Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίπου 2,5 μήνες πριν γράφτηκα εδώ μεσα και αυτό γιατί έτυχε να το προτείνει ο γιος μου. 

Αγορασα λοιπόν μια smart TV 49αρα από ένα παλληκάρι και όλα μια χαρά. 

Αγόρασα το κινητό μου όλα μια χαρά. 

Προσπάθησα να πουλήσω ένα iPad 4 retina και το κινητό μου και αυτό λόγω του ψώνιου που έχουμε πολλοί να αλλάζουμε. 

Είδα όμως πως εδώ μέσα πέφτει και ας με συγχωρήσετε πολύ νταλαβέρι εμπορικού περιεχομένου. 

Πολλοί με πολλες αγγελίες... 

Θέλουν να αγοράσουν κάτι και λένε καινούργιο έχει Χ χρήματα στην Κίνα και θέλουν να το πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί. 

Δεν κοιτάνε πόσο κάνει εδώ. 

Όταν οι ίδιοι θέλουν να πουλήσουν κάτι σου λένε μπες στο σκρουτζ να δεις πόσο έχει; 

Μίλησα με πάρα πολλους σε π. μ. Οι οποίοι με αντιμετώπισαν ακριβώς έτσι. 

Κάποιοι μου είπαν δεν σε εμπιστευόμαστε δεν έχεις σχόλια καν.. 

Μα δυο πράγματα έβαλα να πουλήσω ακόμη δεν κατάφερα και ποιος να μου κάνει σχόλια θετικά; 

Επίσης 2-3 με έστεισαν και στις δυο συσκευές και με κορόιδεψαν πως θα τις πάρουν αλλά ακόμη έρχονται. 

Αυτά ξέρω συμβαίνουν δεν τρέχει τίποτα εγώ δεν κρίνομαι από εδώ αλλά στο επάγγελμα μου.

Μηχανικός μότο με 28 χρόνια μαγαζί και 35 στον χώρο. 

Ευχαριστώ θερμά. 

Επεξ/σία από Motojohnnys
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή πουλάς κάτι δεν σημαίνει ότι θέλει κάποιος να το αγοράσει. Τώρα αυτό με τις αξιολογήσεις είναι θέμα αφού πρακτικά ένας νέος πωλητής δεν μπορεί εύκολα να μπει στα ''πράγματα''  και να μαζέψει θετικές. Από την άλλη δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποφεύγονται απατεώνες που είναι αρκετά περισσότεροι από όσοι μπορεί να φανταστεί κανείς. 

• Sad 1
Δημοσ.

Συγνωμη που θα γινω κακος αλλα κραζεις τους αλλους για μερικα πραγματα που ναι μεν εχεις δικιο(αξιολογησεις),αλλα σε αλλα εχεις αδικο.

Θα γινω πιο συγκεκριμενος στο κομματι του κινητου.

Ανταλλαζεις ενα meizu pro 6 plus με Oneplus 5t και LG G6 οπως λες και αναφερεις για τιμη καταστηματων σκρουτζ οτι ξεκιναει απο τα 365ευρω(και καλα για να δειξεις πανω κατω το κοστος του).

Περαν του οτι το meizu ειναι φθηνοτερο κινητο απο το 5t,εσυ το αγορασες στην τιμη των καταστηματων του σκρουτζ ή απο Κινα μερια που το βρισκει καποιος κατω απο 200ευρω?

https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Εγω αλλα βλεπω στο διπλα θεμα/προσφορα που ειχε ανοιξει και ειχες μαλιστα σχολιασει ως κατοχους του κιολας.

Κατι δεν μου κολλαει καλα στα παραπανω,εκτος αν ειμαι λαθος στα παραπανω.

Αν ειμαι λαθος στα παραπανω ζηταω απο τωρα συγνωμη,αν δεν ειμαι τα λογια ειναι λιγα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό εννοείτε, το meizu το αγοράσαμε 185€, μεταχειρισμένο τώρα ας είναι και 2 μηνών πάνω από 180€δεν φεύγει. Και ποιος ο λόγος κάποιος να το πάρει μεταχειρισμένο στην ίδια τιμή του καινούργιου.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Fulgore είπε

Συγνωμη που θα γινω κακος αλλα κραζεις τους αλλους για μερικα πραγματα που ναι μεν εχεις δικιο(αξιολογησεις),αλλα σε αλλα εχεις αδικο.

Θα γινω πιο συγκεκριμενος στο κομματι του κινητου.

Ανταλλαζεις ενα meizu pro 6 plus με Oneplus 5t και LG G6 οπως λες και αναφερεις για τιμη καταστηματων σκρουτζ οτι ξεκιναει απο τα 365ευρω(και καλα για να δειξεις πανω κατω το κοστος του).

Περαν του οτι το meizu ειναι φθηνοτερο κινητο απο το 5t,εσυ το αγορασες στην τιμη των καταστηματων του σκρουτζ ή απο Κινα μερια που το βρισκει καποιος κατω απο 200ευρω?

https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Εγω αλλα βλεπω στο διπλα θεμα/προσφορα που ειχε ανοιξει και ειχες μαλιστα σχολιασει ως κατοχους του κιολας.

Κατι δεν μου κολλαει καλα στα παραπανω,εκτος αν ειμαι λαθος στα παραπανω.

Αν ειμαι λαθος στα παραπανω ζηταω απο τωρα συγνωμη,αν δεν ειμαι τα λογια ειναι λιγα...

καλημερα.

το οτι πηρα θεση για την αξια ενος κινητου σε αλλο τρεντ, και την ιδια στιγμη ηθελα να το δωσω, αυτο δεν μειωνει την αξια του.

ουτε ειναι λογος να σκεφτει κανεις "πονηρα"..

ο μονος λογος ηταν καθαρα το χρωμα, που συνεχιζει ακομη και σημερα.

δεν καταλάβες μαλλον ομως το σκεπτικο μου.

μιλησα με πολλα ατομα "για ανταλλαγες".........μονο!!!!!

τις δικες τους συσκευες ηθελαν να μου τις δωσουν παραθετοντας τιμες σκρουτζ , ενω παιρνοντας την δικη μου, ειπαν ποσο εχει καινουργιο εξω....

οταν ισχυει κατι τετοιο το βλεπεις σωστο?

δεν επρεπε ΚΑΙ ΕΓΩ να παρω την αλλη συσκευη βαση τιμης εξω?

και αυτο συνεβη με τους περισσοτερους.

οκ ομως ολα καλα!

για την ιστορια ομως εγω την αγορασα απο παλληκαρι εδω μεσα που το ειχε φερει απο εξω με αξια 57 ευρω παραπανω απο οσο ειχε εξω!

και δεν την εχω χρησιμοποιησει καθολου, και δεν νομιζω πως ειμαι ληστης αν θελω να την δωσω 180.

και αν δειτε στις αγγελιες υπαρχουν αρκετα ακριβοτερα απο το δικο μου.

σας ευχαριστω παντως και ας μεινουμε εδω, τα λογια φερνουν λογια.

και ο καθαρος λογος αυτης της παρεμβασης ειχε να κανει για να προφυλαχτουν αλλα ατομα, και οχι εγω γιατι οπως ειδα και το γνωριζετε υπαρχουν αρκετοι εμποροι σαν ιδιωτες που πουλανε εδω μεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Motojohnnys είπε

για την ιστορια ομως εγω την αγορασα απο παλληκαρι εδω μεσα που το ειχε φερει απο εξω με αξια 57 ευρω παραπανω απο οσο ειχε εξω!

και δεν την εχω χρησιμοποιησει καθολου, και δεν νομιζω πως ειμαι ληστης αν θελω να την δωσω 180.

και αν δειτε στις αγγελιες υπαρχουν αρκετα ακριβοτερα απο το δικο μου.

σας ευχαριστω παντως και ας μεινουμε εδω, τα λογια φερνουν λογια.

και ο καθαρος λογος αυτης της παρεμβασης ειχε να κανει για να προφυλαχτουν αλλα ατομα, και οχι εγω γιατι οπως ειδα και το γνωριζετε υπαρχουν αρκετοι εμποροι σαν ιδιωτες που πουλανε εδω μεσα.

Αν εγω εχω αγορασει το G6 ευρωπαικο μοντελο προφανως και θα αναφερω τιμες σκρουτζ(γιατι ολα τα ευρωπαικα μοντελα καλυπτονται απο την εδω αντιπροσωπεια),και το ιδιο ισχυει και για το Oneplus αν εχει αγοραστει απο την επισημη αντιπροσωπεια(γιατι μεχρι και λιγες μερες τοσο ειχε το 5t στο επισημο site πριν κυκλοφορησει το 6).

Εσυ στην περιπτωση σου αφου το κινητο εχει αγοραστει απο συμφορουμιτη απο Κινα για ποιο λογο να το συγκρινεις με τιμες σκρουτζ αφου δεν εχεις καν αγορασει το κινητο απο καποιο απο τα εδω καταστηματα που αναφερεις και δεν το καλυπτει κανεις απο Ελλαδα?

Ουτε βεβαια σημαινει οτι οι τιμες που βλεπεις στο σκρουτζ ειναι σωστες.Σιγα μην εχει το εν λογω κινητο 360-400ευρω,μοντελο του 2016.....

Λες το xiaomi mi5s(παλιοτερο/χειροτερο μοντελο)να κοστιζει ακριβοτερα απο το πιο προσφατο mi6,επειδη ορισμενα καταστηματα στο σκρουτζ το πουλανε τοσο?

https://www.skroutz.gr/s/10000048/Xiaomi-Mi-5s-128GB.html

https://www.skroutz.gr/s/10864969/Xiaomi-Mi-6-6GB-64GB.html

Και για να κλεισουμε και το κομματι αυτο,αν σου φαινεται εσενα λογικο κινητο ενα κινητο απο Κινα που εχει αλλαξει 2 ιδιοκτητες να το πουλησεις μεταχειρισμενο 180ευρω οταν καινουργιο σφραγισμενο εχει 190(το ποσο το αγορασε ο αλλος ειναι τελειως ασχετο) τοτε πασο.

Οντως υπαρχουν και αρκετα ατομα που προφανως κανουν παζαρια να αγορασουν σχεδον τσαμπα κατι.

Τοσα χρονια(πανω απο 14)εχει το Insomnia,δεν ειναι καινουργια πραγματα αυτα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω το pro 6 plus και σε χρυσό χρώμα θα το λιώσω στα χέρια μου δεν το πουλάω με τίποτα, η συσκευή είναι καταπληκτική και πανέμορφη, ίσως από τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα ποτέ.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω το πραγματικο προβλημα!!

Εχεις κατι και θελεις να το πουλήσεις. Οριζεις μια τιμη. Δικό σου ειναι οτι θελεις ζητάς. Ακομη και το πιο παράλογο ποσο. Εαν δεν θελεις δεν το πουλας. Ή μπορει να μην το πουλησεις ποτε γιατι ζητας πολλα. Προβλημά σου.

Καποιος θελει να αγοράσει. Εχει κι αυτος μια λογικη. Οριζει αυτος το ποσό που θέλει να διαθέσει ή αξιολογεί την κάθε επιλογή του οπως αυτός νομίζει. Δικό του δικαίωμα. Κανει μια προσφορα καλή ή κακή. Εξευτελιστική ή οχι. Την δεχεσαι ή την απορίπτεις. Ποιο το προβλημα και εδω; Δεν σε αναγκαζει κανενας να κανεις κατι.

Παζαρια παντα υπήρχαν και παντα θα υπαρχουν. Δεν βλεπω το κακο σε αυτο. Εαν δεν θελεις δεν απαντας καν. Δεν ειναι κακο ουτε και ντροπη να ορισεις την προσφορά σου χωρις να προσβαλεις κανενα.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικα ισχυει αυτο που λεει ο αποπανος^^

Βαζεις μια αγγελια, θετεις τιμη και τελος. Απο κει και περα αν βαλεις στην αγγελια πως δεν δεχεσαι παζαρια και ο αλλος παζαρεψει, απλως δεν απαντας. Επειτα, το οτι εγω ως Stormrain λ.χ. δεν εμπιστευομαι ισως καποιον με καμια αξιολογηση, δε σημαινει πως ο Fulgore πχ, θα κανει το ιδιο. Θελω να πω, ο καθε χρηστης συμπεριφερεται διαφορετικα, το ιδιο ισχυει και στις ανταλλαγες, αν διαπιστωσεις πως εγω το παιζω πονηρος και πιανω τιμες Σκρουτζ κλπ, κανενα προβλημα, πηγαινε στον επομενο :)

Επειδη ανεφερες εμπορους, εννοειται πως αυτο απαγορευεται, πιστευω πως εχει κανει Αναφορα σε οσους εχεις εντοπισει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...