Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή την έπαθα εγώ. Αν δεν έχετε γραφτεί ξανά στο game pass να ξέρετε ότι θα σας βγάλει επιλογή ή 14 ημέρες δοκιμαστική δωρεάν ή συνδρομή ενός μηνα με προσφορά στο 1 ευρώ. Μην βάλετε την 14ήμερη δοκιμαστική περιμένοντας να αγοράσετε καπάκι σ'αυτήν την μηνιαία του ενός ευρώ - μετά σταματάει να βγάζει την επιλογή. Οπότε διαλέγετε ή το ένα ή το άλλο.

Όχι καταστροφή, αλλά πιθανώς χρήσιμη πληροφορία για όσους θα θέλατε να το δοκιμάσετε περισσότερο από δύο βδομάδες.

Επίσης απ'ότι ξέρω όσα παιχνίδια είναι play anywhere (πχ sea of thieves, gears of war 4) παίζονται μέσω game pass και σε PC ακόμα κι αν δεν έχετε xbox one.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, djkokalis είπε

Έχεις ήδη ενεργή και το έκανες μέσω υπολογιστή και σου την πρόσθεσε;

Οχι σημερα εληξε το πρωι και την εβαλα αμεσως. Δεν ετρεχε καποια συνδρομη!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους δεν έχουν συνδρομή gold , 2 ευρώ για δυο μήνες από το microsoft store. Λέει για ένα μήνα αλλά απ' ότι είδα είναι για δυο , το ίδιο κόστος και στο game pass αλλά δεν ξέρω αν δίνει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται στο  amazon.co.uk έχει και πάλι προσφορά xbox live gold 6 μήνες (3+3 δώρο) στις £14.99.

https://www.amazon.co.uk/Xbox-Live-Month-Membership-Download/dp/B078VQSFSJ/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1534843120&sr=1-2&keywords=xbox%2Blive&th=1

Προσοχή η προσφορά ισχύει για 14 ώρες περίπου ακόμη.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks Archaic + bastergr

με χρηση και των 2 προσφορων πηρα 9 μηνες συνδρομη XBOX LIVE με περιπου 2+17=19 ευρω...

και οι 2 προσφορες δινουν απο 1 μηνα δωρο! (ο ενας μηνας γινεται 2 και οι 3+3 μηνες γινονται 7)

προσοχη δεχεστε την αυτοματη ανανεωση για να παρετε το δωρο ενα μηνα, και μετα την πληρωμη πατε και απενεργοποιειτε την αυτοματη ανανεωση πληρωμης

(Στατιστικη παρατηρηση=καλοκαιρι καλο ειναι να μην ανανεωνετε σε κανονικες τιμες, γιατι παντα ιουλιο αυγουστο πεφτει η κινηση και βγαζουν τετοιες προσφορες)

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.

Δηλαδη η προσφορα απο το microsoft store με τα 2 ευρω δινει 2 μηνες?Για το game pass αναφερομαι.

Στο αμαζον απλα πληρωνουμε και εξαργυρωνουμε τον κωδικο?Δεν πειραζει που θα περαστει σε ελληνικο λογαριασμο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Δηλαδη η προσφορα απο το microsoft store με τα 2 ευρω δινει 2 μηνες?Για το game pass αναφερομαι.

Στο αμαζον απλα πληρωνουμε και εξαργυρωνουμε τον κωδικο?Δεν πειραζει που θα περαστει σε ελληνικο λογαριασμο.

Ναι απλά θα πληρώσεις και στο τέλος της διαδικασίας θα σου δώσει και τους κωδικούς για να τους κάνεις εξαργυρώσεις στο xbox .

Χρειάζεται βέβαια να βάλεις, όπως και την προηγούμενη φορά που ήταν προσφορά, αγγλική διεύθυνση στο λογαριασμό για να προχωρήσει η αγορά.

Το να βρεις μία έγκυρη είναι παιχνιδάκι από το google maps.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια οι κωδικοι απο amazon.co.uk εξαργυρωνονται σε ελληνικο xbox account?το εχει κανει κανενας?

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Παιδια οι κωδικοι απο amazon.co.uk εξαργυρωνονται σε ελληνικο xbox account?το εχει κανει κανενας?

Κανονικοτατα... πριν λιγο το εκανα και παλιοτερα το εχω κανει. Απλα για το amazon μπορει να χρειαστει μια αγγλικη διευθυνση να περασετε στις διευθυνσεις (δε χρειαζεται να ειναι default αυτη βεβαια). Εγω εχω μια περασμενη που ειχα στειλει ενα δωρο γαμου σε ενα φιλο στην αγγλια, μαλλον για αυτο δε με ρωταει ποτε...

Δημοσ.

Αγόρασα κανονικά με ελληνική διεύθυνση από Amazon. Οι κωδικοί είναι δύο για 3+3 μήνες. Από την εφαρμογή του Xbox δεν μου έδωσε +1 μήνα. Από το site της Microsoft μου έδωσε ένα μήνα δώρο με αυτόματη ανανέωση, που σημαίνει ότι πήρα 7 μήνες σύνολο, not bad, thanks TS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...