manthos_27 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιος μπορεί να μου κανει μία αγορά γιατί δεν ξέρω πως γίνεται να αγοράσω από Amazon ειμαι λιγακη άσχετος και να του κανω κατάθεση άμεσα? Δείτε και αξιολογήσεις μου! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από manthos_27
kalampakas. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 γνωριζει κανεις αμα μπορουμε να βαλουμε την προσφορα δυο φορες,δηλαδη να αγορασουμε 2Χ(3+3) μηνες,δηλαδη 12 μηνες ετσι;
bastergr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, kalampakas. είπε γνωριζει κανεις αμα μπορουμε να βαλουμε την προσφορα δυο φορες,δηλαδη να αγορασουμε 2Χ(3+3) μηνες,δηλαδη 12 μηνες ετσι; Το διευκρινίζει κάτω από την τιμή... "Buy 3 Months Gold, get 3 Months free! The Promotional Code must be redeemed before September 15th, 2018. Please Note: Each customer can claim up to one Offer"
epsilon753 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Εμένα λέει 2 ευρώ ο ένας μήνας στο microsoft store. Δε βλέπω το 1+1
kalampakas. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 πηγα να κανω αγορα με αγγλικη διευθυνση και μου λεει pending verification.θα φαμε ακυρο;
greengr21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Τελικα αγορασα τους μηνες απο game.co.uk στην ιδια τιμη,μπηκε κανονικα 6+1μηνας με 15λιρες.Οι εποχες με ετησια συνδρομη στις 25λιρες τελειωσαν δυστυχως...Εβαλα το game pass,μην ανησυχειτε που γραφει μονο ενας μηνας μπαινει αυτοματα το 2μηνο αμα πατε συνδρομες μου γραφει ληγει 22/10.Επισης να σημειωσω οτι το Forza Horizon 4 βγαινει 2 οκτωμβρη στο game pass,οποτε αξιζει με τα χιλια το διευρω μονο για αυτο το λογο.
kalampakas. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, greengr21 είπε Τελικα αγορασα τους μηνες απο game.co.uk στην ιδια τιμη,μπηκε κανονικα 6+1μηνας με 15λιρες.Οι εποχες με ετησια συνδρομη στις 25λιρες τελειωσαν δυστυχως...Εβαλα το game pass,μην ανησυχειτε που γραφει μονο ενας μηνας μπαινει αυτοματα το 2μηνο αμα πατε συνδρομες μου γραφει ληγει 22/10.Επισης να σημειωσω οτι το Forza Horizon 4 βγαινει 2 οκτωμβρη στο game pass,οποτε αξιζει με τα χιλια το διευρω μονο για αυτο το λογο. mobile phone τιε εβαλες; γιατι απο αμαζον προκοπη δε βλεπω
greengr21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Το game.co.uk δε χρειαζεται αγγλικη διευθυνση και δεν ειναι daily deal οπως του amazon,παρε το link https://www.game.co.uk/en/xbox-live-3-month-gold-membership-3-free-bonus-months-2397813 1
kalampakas. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) εβαλα αυτη με τα 2 ευρω για δυο μηνες αρχικα και μετα πηγα να βαλω αυτη απο το αμαζον αλλα μου λεει.οταν παω να αλλαξω απο το microsoft account δεν αλλαζει παραμενει σε UK.καμια ιδεα; Αλλάξετε την περιοχή του Microsoft Store Αυτήν τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών. Αλλάξετε την περιοχή του Microsoft StoreΑυτήν τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών. PUR-ConversionBlockedCurrencyCountryMismatch EDIT: για οποιον εχει το παραπανω θεμα,ακυρωσα τους δυο μηνες με refund,εβαλα τους κωδικους και μετα ολα οκ ευχαριστω! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από kalampakas.
just getting started Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 εγώ έκανα την πατάτα και ενεργοποίησα το trial των 14 ημερών και τώρα για τον μήνα μου βγάζει ότι θέλει την κανονική τιμή των 10€. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αντιστρέψω αυτό;
James. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ερωτηση. Πως αγορασατε Αγγλικη συνδρομη?Εχετε Αγγλικο account?Μπορω να κανω αυτην την αγορα και εγω, ωστε να επωφεληθω την προσφορα σε Ελληνικο account?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα