Προς το περιεχόμενο

Service Xiaomi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ολοκαίνουριο Mi6 μου, έχει ελαττωματικό digitizer και έχει μια μη-ανταποκρίσιμη λωρίδα.

Έχει κανείς εμπειρία με το service της InfoQuest; Το δίλημμά μου είναι αν πρέπει να το πάω στο κατάστημα αγοράς (Mediamarkt) το οποίο θα το στείλει στην ΙQ, ή αν πρέπει να το πάω κατευθείαν εγώ εκεί. Το Mediamarkt είναι δίπλα μου, η IQ είναι ταξιδάκι, αλλά αν είναι να φάω σημαντικά μεγαλύτερη αναμονή φαντάζομαι αξίζει.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Δημοσ.

Μπορεις να επιλεξεις οτι σε βολευει. Το καταστημα ειναι κοντα αλλα θα χρειαστει τουλαχιστον μια επιπλεον ημερα για να στειλει και αλλη μια για να το παραλαβει (θα ελεγα πιο πιθανο 3-4). Εαν καθυστερησει η επισκευη πανω απο 15 ημερες εχεις δικαιωμα για προσωρινη συσκευη αντικαταστασης.

Εαν ειναι ολοκαινουργια η συσκευη ζητας να παραλαβεις νεα αντι να μην επισκευαστει. Εχεις δικαιωμα ακομη και να υπαναχωρησης απο την αγορα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lucifer είπε

Το ολοκαίνουριο Mi6 μου, έχει ελαττωματικό digitizer και έχει μια μη-ανταποκρίσιμη λωρίδα.

Έχει κανείς εμπειρία με το service της InfoQuest; Το δίλημμά μου είναι αν πρέπει να το πάω στο κατάστημα αγοράς (Mediamarkt) το οποίο θα το στείλει στην ΙQ, ή αν πρέπει να το πάω κατευθείαν εγώ εκεί. Το Mediamarkt είναι δίπλα μου, η IQ είναι ταξιδάκι, αλλά αν είναι να φάω σημαντικά μεγαλύτερη αναμονή φαντάζομαι αξίζει.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Οταν λεμε ολοκαινουργιο μιλαμε για κατω απο εβδομαδα?(το λεω λογω doa)

Η σωστη διαδικασια κανονικα ειναι να το αφησεις πας στον πωλητη αγορας(δηλαδη mediamarkt)και μετα αυτος να ασχοληθει με το κομματι της αποστολης και ληψης του κινητου.

Δεν ξερω αν ειναι πιο αμεσα αν το πας ο ιδιος στην infoquest αλλα εχε υποψη σου οτι μιας και ειναι ταξιδακι για να πας σε αυτην,στην ουσια ειναι 2φορες ταξιδακι αφου θα πρεπει να ξαναπας για να το παρεις αργοτερα.

Τελος σε περιπτωση που το κινητο καλυπτεται απο την εγγυηση του πωλητη(mediamarkt)για Doa,τοτε με αυτον θα πρεπει να μιλησεις για να σου δωσει αλλο σφραγισμενο(το doa το παρεχει ο πωλητης)και να κοπει νεα αποδειξη με το νεο Imei.

Δημοσ.

Σήμερα κλείνω μήνα από την αγορά, το έχει το ζήτημα κανένα διβδόμαδο απλώς λόγω φόρτου εργασίας δε μπορούσα να το πάω νωρίτερα.

Επιπλέον, μια πρόσθετη εγγύηση που ήθελαν να μου πλασάρουν στα MediaMarkt δεν την πήρα, οπότε θεωρώ ότι δεν παίζει αντικατάσταση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα περάσω σήμερα να το αφήσω! 😃

Δημοσ.

Μπορείς να το πας και σε κάποιον Γερμανό αφού είναι και αυτός επίσημος διανομέας αν δεν μπορείς να το πας στο MediaMarkt.

Ταυτότητα και αποδείξει αγοράς χρειάζεται μόνο.

Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει μετά ο Γερμανός.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το θέμα είναι να μην φάει την πίκρα που έφαγε ο άλλος από τον Κωτσόβολο.

Ο Κωτσοβολος τον ξεραμε τι ειναι δεν χρειαζοταν να μαθουμε τι εγινε τωρα! 

Δυστυχως στην Ελλαδα εαν δεν μαλωσεις δικιο δεν βρισκεις!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παραθέτω την εμπειρία μου χωρίς να γνωρίζω αν είναι ενδεικτική, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να έχει έστω και μία εικόνα περί του service της InfoQuest.

Την Πέμπτη 7/6 παρέδωσα το κινητό στο Mediamarkt ώστε να το αποστείλουν από εκεί στην InfoQuest. Το παλικάρι που με εξυπηρέτησε μου είπε (ανεπίσημα) να έχω στο νου μου 10 εργάσιμες μέχρι να επισκευαστεί η συσκευή, αναλόγως του φόρτου εργασίας της IQ.

Την Τρίτη 12/6 έλαβα μήνυμα ότι το κινητό έχει παραδοθεί στο service και χθες το μεσημέρι 19/6 έλαβα μήνυμα πως το κινητό ήταν έτοιμο για παραλαβή από το Mediamarkt στο οποίο το είχα παραδόσει.

Αλλαγή οθόνης & αναβάθμιση λογισμικού (μου έβγαλαν το MIUI που είχε από τη μαμά και μου φόρεσαν Oreo), όλα κομπλε.

Εξαιρετικά θετική λεπτομέρεια, στο κουτί μέσα βρήκα και δώρο έναν αντάπτορα Type-C σε κανονικό jack ακουστικών.

Σύνολο 8 εργάσιμες, καλύτερα από το προσδοκόμενο και άκοπα, το λέω για να μην περιοριζόμαστε μόνο στην αναφορά των αρνητικών.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Αλλαγή οθόνης & αναβάθμιση λογισμικού (μου έβγαλαν το MIUI που είχε από τη μαμά και μου φόρεσαν Oreo), όλα κομπλε.

Εξαιρετικά θετική λεπτομέρεια, στο κουτί μέσα βρήκα και δώρο έναν αντάπτορα Type-C σε κανονικό jack ακουστικών.

Σύνολο 8 εργάσιμες, καλύτερα από το προσδοκόμενο και άκοπα, το λέω για να μην περιοριζόμαστε μόνο στην αναφορά των αρνητικών.

αυτό που λες δεν γίνεται απλά ή δε το είπες σωστά 

άλλο το μου έχουν βάλει Oreo άλλο μου έβγαλαν την miui , δεν είναι 2 διαφορετικά πράγματα 

απλά σου έβαλαν miui βασισμένη σε oreo

• Like 1
Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να μην ξέρω τι λέω είναι εξαιρετικά μεγάλο καθώς είμαι τελείως άμπαλος, αυτό που εννοώ είναι ότι στο αποδεικτικό παραλαβής έλεγε (πέραν της αλλαγής οθόνης) αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού, και το περιβάλλον ήταν διαφορετικό εμφανισιακά (και από όταν το αγόρασα και αφότου είχε κάνει τα updates προ service).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Το ενδεχόμενο να μην ξέρω τι λέω είναι εξαιρετικά μεγάλο καθώς είμαι τελείως άμπαλος, αυτό που εννοώ είναι ότι στο αποδεικτικό παραλαβής έλεγε (πέραν της αλλαγής οθόνης) αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού, και το περιβάλλον ήταν διαφορετικό εμφανισιακά (και από όταν το αγόρασα και αφότου είχε κάνει τα updates προ service).

:)  ναι οκ , απλα σου βάλαν το τελευταίο update (θα βγήκε πρόσφατα) αλλά πάλι miui έχεις απλά βασισμένη σε oreo 

αν σου βγάζαν όπως λες την miui τότε θα μιλούσαμε ότι από μόνοι τους σου βάλαν ανεπίσημη ρομ που δεν γίνεται 

Δημοσ.
Στις 7/6/2018 στις 3:43 ΜΜ, saruman123 είπε

Μπορείς να το πας και σε κάποιον Γερμανό αφού είναι και αυτός επίσημος διανομέας αν δεν μπορείς να το πας στο MediaMarkt.

Ταυτότητα και αποδείξει αγοράς χρειάζεται μόνο.

Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει μετά ο Γερμανός.

Εγω πάντως που παρήγγειλα απο το eshop του Γερμανού,με παραλαβή σε κατάστημα, οταν πήγα να το πάρω ο υπάλληλος μου τόνισε ότι εφόσον το πήρα απο το eshop ,για οποιαδήποτε πρόβλημα- βλαβη μιλάω με το eshop και όχι με το κατάστημα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TomGeo81 είπε

Εγω πάντως που παρήγγειλα απο το eshop του Γερμανού,με παραλαβή σε κατάστημα, οταν πήγα να το πάρω ο υπάλληλος μου τόνισε ότι εφόσον το πήρα απο το eshop ,για οποιαδήποτε πρόβλημα- βλαβη μιλάω με το eshop και όχι με το κατάστημα

Ναι πες του για οποιαδήποτε μαλακια λεει θα μιλάς με τον προϊστάμενο του και θα κανεις καταγγελία στον στκ. 

Δεν του έδωσες την πώληση και θύμωσε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επιχειρηση πες του ειναι μια. Παρε και ονομα και στειλε παραπονο αμεσα.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...