Fronimitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αξιζει αυτη η προσφορα;Νομιζω τρεχει και σε πλαισιο και public Skroutz δεν την βρισκω για να κανω συγκριση. https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/184609-samsung-qled-qe65q6fa-65 https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-Tv-65-Qe65q6f-AMTXXH.htm Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Fronimitis
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εβαλα την τιμη στον τιτλο, μιας και δεν υπηρχε πουθενα, ουτε στο ποστ μεσα. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο συμφωνα με τις τιμες εξω, απο 1336 η τιμη της στην Ιταλια. Ειναι φρεσκο μοντελο λιγων ημερων του οποιου η τιμη θα κανει την πτωση του και θα σταθεροποιηθει συντομα καπου εκει ή και χαμηλοτερα. 1
kostiger Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Διαβασα σε κριτικη οτι πρόκειται για την μοναδικη φετινη qled που στερειται local dimming..
TEOKOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Που τι σημαινει αυτο στην πραξη; https://gizmodo.com/5356411/local-dimmed-lcd-vs-normal-lcd
Fronimitis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ειναι στην τιμη που επρεπε να ειναι και δεν αποτελει προσφορα,τοτε ας κλειδωσει. Εψαχνα 65αρα και χαρηκα,αλλα παμε για αλλα. Το θεμα ειναι σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καποια καλυτερη να προτεινετε;Θελω να παρω μια 65αρα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Fronimitis
kostiger Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν και κατα ποσο ειναι καλυτερη απο την MU 7002 που στις 65΄΄ παιζει στα 1400. Λογικα βεβαια αυτη του θεματος θα ειναι καλυτερη. Αλλη εναλλακτικη λιγο πιο ψηλα η Sony XE 9005. Διαβαζω βεβαια τελευταια απο αλλα μελη, πως σε περιπτωσεις ελαττωματικοτητας απο το Sony Service σου βγαζουν τα συκωτια για να προβουν σε αντικατασταση, που ειναι μεγαλος αποτρεπτικος παραγοντας, εφοσον ισχυει.. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από kostiger
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν ενδιαφερει κανεναν αλλα απο τα φετινα μοντελα QLED (σειρα 8000/8500) και στο αμεσο μελλον ΟΛΑ θα υποστηριζουν το Freesync της AMD. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Salvation81
TEOKOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostiger είπε Δεν ξερω αν και κατα ποσο ειναι καλυτερη απο την MU 7002 που στις 65΄΄ παιζει στα 1400. Λογικα βεβαια αυτη του θεματος θα ειναι καλυτερη. Αλλη εναλλακτικη λιγο πιο ψηλα η Sony XE 9005. Διαβαζω βεβαια τελευταια απο αλλα μελη, πως σε περιπτωσεις ελαττωματικοτητας απο το Sony Service σου βγαζουν τα συκωτια για να προβουν σε αντικατασταση, που ειναι μεγαλος αποτρεπτικος παραγοντας, εφοσον ισχυει.. Είναι να μην σου τύχει . Και lg και Samsung έχουν βγάλει πολλά συκώτια. Κάνε μια αναζήτησή εδώ στο forum για το service της Samsung π.χ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από TEOKOS
s2117 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Σε ό,τι αφορά το θέμα για το service, στο internet θα μπουν συνήθως να γράψουν όσοι έχουν πρόβλημα, όχι όσοι εξυπηρετήθηκαν... Εγώ πάντως από 1 φορά που χρειάστηκα sony & samsung, ήταν μια χαρά. Panasonic με ταλαιπώρησαν λίγο καιρό αλλά τελικά με εξυπηρέτησαν πολύ καλά. LG δεν είχα ποτέ θέμα 1
kostiger Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε Είναι να μην σου τύχει . Και lg και Samsung έχουν βγάλει πολλά συκώτια. Κάνε μια αναζήτησή εδώ στο forum για το service της Samsung π.χ Δεκτο.Στα ιδια επιπεδα κινουνται και οι 2 ετεροι μεγαλοι κοινως; Δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τηλεοραση . Το πσ4 προ που εκαψε bluray drive, μου το αντικατεστησαν αμεσως χωρις πολλα.
TEOKOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostiger είπε Δεκτο.Στα ιδια επιπεδα κινουνται και οι 2 ετεροι μεγαλοι κοινως; Δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τηλεοραση . Το πσ4 προ που εκαψε bluray drive, μου το αντικατεστησαν αμεσως χωρις πολλα. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει. Απλά στις premium τηλεοράσεις η Sony έχει καλύτερο quality control ——————- Και κάτι άσχετο μα και συνάμα σχετικό Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις μεγάλες εταιρίες στην υποστήριξη για παροχή ανταλλακτικών στα service το όριο των 7 ετών. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από TEOKOS
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει. Απλά στις premium τηλεοράσεις η Sony έχει καλύτερο quality control ——————- Και κάτι άσχετο μα και συνάμα σχετικό Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις μεγάλες εταιρίες στην υποστήριξη για παροχή ανταλλακτικών στα service το όριο των 7 ετών. Ευρωπαικη οδηγια ειναι, δεν ειναι συμφωνια μεταξυ εταιρειων. Ακομα και σε αυτοκινητα 7 χρονια ειναι το οριο (ασχετα αν οποια εταιρεια θελει παρεχει για περισσοτερα χρονια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις