MontzOlee Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, p@n0ss είπε Η παραγγελια εγινε εστω και λιγο αργα......να δουμε ποτε θα παραλαβουμε τωρα ! 13 ώρες πριν, High Fidelity είπε Μου ήρθε και εμένα στις 10 μέρες. Not bad. Σήμερα παρήγγειλα και 2η. Παίδες με τι τιμή τα παίρνετε? Με την παλιά με κάποιο τρόπο ή αυτή που γράφει το site Τώρα? Αν παίζει κάποιο κουπόνι δώστε μου τα φώτα σας
salida Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Thanks TS, ειναι πολύ τίμια για τα λεφτά τους 3,21€ έκαστο. Πήρα 2 σε διαφορετικές παραγγελίες, και στη δευτερη παραγγελία βάζω note να μου στείλουν και τις δυο !!! Σε εμένα έπαιξε το κουπόνι ( LYPBZ06 )
p@n0ss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Παίδες με τι τιμή τα παίρνετε? Με την παλιά με κάποιο τρόπο ή αυτή που γράφει το site Τώρα? Αν παίζει κάποιο κουπόνι δώστε μου τα φώτα σας μεσω paypal, 4,29€
Repolut Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μόλις το παρήγγειλα μέσω Paypal 3.21€. Πολύ καλή προσφορά!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, MontzOlee είπε Παίδες με τι τιμή τα παίρνετε? Με την παλιά με κάποιο τρόπο ή αυτή που γράφει το site Τώρα? Αν παίζει κάποιο κουπόνι δώστε μου τα φώτα σας Διάβασε το πρώτο post. Είναι πολύ κατατοπιστικό και ό,τι γράφει ισχύει ακόμα. Η τιμή αυτή τη στιγμή είναι €3,21 αν πληρώσεις σε ευρώ ή €3,17 αν πληρώσεις σε δολάρια και αναλάβει τη μετατροπή το paypal. Επίσης, αν θέλεις και δεύτερη θήκη, θα κάνεις ξεχωριστή δεύτερη παραγγελία και όχι 2 αντικείμενα σε μία παραγγελία.
xrhstos90 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Εγώ έκανα 2 παραγγελίες από 2 διαφορετικά account την Κυριακή, ακόμα είναι σε στάδιο processing και οι 2. Σε όσους παραγγείλατε πρόσφατα πότε έγινε η αποστολή ?
skar1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, xrhstos90 είπε Εγώ έκανα 2 παραγγελίες από 2 διαφορετικά account την Κυριακή, ακόμα είναι σε στάδιο processing και οι 2. Σε όσους παραγγείλατε πρόσφατα πότε έγινε η αποστολή ? Μετά από 4-5 μέρες και ήρθε σε 2 βδομάδες.
talos_2002 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Είχα παραγγείλει 2 την ίδια ημέρα. Η μία έφτασε κανονικά, η άλλη δεν έχει φτάσει ακόμη 9 ημέρες αργότερα.
Nazar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Παρέλαβα και εγώ σήμερα (από 16/6) Ένα ακόμα Thanks στον ts
zalisleo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Πηρα και εγω δυο σε διαφορετικες παραγγελιες ..... Thanks στον ts
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα καλά και χρυσά με αυτή τη θήκη, αν δεν ήταν και τσίρκο medrano με τα μωβ κ μπλε ledάκια θα ήταν ακόμη καλύτερη, επίσης δεν έχουν ούτε τα υποτυπώδη πλαστικά ποδαράκια με αποτέλεσμα να γλιστράνε διαρκώς σε όλες τις επιφάνειες 😐 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από ChrisN.S.
isay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Όλα καλά και χρυσά με αυτή τη θήκη, αν δεν ήταν και τσίρκο medrano με τα μωβ κ μπλε ledάκια θα ήταν ακόμη καλύτερη, επίσης δεν έχουν ούτε τα υποτυπώδη πλαστικά ποδαράκια με αποτέλεσμα να γλιστράνε διαρκώς σε όλες τις επιφάνειες 😐 Εχω αγορασει διάφορα μεγέθη απο πλαστικά σιλικόνης σαν τα παρακατω και εκτός απο το να μην κάνουν θορυβο τα ντουλαπια ειναι ιδανικα για προβληματα που περιγράφεις. Εχω πάρει και μεγάλα (υπους 1-2 εκατοστών και τα βάζω και για καλύτερο αερισμό συσκευών (router, tvbox, κλπ κλπ) 4
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Εχω αγορασει διάφορα μεγέθη απο πλαστικά σιλικόνης σαν τα παρακατω και εκτός απο το να μην κάνουν θορυβο τα ντουλαπια ειναι ιδανικα για προβληματα που περιγράφεις. Εχω πάρει και μεγάλα (υπους 1-2 εκατοστών και τα βάζω και για καλύτερο αερισμό συσκευών (router, tvbox, κλπ κλπ) Πολύ χρήσιμα φαίνονται, από που τα αγοράζουμε;
isay Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Σε χρωματοπωλεία και είδη σπιτιού - εργαλεία. Πχ μπορει να βρεις στο χρωματοπωλείο της γειτονίας σου. Τα πρώτα τα ειχα πάρει απο τύχη απο το praktiker. Τα ζητάς (Ελλαδα) σαν αυτοκόλλητα αντιθορυβικά πλαστικά για ντουλάπια. Βασικά ειναι ξαδερφάκια με αυτά που βάζουμε κάτω απο τις καρέκλες για να μην κάνουν θορυβο. Στα υποψη όμως οτι στην Ελλάδα, θα βρεις περιορισμένη γκάμα και τιμές στο θεό. Εγώ έψαξα και βρήκα από ebay/aliexpress και έκανα στοκ απο διάφορα μεγέθη (ύψος, διάμετρο, κλπ) και σχήματα. (στρογγυλά, τετράγωνα, ίσια πατουρα, κλπ) Σου βάζω δυο links απο ali και ebay για να δεις πως τα ονομαζουν για να βρεις αυτό που σε βολευει. https://www.aliexpress.com/w/wholesale-silicone-bumper-pads.html https://www.ebay.com/bhp/self-adhesive-bumpers 4 1
kmarios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Πολύ χρήσιμα φαίνονται, από που τα αγοράζουμε; και με πιστόλι σιλικόνης μπορείς εύκολα να κάνεις κάτι πρόχειρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις