Προς το περιεχόμενο

ORICO 2139U3 2.5" SATA to USB 3.0 Transparent Hard Drive Enclosure US $3.53 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, p@n0ss είπε

Η παραγγελια εγινε εστω και λιγο αργα......να δουμε ποτε θα παραλαβουμε τωρα !

13 ώρες πριν, High Fidelity είπε

Μου ήρθε και εμένα στις 10 μέρες. Not bad.

Σήμερα παρήγγειλα και 2η.

Παίδες με τι τιμή τα παίρνετε? Με την παλιά με κάποιο τρόπο ή αυτή που γράφει το site Τώρα? Αν παίζει κάποιο κουπόνι δώστε μου τα φώτα σας 

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks TS,

ειναι πολύ τίμια για τα λεφτά τους 3,21€ έκαστο.

Πήρα 2 σε διαφορετικές παραγγελίες, και στη δευτερη παραγγελία βάζω note να μου στείλουν και τις δυο  !!!
Σε εμένα έπαιξε το κουπόνι ( LYPBZ06 )

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

Παίδες με τι τιμή τα παίρνετε? Με την παλιά με κάποιο τρόπο ή αυτή που γράφει το site Τώρα? Αν παίζει κάποιο κουπόνι δώστε μου τα φώτα σας 

μεσω paypal, 4,29€

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Διάβασε το πρώτο post. Είναι πολύ κατατοπιστικό και ό,τι γράφει ισχύει ακόμα. Η τιμή αυτή τη στιγμή είναι €3,21 αν πληρώσεις σε ευρώ ή €3,17 αν πληρώσεις σε δολάρια και αναλάβει τη μετατροπή το paypal. Επίσης, αν θέλεις και δεύτερη θήκη, θα κάνεις ξεχωριστή δεύτερη παραγγελία και όχι 2 αντικείμενα σε μία παραγγελία.

Δημοσ.

Εγώ έκανα 2 παραγγελίες από 2 διαφορετικά account την Κυριακή, ακόμα είναι σε στάδιο processing και οι 2. Σε όσους παραγγείλατε πρόσφατα πότε έγινε η αποστολή ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrhstos90 είπε

Εγώ έκανα 2 παραγγελίες από 2 διαφορετικά account την Κυριακή, ακόμα είναι σε στάδιο processing και οι 2. Σε όσους παραγγείλατε πρόσφατα πότε έγινε η αποστολή ?

Μετά από 4-5 μέρες και ήρθε σε 2 βδομάδες.

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει 2 την ίδια ημέρα. Η μία έφτασε κανονικά, η άλλη δεν έχει φτάσει ακόμη 9 ημέρες αργότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα καλά και χρυσά με αυτή τη θήκη, αν δεν ήταν και τσίρκο medrano με τα μωβ κ μπλε ledάκια θα ήταν ακόμη καλύτερη, επίσης δεν έχουν ούτε τα υποτυπώδη πλαστικά ποδαράκια με αποτέλεσμα να γλιστράνε διαρκώς σε όλες τις επιφάνειες 😐

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

Όλα καλά και χρυσά με αυτή τη θήκη, αν δεν ήταν και τσίρκο medrano με τα μωβ κ μπλε ledάκια θα ήταν ακόμη καλύτερη, επίσης δεν έχουν ούτε τα υποτυπώδη πλαστικά ποδαράκια με αποτέλεσμα να γλιστράνε διαρκώς σε όλες τις επιφάνειες 😐

Εχω αγορασει διάφορα μεγέθη απο πλαστικά σιλικόνης σαν τα παρακατω και εκτός απο το να μην κάνουν θορυβο τα ντουλαπια ειναι ιδανικα για προβληματα που περιγράφεις. Εχω πάρει και μεγάλα (υπους 1-2 εκατοστών και τα βάζω και για καλύτερο αερισμό συσκευών (router, tvbox, κλπ κλπ)

Kitchen-Cabinet-Door-Pad-Rubber-Bumper-C

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Εχω αγορασει διάφορα μεγέθη απο πλαστικά σιλικόνης σαν τα παρακατω και εκτός απο το να μην κάνουν θορυβο τα ντουλαπια ειναι ιδανικα για προβληματα που περιγράφεις. Εχω πάρει και μεγάλα (υπους 1-2 εκατοστών και τα βάζω και για καλύτερο αερισμό συσκευών (router, tvbox, κλπ κλπ)

Kitchen-Cabinet-Door-Pad-Rubber-Bumper-C

Πολύ χρήσιμα φαίνονται, από που τα αγοράζουμε;

Δημοσ.

Σε χρωματοπωλεία και είδη σπιτιού - εργαλεία. Πχ μπορει να βρεις στο χρωματοπωλείο της γειτονίας σου. Τα πρώτα τα ειχα πάρει απο τύχη απο το praktiker. Τα ζητάς (Ελλαδα) σαν αυτοκόλλητα αντιθορυβικά πλαστικά για ντουλάπια. Βασικά ειναι ξαδερφάκια με αυτά που βάζουμε κάτω απο τις καρέκλες για να μην κάνουν θορυβο.

Στα υποψη όμως οτι στην Ελλάδα, θα βρεις περιορισμένη γκάμα και τιμές στο θεό. Εγώ έψαξα και βρήκα από ebay/aliexpress και έκανα στοκ απο διάφορα μεγέθη (ύψος, διάμετρο, κλπ) και σχήματα. (στρογγυλά, τετράγωνα, ίσια πατουρα, κλπ)

Σου βάζω δυο links απο ali και ebay για να δεις πως τα ονομαζουν για να βρεις αυτό που σε βολευει. 

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-silicone-bumper-pads.html

https://www.ebay.com/bhp/self-adhesive-bumpers

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Πολύ χρήσιμα φαίνονται, από που τα αγοράζουμε;

και με πιστόλι σιλικόνης μπορείς εύκολα να κάνεις κάτι πρόχειρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...