TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Λογικα θα ειναι ολες ok, και σε ενα επιπεδο ικανοποιητικο. Πιο δυνατη η Intel η Amd τελικα, ως προς το συγκεκριμενο, δεν μπορω να ξερω, γιατι δεν τους εχω ωστε να τους συγκρινω! 🤢 Παντως ηταν εντυπωσιακο οτι η vga του μικρου Atom-Z8350 σε συγκριση με συστημα ιδιας δυναμης cpu και δυνατοτερης vga εποχης, για παραδειγμα Nvidia GTX 260: η Nvidia εμεινε ολοφανερα πισω -μολονοτι περισσοτερο ισχυρη π.χ. σε games- οταν η cpu του, δεν αλλαζε τα δεδομενα, δηλαδη με μικρο διπυρηνο επεξεργαστη μονο, αντιστοιχο ~Atom και 2GB ram. 👾 Η εξηγηση ειναι μαλλον αρκετα απλη: η Intel εξελισσει τις ενσωματωμενες της, αρκετα χρονια τωρα. Δεν ειναι παιχνιδο-δυνατες, ομως στο κομματι πλοηγησης στο διαδικτυο και htpc, εχουν γραψει χιλιομετρα βελτιωσεων 2
Shadows Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εγω παντως με pentium g 3250+intel hd gt1 haswell τρωω απιστευτο bottleneck σε βαριες σελιδες και προσπαθω να βρω κατι που να χρησιμοποιει hw/a. Αποψη μου ειναι οτι το web παραμενει απιστευτα cpu+memory bounded. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα