Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο σήμερα τρέχει μια προωθητική ενέργεια της Microsoft και μεταξύ άλλων δίνει το Xbox Game Pass & Xbox Live Gold  1 euro / μήνα απο 10 που ηταν μεχρι χτές. Επίσης να αναφέρω οτι ειναι για όλους τους συνδρομητές καινούργιους και παλιούς.

Η προσφορά  θα διαρκέσει για 12 ημέρες , μετά θα χρεώνει κανονικά 9.99.

Έγινε ήδη αγορά απο εμένα

Untitled.png

Untitled.png

Untitled.png

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

σε δικαιολογω λογω πρωι αλλα το γραφει απανω (12 μερες), τελειωνει αυριο εμενα ο μηνας , αρα θα την τσιμπησω ξανα την συνδρομη στο 1 ευρω!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, georgethebeast είπε

σε δικαιολογω λογω πρωι αλλα το γραφει απανω (12 μερες), τελειωνει αυριο εμενα ο μηνας , αρα θα την τσιμπησω ξανα την συνδρομη στο 1 ευρω!

Έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα αλλα δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτο εφόσον λέει καθαρά οτι το 1 euro ειναι για 1 μήνα συνδρομή , συνδρομή active δεν είχα πάντως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

οτι η προσφορα θα τρεχει για 12 μερες (βασικα ειναι στο πλαισιο του Ε3, εσυ κανονικα θα παιζεις ενα μηνα, μην ξεχασεις να βγαλεις την αυτοματη ανανεωση και χρεωθεις το δεκαρικο τσαμπα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καποιο λογο δεν με αφηνει να πληρωσω με paypal επειδη δεν εχω το ιδιο  email γινεται και σε εσας αυτο ?

Επεξ/σία από georgedas
Δημοσ.

Δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να στοκάρουμε 2 -3 κωδικούς? 

πχ με αγορά σαν δώρο, με άλλες κάρτες κτλ?

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να στοκάρουμε 2 -3 κωδικούς? 

πχ με αγορά σαν δώρο, με άλλες κάρτες κτλ?

Το ίδιο θα ρωτούσα κι εγώ. Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο (αν γίνεται φυσικά) ενημερώστε να πάρουμε καμία 20αριά :P

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά πρέπει να γίνεται αν σου στέλνουν οι φίλοι σου gift μήνες προστίθενται στον λογαριασμό σου

Δημοσ.

To live gold δεν ισχυει για παλιους συνδρομητες , τουλαχιστον ετσι λεει σε μενα.
Επισης οταν παω να join μου βγαζει σαν locked την επιλογη United States και δεν μπορω να την αλλαξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι σε εμενα που εχω ενεργη συνδρομη live, γυριζει σε 9,99 οταν πας να πληρωσεις (πριν γραφει offer not valid for existing members)

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.

Αμα εχεις ηδη μια να τρεχει νομιζω σιγουρα δεν μπορεις. Εγω μπηκα το εκανα μεσω του xbox και το δεχτηκε κανονικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iCyd είπε

Αμα εχεις ηδη μια να τρεχει νομιζω σιγουρα δεν μπορεις. Εγω μπηκα το εκανα μεσω του xbox και το δεχτηκε κανονικα.

Έχεις ήδη ενεργή και το έκανες μέσω υπολογιστή και σου την πρόσθεσε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...