harrys23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ρε παιδιά εχω φαει φρικη με το ios 11.4. Απο το uptade και μετα χανω το wifi εαν ειμαι 2 μετρα μακρια απο το ρουτερ μου. Μου βγαζει μυνημα λανθασμενο password γνωστο το θεμα το ακολουθω στο φορουμ της apple εδω κι καιρό και δεν ειμαι ο μονος ασχετο εχω αλλαξει wifi antenna με καινουργια . σκεφτομαι για την public beta ios12 να στρωσει το wifi να δω και πως θα πάει η συσκευη μου ειναι iphone 6 απλα επειδη δεν το κατεχω σχετικά θα μπορω μετα να βαλω την κανονικη οταν δωθει στο κοινο;; Το τηλεφωνο παίζει να εχει προβληματα με την beta?? ευχαριστώ.
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, harrys23 είπε Ρε παιδιά εχω φαει φρικη με το ios 11.4. Απο το uptade και μετα χανω το wifi εαν ειμαι 2 μετρα μακρια απο το ρουτερ μου. Μου βγαζει μυνημα λανθασμενο password γνωστο το θεμα το ακολουθω στο φορουμ της apple εδω κι καιρό και δεν ειμαι ο μονος ασχετο εχω αλλαξει wifi antenna με καινουργια . σκεφτομαι για την public beta ios12 να στρωσει το wifi να δω και πως θα πάει η συσκευη μου ειναι iphone 6 απλα επειδη δεν το κατεχω σχετικά θα μπορω μετα να βαλω την κανονικη οταν δωθει στο κοινο;; Το τηλεφωνο παίζει να εχει προβληματα με την beta?? ευχαριστώ. Το τηλέφωνο ναι παίζει να έχει θέματα με την Beta. Όπως λέει και η εταιρία και οι χρήστες δεν το βάζουμε σε κυριο τηλέφωνο. Βέβαια άλλο τι λένε και άλλο τι κάνουμε. Ναι θα μπορείς εννοείται να έχεις την κανονική μόλις βγει. Πριν βγει η κανονική σβήνεις το beta profile και την παίρνεις.
harrys23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Την εβαλα τελικα στο 6αρι αλλα απο οτι φαινεται μαλλον εχω θεμα με την πλακέτα γμτ. Προφανώς το τσιπ του wifi. Παρ´ολα αυτα οσο για την ios 12 beta δεν μπορω να βαλω pin sim card παταω κληση να ανοιξει η ουονη για το pin sim αλλα δεν
alexakos89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, harrys23 είπε Την εβαλα τελικα στο 6αρι αλλα απο οτι φαινεται μαλλον εχω θεμα με την πλακέτα γμτ. Προφανώς το τσιπ του wifi. Παρ´ολα αυτα οσο για την ios 12 beta δεν μπορω να βαλω pin sim card παταω κληση να ανοιξει η ουονη για το pin sim αλλα δεν Μπορεί να είναι bug. Δεν έχει ακουστεί κάτι όμως.
Orabatman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να δώσει τις οδηγίες πως να περάσω το rsim 12 Σε iPhone εφτά plus είναι κλειδωμένο σε δίκτυο AT@Τ
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2018 στις 9:02 ΜΜ, Orabatman είπε Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να δώσει τις οδηγίες πως να περάσω το rsim 12 Σε iPhone εφτά plus είναι κλειδωμένο σε δίκτυο AT@Τ Έχει να κάνει με το iOS 12 ? Στις 2/7/2018 στις 5:27 ΜΜ, harrys23 είπε Εχεις διαβασει τιποτα για το wifi? Ούτε γι αυτό. Κάτι κόλπα κάνει το gps σε μερικούς https://www.google.gr/amp/www.iphonehacks.com/2018/06/ios-12-beta-problems.html/amp Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από alexakos89
Orabatman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Έχει να κάνει με το iOS 12 ? Ούτε γι αυτό. Κάτι κόλπα κάνει το gps σε μερικούς https://www.google.gr/amp/www.iphonehacks.com/2018/06/ios-12-beta-problems.html/amp Έχω το 11,4 Πρέπει να κάνω ανανέωση
alexakos89 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Βγήκε η beta 7. Μην την βάλετε ακόμα γιατί λένε για laggy performance. αναμονη μέχρι να λυθεί. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από alexakos89
Pantelispt98 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, alexakos89 είπε Βγήκε η beta 7. Μην την βάλετε ακόμα γιατί λένε για laggy performance. αναμονη μέχρι να λυθεί. Το κατάλαβα με τον κακό τρόπο.Την έβαλα σε 6s.Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό αλλά είναι σίγουρα ένα βήμα πίσω από την beta 6.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 22 hours ago, alexakos89 said: Βγήκε η beta 7. Μην την βάλετε ακόμα γιατί λένε για laggy performance. αναμονη μέχρι να λυθεί. Η beta 7 είναι μόνο για τους developers. Η public beta είναι ακόμη η 5.
alexakos89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Η beta 7 είναι μόνο για τους developers. Η public beta είναι ακόμη η 5. Έχεις δίκιο. Νόμιζα είχε πάει στην 6 η public. Και ετοιμάζονταν να βγει σε Public η 7. Όποτε αναμονή για την 7 όσοι είστε με dev account. Μόλις βγει η 6 σε beta βάλτε την ήταν από της καλυτερες.
alexakos89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Dev 8 μια χαρα πάει σφαίρα πάλι.εγινε skip η dev 7
AggelosTz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Άντε να κυκλοφορήσει επίσημα η 12. Θέλω να την βάλω από περιέργεια στο 5ς. Το έχω αφήσει στην 10.3.3 μετά από όσα διάβασα στο διαδίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα