Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια βολτα απο το amazon να δεις τις τιμες των mods και οποιοσδηποτε σκεψεις αγορας της συσκευης εξαφανιζονται. Προσωπικα μου αρεσει και το κινητο(μπορω να ζησω με τον 636) και το concept με τα mods. Αλλα οι τιμες ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

παιδες, εχω το παππου του (το πρωτο Ζ) και θα σας ελεγα να μην το αγορασετε. η λενοβο-μοτορολα το χει ξεφτυλισει με τις αναβαθμισεις (ακομα περιμενω την Ο, ουτε σαμμυ να χα αγορασει)

Πάντως σ εμένα ήρθε Oreo πριν 2-3 βδομάδες, σε Μoto Z.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, dali13gr είπε

Ε καλά, mid-range συσκευή του 2016 είναι, τι περίμενες; Έχει βγει το update σε ΗΠΑ και Ινδία οπότε πλησιάζει λογικά. 

όχι και mid-range το Ζ ήταν ναυαρχίδα της ΜΟΤΟ όπως s7 της sammy, p9 της huawei, g5 της lg κτλ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ziaba είπε

όχι και mid-range το Ζ ήταν ναυαρχίδα της ΜΟΤΟ όπως s7 της sammy, p9 της huawei, g5 της lg κτλ

Μιλάμε Για το Z Play που είχε τον 625.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dali13gr είπε

Μιλάμε Για το Z Play που είχε τον 625.

ακόμα και το Ζ play ανήκει σε subflagship κατηγορία ενώ η μεσαία κατηγορία της ΜΟΤΟ είναι τα G

Δημοσ.

Το flagship δεν το καθορίζει το όνομα αλλά τα specs. Σαν να λεμε ότι το Galaxy S5 Mini ήταν flagship επειδή λεγόταν S5. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dali13gr είπε

Το flagship δεν το καθορίζει το όνομα αλλά τα specs. Σαν να λεμε ότι το Galaxy S5 Mini ήταν flagship επειδή λεγόταν S5. 

δεν είναι μόνο soc η συσκευή είναι γυαλί, αλουμίνιο, amoled, σχετικά καλή κάμερα και το κυριότερο συμβατότητά με τα mods που την ξεχωρίζει από μεσαία κατηγορία της ΜΟΤΟ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ziaba είπε

δεν είναι μόνο soc η συσκευή είναι γυαλί, αλουμίνιο, amoled, σχετικά καλή κάμερα και το κυριότερο συμβατότητά με τα mods που την ξεχωρίζει από μεσαία κατηγορία της ΜΟΤΟ

Δεν διαφωνώ αλλά αυτά τα υλικά βρίσκονται και σε κινητά των 150€ πλέον. Μόνο τα mods είναι επιπλέον, κατά τα άλλα είναι κλασσικό mid-range. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...