thodoris20s Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, kalogero είπε Μετά την 12.3.1 παρατηρώ ότι χάνει την σύνδεση με το WiFi ... Συνδέεται ας πούμε στο σπίτι ... και μετά από 5 λεπτά γυρνάει σε 4g μόνο του ... μηπως φταίει κάτι άλλο ..; καμια γνώμη ρε παιδιά ; Σε μένα με την ίδια έκδοση δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο φίλε μου. Στο κάνει σε όλα τα wifi ή μόνο στου σπιτιού σου π.χ; Αν ναι δοκίμασε να κάνεις κανένα restart το ρούτερ σου ή επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στο κινητό σου. 1
Jiakometi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μόλις πέρασα 12.4 σε iPad και iPhone...... Όλα καλά. Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες ημέρες. 1 1
taslikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μόλις τις πέρασα και εγώ, μια χαρά φαίνονται μέχρι στιγμής. Off topic αλλά βγήκαν ενημερώσεις για iPhone 4s,5 για ένα θέμα με το gps και διορθώσεις ασφαλείας που καλύπτουν προβλήματα μεταξύ 2017-2019. Mindblown να αναβαθμίσει παλιές συσκευές..
Jiakometi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, taslikos είπε Μόλις τις πέρασα και εγώ, μια χαρά φαίνονται μέχρι στιγμής. Off topic αλλά βγήκαν ενημερώσεις για iPhone 4s,5 για ένα θέμα με το gps και διορθώσεις ασφαλείας που καλύπτουν προβλήματα μεταξύ 2017-2019. Mindblown να αναβαθμίσει παλιές συσκευές.. Ναι οντως Εδώ λεπτομέρειες
alexakos89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, firepc είπε ποτε βγαινει επισημα το ios13 ? Μετά την παρουσίαση των νέων iPhone . Μέσα Σεπτέμβρη 1
ioscraze074 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 If you face iCloud lock problem on your iOS 13, 12 & earlier devices then download iMyPhone to Bypass iCloud activation lock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα