Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Moto Z3 Play, όπως και τα προηγούμενα smartphones της σειράς Z αναπτύχθηκαν γύρω από την ιδέα των Moto Mods, και όπως θα περιμένατε συνεργάζεται με όλα τα αξεσουάρ του είδους που έχουν κυκλοφορήσει.

Η συσκευή διαθέτει αλουμινένιο πλαίσιο και ανθεκτικό γυαλί τύπου Gorilla Glass 3 στην πρόσοψη αλλά και στο πίσω μέρος. Αν και για να διατηρηθεί η συμβατότητα με τα Moto Mods, το νέο Moto Z3 Play διατηρεί το φυσικό αποτύπωμα των Moto Z και Moto Z2, η κατασκευάστρια εταιρεία κατάφερε να στριμώξει μία μακρόστενη και μεγαλύτερης διαγωνίου οθόνη 6,0 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 2160 x 1080 pixels.

Τα περιθώρια, στο πάνω και κάτω μέρος της κατασκευής έχουν μικρύνει σε σύγκριση με το παρελθόν, ειδικά στο κάτω μέρος (πηγούνι) με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να μετακομίζει στην δεξιά πλευρά όπως είχαμε δει παλαιότερα σε ορισμένες συσκευές Sony Xperia. 

592207203_motoplay(2).jpg.cdefd999f1670c88770aca59195abbeb.jpg

Το Moto Z3 Play βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 636 SoC (οκτώ πυρήνες Kryo 260, νέος επεξεργαστής γραφικών Adreno 509) και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με 4GB RAM και 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου.

517451412_motoplay(1).jpg.da2bebd67bbcb4ee919692d326109a57.jpg

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στον τομέα της κάμερας, με την κύρια να διατηρεί τον αισθητήρα των 12 Megapixels που βρίσκεται πίσω από σύστημα φακών f:/1.7 αλλά τώρα να συνοδεύεται από μία δευτερεύουσα κάμερα 5,0 Megapixels. Διαθέσιμο είναι το Dual Pixel autofocus καθώς και dual tone LED flash. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels και σε σύστημα φακών f:/2.0. Η συσκευή διαθέτει επίσης μπαταρία 3000mAh που υποστηρίζει φόρτιση TurboPower (15W).

892277118_motoplay(3).jpg.12287995c9ebe057d4be36ac2f291bc3.jpg

Το Moto Z3 Play τρέχει Android Oreo με όλες τις βελτιστοποιήσεις και τις λειτουργίες της Motorola να βρίσκονται στη διάθεση του χρήστη όπως είναι οι Moto Display, Actions, Camera κ.ά. Η συσκευή κυκλοφόρησε στην Βραζιλία με κόστος  R$2299 (περίπου €512) και αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Moνο εγω το βλεπω ΟΛΟιδιο με ολα τα προηγουμενα? Design παλικαριαααα? Αλλα θα μου πεις μονο εκει την εχει χαντακωσει η Λενοβο τη Μοτορολα? Κριμα για εταιρειαρα με κινηταρες μεχρι και το 2014.. Μοτο G και Μοto X τα ελιωσα.

• Like 2
Δημοσ.
Spoiler

Δε πατε καλα 512ευρ?Και δε παιρνω απο δω μεσα κανενα galaxy s8, huawei 20 pro one plus5 η μια δυνατοτερη συσκευη!@Μακακας ειμαι??

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Στη τιμή αυτή πέρνεις το S9, το S8+, το P20, το Mate 10 Pro, το Mi 8... δυστηχώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και τα specs του moto.. είναι middle range.. not high end..

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Moνο εγω το βλεπω ΟΛΟιδιο με ολα τα προηγουμενα? Design παλικαριαααα? Αλλα θα μου πεις μονο εκει την εχει χαντακωσει η Λενοβο τη Μοτορολα? Κριμα για εταιρειαρα με κινηταρες μεχρι και το 2014.. Μοτο G και Μοto X τα ελιωσα.

Μα η λογική της σειράς Z είναι ακριβώς αυτή: να κρατάει τον ίδιο βασικό σχεδιασμό για να υπάρχει η συμβατότητα των mods.

https://www.motorola.com/us/products/moto-mods

• Like 3
Δημοσ.

Και 500€ και νοτς δεν έχει και η κάμερα προεξέχει σαν τηλεσκόπιο...που πας ρε Καραμητροοο

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδες, εχω το παππου του (το πρωτο Ζ) και θα σας ελεγα να μην το αγορασετε. η λενοβο-μοτορολα το χει ξεφτυλισει με τις αναβαθμισεις (ακομα περιμενω την Ο, ουτε σαμμυ να χα αγορασει)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

παιδες, εχω το παππου του (το πρωτο Ζ) και θα σας ελεγα να μην το αγορασετε. η λενοβο-μοτορολα το χει ξεφτυλισει με τις αναβαθμισεις (ακομα περιμενω την Ο, ουτε σαμμυ να χα αγορασει)

Ε καλά, mid-range συσκευή του 2016 είναι, τι περίμενες; Έχει βγει το update σε ΗΠΑ και Ινδία οπότε πλησιάζει λογικά. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Ε καλά, mid-range συσκευή του 2016 είναι, τι περίμενες; Έχει βγει το update σε ΗΠΑ και Ινδία οπότε πλησιάζει λογικά. 

περιμενα γρηγορα update, αλλιως υπαρχουν και αλλες εταιρειες. ηδη εχω βρει την επομενη για οταν χρειαστει :P

και μη βασιζεσαι στο που εχει βγει το update, επειδη το χω παρακολουθησει το θεμα, εχουν μπλεξει τα μπουτια τους. εχουν βγαλει πιο πολλα beta απ οσα η google, 2-3 φορες πηγαν να ξεκινησουν να μοιραζουν το update και μεσα σε μερικες ωρες το σταματαγαν, και το χειροτερο απ ολα πληρης σιγη. αυτο το πραγμα που κανουν οι περισσοτερες εταιρειες το να μη βγουν να πουν δυο πραγματακια για να ενημερωσουν τους πελατες τους ειναι απαραδεκτο στις μερες μας. πλεον η ενημερωση ειναι γρηγορη και προσωπικα την απαιτω

επισης η τιμη δεν ειναι καθολου mid range (μεταχειρα το πηρα, οποτε δεν μπορω να διαμαρτηρηθω γι αυτο, αλλα και παλι)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμ, δυστυχώς και η ενημέρωση είναι μέρος της τιμής. Η Samsung με το Note 7 έβγαζε ανακοινώσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Αν ήταν το J5 που είχε πρόβλημα με τη μπαταρία, ούτε που θα την άκουγες... 

Δημοσ.

Πάει και αυτό ... κρίμα :( 

Και ίδιο με το προηγούμενο και μικρότερη μπαταρία πάλι από το zplay και ... 500+ ευρώ? Μα πόσο λάθος είναι εκεί στην Μοτορόλα ... 

Δημοσ.

χμ για εμένα μια χαρά το design και οκ που προεξέχει η κάμερα!!! όμως η τιμή είναι πολύ κακή!!! :(

Δημοσ.

Θετικο το γεγονος οτι με καθε προπαραγγελια θα δινεται και ενα moto mod με 2000mah μπαταρια οπως και το γεγονος οτι υποστηριζονται για 3η γενια τα mods.

Τα δυο ομως μεγαλα φαουλ της εταιρειας ειναι

1) ο επεξεργαστης για την τιμη αυτη .Snapdragon 636 που τον βρισκουμε στο Redmi note 5 των 220ευρω.

Για το παραπανω δυστηχως ειδαμε αναλογα πραγματα και στο Moto Z2 play με snapdragon 626 που και αυτο ειχε αρχικη τιμη τα 449-499ευρω.

2)Η απουσια θυρας ακουστικων.

Η μεγαλυτερη πατατα που εκανε η εταιρεια με την σειρα play ειναι που εβγαλε την θυρα ακουστικων.

Για ποιο λογο ρε lenovo/moto?Ουτε αδιαβροχο ειναι το κινητο,ουτε στερεο ηχεια εχει ουτε τιποτα σε σχεση με τα προηγουμενα.

Δηλαδη η εταιρεια αυτη ξεκινησε με το moto Z play που προσεφερε τα moto mods σε μια πιο προσγειωμενη τιμη και φοβερη αυτονομια,στο Z2 play ανεβηκε η τιμη και εριξαν πολυ την μπαταρια(για να πουλησουν moto mods)μενοντας στον ιδιο επεξεργαστη και τωρα με το Moto Z3 play βγαζουν και την θυρα ακουστικων.

Και τελος το selling point αυτων των κινητων που ειναι τα mods,ειναι ταυτοχρονα και ενα απο τα μεγαλα μειονεκτηματα αυτης. Δεν φτανει που η αρχικη τιμη ειναι απιστευτα υψηλη(κυριολεκτικα overpriced),εχεις και τα moto mods που επισης κοστιζουν πολλα χρηματα.

Κριμα πραγματικα γιατι το skin της motorola ειναι μαζι με του Oneplus τα καλυτερα android skins της αγορας,αλλα δυστηχως με τετοιες αποφασεις δεν υπαρχει μελλον για την εταιρεια.

Μετα απορουν γιατι ολος ο κοσμος αγοραζει galaxy.560ευρω εχει αυτη την στιγμη το απλο S9.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...