Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αγορά δεν υπάρχει άλλος provider εκτός από το SimpleFi της Wind που να δίνει internet χωρίς σταθερή γραμμή τηλεφώνου;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zoranb είπε

Στην αγορά δεν υπάρχει άλλος provider εκτός από τη Wind που να δίνει internet χωρίς σταθερή γραμμή τηλεφώνου;

H cosmote έχει και αυτό.

Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε internet σε κινητό αλλά να μπορεί κανείς να σερφάρει από τον υπολογιστή του ή το tablet του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δεν αναφέρομαι σε internet σε κινητό αλλά να μπορεί κανείς να σερφάρει από τον υπολογιστή του ή το tablet του.

Άνοιξες καθόλου τα links;
Αυτό σου λέμε και οι δύο. Για ιντερνετ σε Η/Υ.

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται στο κινητό αλλά στη comote έχεις την επιλογή να σου δώσουν router με κάρτα sim η μέσω δορυφόρου 

στη vodafone δίνει usb stick είτε αν αγοράσεις mifi 

Δημοσ.

Φυσικά και τα άνοιξα αλλά οι τιμές είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από το Wind SimpleFi και θεώρησα πως είναι για κανονικό double play!
Είναι ανταγωνιστές του SimpleFi της Wind δηλαδή οι προτάσεις αυτές της Cosmote και της Vodafone?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Φυσικά και τα άνοιξα αλλά οι τιμές είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από το Wind SimpleFi και θεώρησα πως είναι για κανονικό double play!
Είναι ανταγωνιστές του SimpleFi της Wind δηλαδή οι προτάσεις αυτές της Cosmote και της Vodafone?

Δεν είναι ανταγωνιστικά προιόντα αλλά προιόντα άλλων παρόχων που καλύπτουν το αρχικό σου ερώτημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Το Wind SimpleFi ειναι 30 ευρω το μηνα για 30GB (συνεχιζει και μετα τα 30 αλλα με αρκετα πιο αργη ταχυτητα)

Το cosmote εχει με 28 ευρω 25 GB + αλλα πραγματα που σου δινει, ενω αν πας στα 40 ευρω εχεις 50 GB

Δεν τις λες και πολυ μεγαλυτερες τιμες, εκτος αν εχεις το ετησιο simple fi που εχει πολυ λιγα GB για ελαφρα χρηση

Επεξ/σία από Bspus
Δημοσ.

Bspus: για χρήση στο χωριό που θέλω, για κάποιους μήνες μες το χρόνο, νομίζω πως το ετήσιο SimpleFi μάλλον βγαίνει αρκετά φθηνότερα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για περίπου 45 μέρες το χρόνο που το θέλω στο εξοχικό, έχω καταλήξει και εγώ από πέρσι στο ετήσιο simplefi της Wind. Με δεδομένο οτι η περιοχή μας έχει καλό 4G.

Τα 50Gb που δίνει ειναι αρκετά για την χρήση που το θέλουμε και αν χρειαστεί προσθέτεις παραπάνω Gb online. Επίσης ο ρούτερ που δίνουν είναι αρκετά καλός (μακράν καλύτερος από τα ανάλογα προϊόντα του ανταγωνισμού) και έχει άριστη εμβέλεια..

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
Στις 6/6/2018 στις 10:28 ΜΜ, Bspus είπε

Το cosmote εχει με 28 ευρω 25 GB + αλλα πραγματα που σου δινει, ενω αν πας στα 40 ευρω εχεις 50 GB

Εχουμε link για αυτό?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

Εχουμε link για αυτό?

Ευχαριστώ

Ειναι το λινκ που εδωσε ο bill2015 στο δευτερο ποστ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...