Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ηθελα να ρωτησω θελω εναν υπολογιστη και για καθημερινη χρηση και για λιγο gaming αλλα δεν εχω και πολλα λεφτα στο budget μπορει να μου πειτε ενα συστημα το οποιο να ειναι σχετικα φθηνο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα φιλε μου δεν γνωριζω πολλα απο υπολογιστες εχω καπου στα 250-300 ευρω θα μπορω να φτιαξω εναν καλο υπολογιστη για τα δεδομενα που θελω?

αα επισης δεν μιλαω για καινουργιο για μεταχειρισμενα parts

Επεξ/σία από thodoris000
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα.

To λίγο gaming τι σημαινει;

Ποια παιχνιδια και ποια η οθόνη σου;

Δημοσ.

οτι ενταξει απο φθηνο υπολογιστη δεν μπορω να εχω και πολλεσ απαιτησεις αλλα ενταξει ενα age of empires 3 να μπορω να το παιξω 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thodoris000 είπε

Ωραία ένα pubg σε low γραφικά δεν με ενδιαφέρει απλά να μπορεί να το σηκώσει

Για pubg δεν φτάνουν τα χρήματα. Είναι κακογραμμένο παιχνίδι και απαιτεί τουλάχιστον 1050ti για καλό gaming

Δημοσ.

Αν παίζει σε 720 αντί 1080 νομίζω μπορεί.αργοτερα μπορεί να βάλει κάρτα.τωρα μόνο για ένα παιχνίδι να δώσει 150+...ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός.

• Like 1
Δημοσ.

1080p πάντα πάνω από 30 FPS με μέσω όρο 45-50 , παίζει τώρα να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα γιατί έχουν βγει καινούργιοι drivers και bios .θα σου βγει ένα 50αρη παραπάνω αν πας στον 2400g έναντι του 2200g

Δημοσ.
17 ώρες πριν, countass είπε

Αν παίζει σε 720 αντί 1080 νομίζω μπορεί.αργοτερα μπορεί να βάλει κάρτα.τωρα μόνο για ένα παιχνίδι να δώσει 150+...ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός.

Όχι φίλε εν το θέλω μόνο για ένα παιχνίδι απλά έδωσα ένα παράδειγμα 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, noFEARgr είπε

1080p πάντα πάνω από 30 FPS με μέσω όρο 45-50 , παίζει τώρα να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα γιατί έχουν βγει καινούργιοι drivers και bios .θα σου βγει ένα 50αρη παραπάνω αν πας στον 2400g έναντι του 2200g

Με screen scale στο 70, δεν το λες και 1080...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oκ ας πούμε ένα σύστημα βασισμένο στον 2200g, όσο πιο φθηνό γίνεται, το οποίο σηκώνει το pubg έστω και σε 720p σε very low

nyC7lxD.jpg

και μελλοντικά βάζεις έναν ssd, έστω και 120gb όπου θα περάσεις εκεί το λειτουργικό. 

Zητάς καλού κακού bios update για τη μητρική.

Επεξ/σία από tanasen01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...