Προς το περιεχόμενο

ORICO 2139U3 2.5" SATA to USB 3.0 Transparent Hard Drive Enclosure US $3.53 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί πληρώνετε σε ευρώ και όχι σε δολάρια ;

3.53$ βγαίνει έκαστο ~3 ευρώ.

Εγώ παρήγγειλα και δεύτερο καθώς η τιμή είναι τσάμπα, όλο και κάπου θα χρειαστεί.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Γιατί πληρώνετε σε ευρώ και όχι σε δολάρια ;

3.53$ βγαίνει έκαστο ~3 ευρώ.

Εγώ παρήγγειλα και δεύτερο καθώς η τιμή είναι τσάμπα, όλο και κάπου θα χρειαστεί.

Γιατί ευρώ με την έβγαλε την τιμή.

Δημοσ.

Σε ευρω βγαινει 3.15 οποτε μην αγχωνεστε!! Βεβαια οποιος θελει καπου στις επιλογες δινει κ δολλαριο κ ειναι βγαινει ελαφρωωωςςς πιο φθηνα!

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Γιατί ευρώ με την έβγαλε την τιμή.

Το νόμισμα το αλλάζεις στο site. Εντάξει μη φανταστείς στα 2 είχα κέρδος ~25 λεπτά του ευρώ. :) 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, enterhere είπε

Στην ίδια τιμή βγαίνει και με τον κωδικό U8JJJ111

Ωραίος, το βάζω και αυτό στο ποστ. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα κι εγώ μια θήκη στα 3,14 € με PayPal. 

Ευχαριστώ τον TS. 

ΥΓ: Απομένει λοιπόν να δούμε πότε με το καλό θα μας την στείλουν και πότε θα την παραλάβουμε στα χέρια μας.

https://www.dresslily.com/orico-2139u3-2-5-inch-product3127650.html

.

successful-payment.jpg

Thank you for shopping on DressLily.
Your order has been paid successfully, we will process the order as soon as possible.

You have successfully pay EUR3.14 (Flat Rate Shipping)

Order Number: L1806071519014726

The payment method: PayPal

Επεξ/σία από Jangos
Δημοσ.

Μία απορία που έχω καιρό. Δεν συμφέρει να αντί για εξωτερικό σκληρό κάποιος να πάρει έναν εσωτερικό και μια τέτοια θήκη; Και αν ναι για ποιο λόγο κάποιος να πάρει εξ αρχής έναν εξωτερικό και όχι αυτό που είπα το οποίο αν χρειαστεί κάποια στιγμή μπορεί να το χρησιμοποιήσει και σε κάποιο pc?

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με τον εξωτερικό;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

Μία απορία που έχω καιρό. Δεν συμφέρει να αντί για εξωτερικό σκληρό κάποιος να πάρει έναν εσωτερικό και μια τέτοια θήκη; Και αν ναι για ποιο λόγο κάποιος να πάρει εξ αρχής έναν εξωτερικό και όχι αυτό που είπα το οποίο αν χρειαστεί κάποια στιγμή μπορεί να το χρησιμοποιήσει και σε κάποιο pc?

Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με τον εξωτερικό;

Δεν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα αντιθέτως ξες και τη βάζεις μέσα και είναι και πιο εύκολο να τον ανοίξεις και να τον πάρεις αν γίνει καμία στραβή!Τουλάχιστον εγώ το προτιμώ από το να πάρω κάτι έτοιμο. Απλά θέλει να τον κάνεις ένα φορματ πριν τον βάλεις.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

You have successfully pay EUR3.14 (Flat Rate Shipping) 

Γιατί λιγότερο ?? 

ασε , ειδα.

Ευχαριστώ , πολυ καλή τιμή !! και usb3

Επεξ/σία από sstratos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...