες τείνουν προς το ψηφιακό σήμα μόνο) να συμπεριλάβει και την αλλαγή οθόνης που αναφέρεις (όπου με αυτήν την αλλαγή οθόνης να κρατήσει εκείνο το budget χαμηλά), ίσως είναι καλύτερα. Μπορεί ακόμα και να βάλει τώρα τον 2200G (που δεν χάνει στα λεφτά του σαν επεξεργαστής) και να κρατήσει την 5450 (για να μην χρειαστεί οθόνη) και αργότερα βάζει το 50αρι για την οθόνη και χρησιμοποιεί τα γραφικά του 2200G (ίσως και με προσθήκη ακόμα 4GB για να φτάσει τα 8GB). Το μόνο μειονέκτημα του 2200G είναι ίσως οτι πρέπει να συνδυαστεί με σχετικά γρήγορες μνήμες (= όχι 2133Mhz) για να τις εκμεταλλευτούν τα γραφικά του (το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για τους άλλους Ryzen για άλλους λόγους) * = Φυσικά η απόφαση είναι του Sakisoriginal21 για το τι και πως θα το κάνει, εγώ απλώς εκφέρω την γνώμη μου. 1
Sakisoriginal21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Φιλε μου και παλι σε υπερ ευχαριστω για ολα!!!!!ολες οι συμβουλες σου πολυτιμες θα το παω βημα βημα και στην πρωτη απορια παλι εδω. και παλι σε ευχαριστω για ολα.και τωρα ηρεμησα γιατι ξερω που να ξαναμπω για οτιδηποτε.. 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα