Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλυτερα να αναφερεις γενικα ολο το συστημα σου παντα να ξερουν και οι αλλοι καλυτερα για τι ακριβως μιλαμε..

απο εκει και περα οπως ειπε ο νικος κανονικα θες τουλαχιστον μια 1050 αλλιως αν βρεις καμια μεταχειρισμενη 960 τπτ τετοιο ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε

Εχετε δικιο.τωρα σκεφτομαι να φτιαξω ενα συστημα με χαμηλο κοστος.για αυτο ξεκινησα ετσι.και παλι σας ευχαριστω!!!

και παλι αν θες να φτιαξεις αλλο συστημα ανεφερε το δικο σου να δουμε που βρισκεται και να σου γινουν η αναλογες προτασεις ...

Δημοσ.

Λοιπον λογω κρισης του θανατα.και λογο ανεργειας εχω κολησει σε intel pentium 4 με ακομα ddr.το ξερω εδω γελαμε.αλλα δυστηχως παλια δεν ειχα μπει σε φορουμ να παρω ιδεες.και επεφτα σε ασχετους με τρελες απιτησεις!!!και συνεχεια το ανεβαλα.τωρα τελευταια εχω κανει εγγραφη σε εσας.οτι μου πειτε δεκτο.και εχω 420 watt τροφοδοτικο.500αρι σκληρο sata .και παλι σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

Δημοσ.

Φιλε μου τωρα μπηκα και στο youtube ειναι απιστευτος και χωρις εξωτερικη καρτα εχει απιστευτες δυνατοτητες..οποτε αν μπορεις να μου προτεινεις motherboard και 8giga ram.να το συνδιασουμε.και παλι σε ευχαριστω για το χρονο σου..

Δημοσ.

για μιτρικη αυτο

https://www.skroutz.gr/s/11224251/Asus-Prime-B350-Plus.html

η

https://www.skroutz.gr/s/11277007/Gigabyte-AB350-Gaming-3-rev-1-0.html

για ραμ τωρα μπορεις να παρεις 4gb ram και να προσθεσεις αλλα 4 στο μελλον

επισης καλο θα ηταν να αλλαξεις και το τροφοδοτικο μου φεναιτε οτι εχεις πολυ παλιο

• Like 1
Δημοσ.

Οκ φιλε μου.λογικο νεα προιοντα δυνατοτερο τροφοδοτικο.θα το βαλουμε και αυτο στο πακετο.πιστευω μεχρι 600watt.ειμαστε οκ?και παλι σε ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

pentium 4 και λοιπο hardware(παλιος σκληρος δισκος,κουτι,no name τροφοδοτικο)σημαινουν ολα αλλαγμα.

Σαν επιλογη ναι ο Ryzen που αναφερθηκε ειναι αρκετα καλος,αλλα πρεπει να φτιαξεις ενα νεο συστημα απο την αρχη να το εχεις σαν βαση και αργοτερα απλα να κανεις τις οποιες αλλαγες σε καρτες γραφικων ή ram.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα επειδη ειναι πολυ ζορικο το budget θα ελεγα μη πας καν σε 2400 παρε τον 2200g για αρχη ...

σε σχεση με αυτα που ειχες ετσι και αλλιως ειναι σουπερ και θα σου ερθει και ποιο οικονομικα για να μπορεσεις να παρεις και τα υπολοιπα...

με μητρικη και 4 γιγα ραμ βγαινει γυρω στα 200ε τα υπολοιπα βαλτα για τροφοδοτικο - κουτι αν σε περνει και κανας ssd καλο θα ηταν...

Επεξ/σία από Ghost007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...