Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 minutes ago, akalokat said:

Μιλάμε για ότι πιο άθλιο έχει κυκλοφορήσει.

Σε iphone 6 κολλάνε τα πάντα.

Μόλις το ανοίγω κολλάει όταν δίνω τον κωδικό της SIM

Δεν μπορώ ούτε να ανοίξω το τηλ.

Η γενική εικόνα έως τώρα, δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akalokat είπε

Μιλάμε για ότι πιο άθλιο έχει κυκλοφορήσει.

Σε iphone 6 κολλάνε τα πάντα.

Μόλις το ανοίγω κολλάει όταν δίνω τον κωδικό της SIM

Δεν μπορώ ούτε να ανοίξω το τηλ.

Κάτι άλλο συμβαίνει στο κινητό σου. Σε iphone 6 το έχω κι εγώ και πάει σφαίρα, όπως και το ios 11.3 Έχω αλλάξει μπαταρία, οπότε και ξεχνάω να το φορτίσω πλέον. Το κινητό πραγματικά πετάει.

Επεξ/σία από mistr4l
Δημοσ.

Κανείς που να το έβαλε σε iPad Air 2 να μας πει τι παίζει;

Είμαι ακόμα με iOS 10 και πάει σφαίρα, σκέφτομαι να το αναβαθμίσω αλλά δε ξέρω αν αξίζει...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, merkon είπε

Είμαι ακόμα με iOS 10 και πάει σφαίρα, σκέφτομαι να το αναβαθμίσω αλλά δε ξέρω αν αξίζει...

Ναι εγω,δεν παρατηρησα κατι αρνητικο η΄καποια δυσλειτουργια  αν αυτο ρωτας .

Δημοσ.
22 hours ago, merkon said:

Σε μένα έχει κάτι ψιλά που δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία. Δηλαδή λίγο τα gestures ειδικά το pinch in δεν με πάει στην home πάντα, αλλά και στην multitasking κάποιες φορές, και δεν έχει να κάνει με το χέρι μου γιατί δουλεύω τα gestures εδώ και 2-3 χρόνια. Μπαταρία εντάξει σε 3.5 ετών μηχάνημα με την αρχική μπαταρία φυσικά. Απόδοση μια χαρά αεροπορία όπως πήγαινε. Μάλλον δεν πρόκειται να το αλλάξω ποτέ.

Δημοσ.

Ανεβαστε ρε παλικαρια ενα print screen το usage σας γιατι δεν βγαζουμε ακρη.Προσπαθω να κανω μια συγκρηση με το δικο μου και δεν μπορω χωρις νουμερα.

iphone 6s

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να απαντήσει πως τα πάει το 12 στο browsing στο Internet?

Έχω Iphone 7άρι και έχω μείνει σε 10.3.3 γιατί σε σύγκριση με φίλο μου που είχε iOS11 το δικό μου ήταν σαφώς πιο γρήγορο όχι μόνο στις εφαρμογές αλλά και στο browsing, σε safari πάντα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Albilosha είπε

Ανεβαστε ρε παλικαρια ενα print screen το usage σας γιατι δεν βγαζουμε ακρη.Προσπαθω να κανω μια συγκρηση με το δικο μου και δεν μπορω χωρις νουμερα.

iphone 6s

AA7752A2-3EBE-4CB2-ACB9-297B1003FBE4.png

• Like 1
Δημοσ.
On 29/09/2018 at 11:48, nickolas said:

Μπορεί κανείς να απαντήσει πως τα πάει το 12 στο browsing στο Internet?

Έχω Iphone 7άρι και έχω μείνει σε 10.3.3 γιατί σε σύγκριση με φίλο μου που είχε iOS11 το δικό μου ήταν σαφώς πιο γρήγορο όχι μόνο στις εφαρμογές αλλά και στο browsing, σε safari πάντα.

Σε 7, 6s, 6+ και iPad mini 2 πάει σφαίρα. Ειδικά το 6+ και το mini αναγεννήθηκαν!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου έβγαλε ένα πρόβλημα και στο 5s και στο SE του φίλου μου. Από χθες δεν ακούγεται το ακουστικό όταν κάνω κλήσεις ή όταν τηλέφωνώ. Στο άσχετο. Ενώ δούλευαν μια χαρά μέχρι χθες. Υποψιάζομαι ότι φταίει το iOS γιατί δεν είναι δυνατόν σε δυο διαφορετικά μοντέλα να βγήκε πρόβλημα στο hardware ταυτόχρονα. Το SE είναι ενός χρόνου και το 5s 3 χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2018 στις 6:37 ΜΜ, AggelosTz είπε

Μου έβγαλε ένα πρόβλημα και στο 5s και στο SE του φίλου μου. Από χθες δεν ακούγεται το ακουστικό όταν κάνω κλήσεις ή όταν τηλέφωνώ. Στο άσχετο. Ενώ δούλευαν μια χαρά μέχρι χθες. Υποψιάζομαι ότι φταίει το iOS γιατί δεν είναι δυνατόν σε δυο διαφορετικά μοντέλα να βγήκε πρόβλημα στο hardware ταυτόχρονα. Το SE είναι ενός χρόνου και το 5s 3 χρόνια. 

Αν εχεις προβλημα η κανεις update η ξαναπερνας το os η κανεις restart η reset settings.

Προσωπικα δεν μπορω να σκεφτω κατι για το ακουστικο.

Δοκιμασε ενα hard restart με το volume και το home screen πατημενο δεκα η εικοσι δευτερα δε θυμαμαι.

Μετα δοκιμασε reset settings to factory default.

Δοκιμασε delete all settings and data και αφου κανει boot η συσκευη το start as a new device αν τιποτα δε φαινεται να κανει δουλεια.

Ολα αυτα φυσικα περνοντας δεδομενο πως εχεις τσεκαρει για mute button , την ενταση , αν εχεις bluetooth συνδεδεμενο με καποιο ακουστικο , αν εχει κολησει σε mode ακουστικων κλπ

Επεξ/σία από Albilosha
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Albilosha είπε

Αν εχεις προβλημα η κανεις update η ξαναπερνας το os η κανεις restart η reset settings.

Προσωπικα δεν μπορω να σκεφτω κατι για το ακουστικο.

Δοκιμασε ενα hard restart με το volume και το home screen πατημενο δεκα η εικοσι δευτερα δε θυμαμαι.

Μετα δοκιμασε reset settings to factory default.

Δοκιμασε delete all settings and data και αφου κανει boot η συσκευη το start as a new device αν τιποτα δε φαινεται να κανει δουλεια.

Ολα αυτα φυσικα περνοντας δεδομενο πως εχεις τσεκαρει για mute button , την ενταση , αν εχεις bluetooth συνδεδεμενο με καποιο ακουστικο , αν εχει κολησει σε mode ακουστικων κλπ

Στο δικό μου μετά το τρίτο hard reset ίσιωσε. Στου φίλου μου το SE αφού βαρεθηκε να δοκιμάζει ότι συμβουλές βρήκαμε,  σήμερα το πρωί λειτουργούσε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω  τι άκυρο ήταν. 

Δημοσ.

Λοιπόν στo iphone 6 αναγκάστηκα να ξαναβάλω ios 11.

Ο λόγος είναι ότι δεν δούλευαν οι περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν gps. πχ το google maps δεν δουλευε με τπτ.

Όταν εγκατέστησα πάλι ios 11 όλα δουλεύουν ρολόι.

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον  ?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, akalokat είπε

Λοιπόν στo iphone 6 αναγκάστηκα να ξαναβάλω ios 11.

Ο λόγος είναι ότι δεν δούλευαν οι περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν gps. πχ το google maps δεν δουλευε με τπτ.

Όταν εγκατέστησα πάλι ios 11 όλα δουλεύουν ρολόι.

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον  ?

Στο δικό μου iphone 6 δουλεύουν όλα ρολόι πάντως, συμπεριλαμβάνου gps. Έτυχε να το χρησιμοποιήσω αρκετά το κινητό ΚΑΙ ως GPS με το ios 12. Δεν έχει κανένα θέμα σ'εμένα. Όπως έχω αναφέρει πάλι λειτουργεί το ίδιο καλά (και λίγο καλύτερα) όπως και με το 11.3 (συγκεκριμένα 11.3). Δεν ξέρω τί συμβαίνει με το δικό σου. Απ'όσα διαβάζω πάντως, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα θέματα με το ios 12.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...