Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα ! 

Θέλω να πάρω υπολογιστή για χρήση video editing  με  premiere και  photoshop. Υπάρχει ανάγκη φορητότητας για την ώρα ,οπότε σκέφτομαι για laptop και αργότερα ίσως στηθεί και ενα σταθερό σύστημα. Το budget κυμαίνεται στα 400-500 € , οπότε κοιτάω και μεταχειρισμένα, και τις αγγελίες εδώ. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι πολύ σχετικός με το σπόρ οπότε δεν ξέρω τι χαρακτηριστικά ψάχνω και κυρίως πως αυτά δουλεύουν μεταξύ τους. Ξέρω οτι θέλω κάμποση RAM και καλή κάρτα γραφικών με δική της μνήμη και καλό επεξεργαστή ,ιδανικά SSD και ιδανικότερα και δευτερο σκληρό  και... κάπου εδω χάνω την μπάλα.i5 ή i7 ? Τι χαρακτηριστικά κοιτάω για την δουλειά που το θέλω ?Δεδομένου του περιορισμού στο  budget, ποιά είναι τα minimum που πρέπει να έχει ?Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.

να συμπληρώσω στα παραπάνω οτι κατα κύριο λόγο θα συνδέεται σε εξωτερική οθόνη και docking , οπότε η οθόνη του laptop παίζει δευτερεύοντα ρόλο.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με έξι κατοστάρικα φτιάχνεις αξιοπρεπέστατο σταθερό pc, σχετικά μικρό για να σε βολεύει στη μετακίνηση όπως λες και φυσικά καλύτερο από αντίστοιχο laptop στα ίδια χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...