Προς το περιεχόμενο

ORICO 2139U3 2.5" SATA to USB 3.0 Transparent Hard Drive Enclosure US $3.53 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kmarios είπε

και με πιστόλι σιλικόνης μπορείς εύκολα να κάνεις κάτι πρόχειρο

και αυτο σωστό. Για την περιπτωση του orico και μικρές αναλογες πατέντες ειναι μια χαρά εναλλακτική χαρά. 

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/6/2018 στις 4:12 ΜΜ, adminaros είπε

Και σε μενα δεν κουμπώνει καλα, 

ανοιγει ευκολα

μαλλον πέσαμε δε μάπα παρτίδα 

..φτου

Επίσης και σε μένα δεν κουμπώνει. Όταν προσπαθήσεις να βγάλεις το καλώδιο,ταυτόχρονα σύρεται και ανοίγει η θήκη.. Για ασφάλεια το έχω κολλήσει με διαφανές tape στο πλάι. Αλλά οι ταχύτητες καλές.

Δημοσ.

Ηρθε σήμερα (12 ημέρες απο το shipment)  η πρώτη παραγγελία (είχα βάλει 2). Είναι το μικρό κουτί. Μολις βρω χρόνο θα τη δοκιμάσω

thanks @teotsi21

• Like 1
Δημοσ.

Και σε εμε΄νεα ήρθε η δευτερη παραγγελία η οποία μέσα είχε την συσκευασία που πάρει αρχικά (όχι retail)

Δημοσ.

Η 2η δική μου κόντεψε έναν μήνα (27 ημέρες), αλλά έφτασε εχθές. Η πρώτη έφτασε κανονικά, σε περίπου 10 ημέρες.

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα. Για τα λεφτά του μια χαρά είναι. 

Ουσιαστικά πληρώνεις την πλακέτα, το πλαστικό κουτί στο κάνουν δώρο με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, georsev είπε

26 Ιουνίου η παραγγελία και ακόμα να παραλάβω...

η πρώτη παραγγελία ήρθε σε 10 μέρες. Η δεύτερη έκανε 12 μέρες εντός ελλάδος σύνολο 20-25 μερες.

Επεξ/σία από salida
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 μερες περασαν και μου βγαζει no corresponding track. Ουτε καν Ελλαδα δεν εχει μπει. Κανα τελωνιακο σκυλι θα το μασησε :)

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Αυτό αν βάλουμε έναν hdd μέσα, παίζει καλά σαν εξωτερικός δίσκος σε playstation 4?

Sorry για το off topic,  αν έχει άποψη κάποιος ας μου πει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...