Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσθέτοντας το widget της εφαρμογή Shortcuts στην αντίστοιχη σελίδα (των widgets), όντως λειτουργούν ως διακόπτης. Σωστά. 

Εάν όμως σώσεις τα shortcuts των wifi και bluetooth πάνω στην home page, γιατί εγώ δεν θέλω να σέρνω ούτε από αριστερά/δεξιά για να τα δω, αλλά να τα έχω στην home page,  τότε δεν. Δοκίμασέ το και αν θες πες μου.

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε

εμενα σε X χωρις clean τραβαει κάτι λαγκαρισματάρες..

Κάτι θα πήγε στραβά φίλε μου ή αν έκανες update με OTA ίσως έμειναν σκουπιδακια μεσα. Σε όλα τα X που έχω δει μέχρι στιγμής λειτουργούνε σφαίρα. Εγώ τα μεγάλα update τα κάνω από το iTunes στον υπολογιστή ενώ τα μικρότερα (iOS 12.1 π.χ) τα κάνω OTA και δεν είχα ποτε πρόβλημα 

1 ώρα πριν, Makis38 είπε

Προσθέτοντας το widget της εφαρμογή Shortcuts στην αντίστοιχη σελίδα (των widgets), όντως λειτουργούν ως διακόπτης. Σωστά. 

Εάν όμως σώσεις τα shortcuts των wifi και bluetooth πάνω στην home page, γιατί εγώ δεν θέλω να σέρνω ούτε από αριστερά/δεξιά για να τα δω, αλλά να τα έχω στην home page,  τότε δεν. Δοκίμασέ το και αν θες πες μου.

Όντως στο homescreen δεν δουλεύει σωστά ή μάλλον όπως θα θέλαμε να δουλεύει. 

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί σε ενοχλεί αν είναι σαν widget. Έτσι και αλλιώς ένα swipe από κάτω προς τα πάνω το έκανες και πριν. Τώρα θα το κανεις από αριστερά προς τα δεξιά. Τεσπα εμένα με βόλεψε πολύ 

• Like 2
Δημοσ.

Όλα καλά με την νέα ενημέρωση δεν έκανε το παραμικρό ξανά το τηλέφωνο μετά από τόσες μέρες χρήσης..Επίσης μου έβγαλε κανονικά την ενημέρωση λογισμικού χωρίς να διαγράψω τπτ λόγω beta...

Στις 29/8/2018 στις 12:19 ΜΜ, alexakos89 είπε

Αυτό τώρα δεν μπορείς να το ξέρεις σίγουρα.  

Η κάνεις restore στην 11 και βλέπεις αν σου κάνει το ίδιο. Η περιμένεις να πάρεις κανένα update μπας και είναι της έκδοσης. 

Αν πάλι στο κάνει με ενημέρωση βάλε την 11 η κάνε μια επαναφορά. 

Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο πάντως. Αλλά beta είναι ποτέ δεν ξέρεις. 

Όλα καλά με την νέα ενημέρωση δεν έκανε το παραμικρό ξανά το τηλέφωνο μετά από τόσες μέρες χρήσης..Επίσης μου έβγαλε κανονικά την ενημέρωση λογισμικού χωρίς να διαγράψω τπτ λόγω beta...

Δημοσ.

Μετά από μερικές μέρες η επιδόσεις του 5s σίγουρα έχουν βελτιωθεί με την έκδοση 12. Η μπαταρία δεν είδα μεγάλη διαφορά. Ίσως μια βελτίωση του 10-15% σε σχέση με πριν. Το καλό είναι ότι το κινητό βελτιώθηκε μετά την τραγική 11η έκδοση iOS. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσω γιατί εξακολουθεί να είναι γρήγορο για συσκευή 5ετιας χαχα 

Δημοσ.

Στο YouTube ανα μερικά δευτερόλεπτα κάνει σαν να το έχω ακουμπήσει( βγάζει την μπάρα δηλαδή) και σε βίντεο απ το σαφάρι ενώ παίζει κλειδώνει λόγο χρόνου. Κακο μπαγκ αυτό το τελευταίο. Κατά τα αλλά μικρές διάφορες

Δημοσ.
Στις 27/6/2018 στις 11:46 ΜΜ, alexakos89 είπε

41% ανοιχτό από τις 7.50 με 4 ώρες οθονη και 1 1 ώρα background. Βγάζει άνετα 7 ώρες οθονη. 

Με νορμαλ χρήση και 2 μέρες αντέχει. 

098FA46D-6F63-46C8-BBB8-2DD5582433E2.png

iPhone 6s με πρόσφατα αλλαγμένη μπαταρία και iOS 12...πλέον ξεχνάω να το φορτίσω.....

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα το Tutuapp ios 12  σε Non-Jailbroken iPhone 7 32gb (iOS 12.0), το YouTube ++ παίζει και live streaming με κλειστή οθόνη. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλή όλα τα υπόλοιπα καλούδια που περιέχει 😋. Πάρε backup και αν έχεις τύχη διάβαινε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενω εκ πρωτης οψης δεν ειχα θεμα , τωρα στην αδεια μου που εχω περισσοτερο το τηλεφωνο στο χερι εχω μεγαλο.6S θελω μιαμιση φορτιση την ημερα.

Εκανα delete all settings and data set up as new device και τιποτα.Αλλαξα και πολλα settings. 

Κριμα για πρωτη φορα λεω εκανε ωραιο update η apple που δεν σκοτωσε τη συσκευη απο θεμα επιδοσεων,το σκοτωσε ομως απο μπαταρια.

Επεξ/σία από Albilosha
Δημοσ.
Στις 24/9/2018 στις 10:21 ΜΜ, Nikosmile είπε

Δοκίμασα το Tutuapp ios 12  σε Non-Jailbroken iPhone 7 32gb (iOS 12.0), το YouTube ++ παίζει και live streaming με κλειστή οθόνη. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλή όλα τα υπόλοιπα καλούδια που περιέχει 😋. Πάρε backup και αν έχεις τύχη διάβαινε.

το εβαλα και εγω.εβαλα το deezer που ηθελα και το εβγαλα σαν app.καλο φαινεται.υπαρχει και αλλο ενα νομιζω που κανει την ιδια δουλεια αλλα θελει υπολογιστη.

12 λεπτά πριν, Albilosha είπε

Ενω εκ πρωτης οψης δεν ειχα θεμα , τωρα στην αδεια μου που εχω περισσοτερο το τηλεφωνο στο χερι εχω μεγαλο.6S θελω μιαμιση φορτιση την ημερα.

Εκανα delete all settings and data set up as new device και τιποτα.Αλλαξα και πολλα settings. 

Κριμα για πρωτη φορα λεω εκανε ωραιο update η apple που δεν σκοτωσε τη συσκευη απο θεμα επιδοσεων,το σκοτωσε ομως απο μπαταρια.

Παντως οι περισσοτεροι χρηστες λενε καλα λογια για την αυτονομια. Και εγω ειδα μια βελτιωση στην μπαταρια.

Κανε ενα retrore απο itunes και κανε ενα setup as new.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alprio είπε

το εβαλα και εγω.εβαλα το deezer που ηθελα και το εβγαλα σαν app.καλο φαινεται.υπαρχει και αλλο ενα νομιζω που κανει την ιδια δουλεια αλλα θελει υπολογιστη.

Παντως οι περισσοτεροι χρηστες λενε καλα λογια για την αυτονομια. Και εγω ειδα μια βελτιωση στην μπαταρια.

Κανε ενα retrore απο itunes και κανε ενα setup as new.

Μα το γραφω στο σχολιο που εκανες παραθεση πως εχω κανει το set up as new device.Παρα πολυ κακη αυτονομια για μενα σχεδον αχρηστο το τηλεφωνο.Και δεν νομοζω πως κανω τρομερη χρηση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Albilosha είπε

Ποσο % μπαταριας εχουν οσοι εχουν δει βελτιωση στη μπαταρια ; καο ποσο αυτοι που εχουν προβλημα ;

Σε 6s έχει ένα 15% βελτίωση

Και αυτό με την αρχική μπαταρία (τριών ετών) που δείχνει 84% υγεία. Για τα δικά μου δεδομένα ξεχνάω να το φορτίσω.

Με το ios 11 υπέφερα στο θέμα μπαταρίας 

Δημοσ.

Μπορεις να αναιβασεις καποιο print screen τη χρηση γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως υπολογιζεις οτι εχεις 15% πανω η ποια ειναι τα δικα σου δεδομενα.Να μπορω να κανω μια συγκρηση με αριθμους.

Δημοσ.

Μιλάμε για ότι πιο άθλιο έχει κυκλοφορήσει.

Σε iphone 6 κολλάνε τα πάντα.

Μόλις το ανοίγω κολλάει όταν δίνω τον κωδικό της SIM

Δεν μπορώ ούτε να ανοίξω το τηλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...