Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Cristina_B said:

Health μπαταριας ειμαι ακομα στο 92%..αμαρτια ειναι να την αλλαξω!!
Restore as New καθε φορα που υπαρχει μεγαλη αναβαθμιση...γι αυτο εχω τρελαθει...!!

Υποθέτω ότι από 'δω και πέρα η υγεία θα πέφτει πιο γρήγορα και θα βρεθείς με αδύναμη μπαταρία που θα θέλει 120 ευρώ ή θα μπεις στον κόσμο των εναλλακτικών επιλογών. Και μένα στο 94% είναι, αλλά το Δεκέμβριο θα την αλλάξω.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά δεν είναι φυσιολογικό. Έχω να κάνω restore as new απ' την 9. (SE 64).

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Υποθέτω ότι από 'δω και πέρα η υγεία θα πέφτει πιο γρήγορα και θα βρεθείς με αδύναμη μπαταρία που θα θέλει 120 ευρώ ή θα μπεις στον κόσμο των εναλλακτικών επιλογών. Και μένα στο 94% είναι, αλλά το Δεκέμβριο θα την αλλάξω.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά δεν είναι φυσιολογικό. Έχω να κάνω restore as new απ' την 9. (SE 64).

Το ξερω οτι δεν ειναι φυσιολογικο...εχω απελπιστει..και πραγματικα εχω δοκιμασει τα παντα!!
Απο την ωρα που εκανα το update στραβωσαν ολα!!
Θα τσεκαρω το θεμα με την μπαταρια που λες μηπως την αλλαξω και εγω!!
Οποτε απλα περιμενω το επομενο update μηπως φτιαξει τιποτα!!
Ευχαριστω  πολυ για τον χρονο σου!

Δημοσ.
Just now, Cristina_B said:

Το ξερω οτι δεν ειναι φυσιολογικο...εχω απελπιστει..και πραγματικα εχω δοκιμασει τα παντα!!
Απο την ωρα που εκανα το update στραβωσαν ολα!!
Θα τσεκαρω το θεμα με την μπαταρια που λες μηπως την αλλαξω και εγω!!
Οποτε απλα περιμενω το επομενο update μηπως φτιαξει τιποτα!!
Ευχαριστω  πολυ για τον χρονο σου!

Να 'σαι καλά.

Αν με τα Restore δεν διορθωθούν τα προβλήματα, κυρίως αυτό με το σήμα, θα το πήγαινα τώρα για αλλαγή μπαταρίας, περιγράφοντας τα προβλήματα που έχεις συναντήσει, ώστε να γίνει (το κάνουν ούτως ή άλλως) ένας γενικότερος έλεγχος στη συσκευή από επίσημο μαγαζί και να έχεις καλύτερη εικόνα για την κατάστασή της.
Καλή τύχη, καλημέρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις έκανα το update. To πρόβλημα που είχα με το  home button σε SE φαίνεται πως διορθώθηκε. Τουλάχιστον στα πρώτα 30 κλικ που έκανα. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο που μπορω να αγορασω μπαταρια για 6s ? Ειμαι απο Κρητη.

Επισης ποιο μοντελο ; βλεπω κατι περιεργα του στυλ 616-00033 και αλλαζουν οι αριθμοι αναλογα το μοντελο χωρις να καταλαβαινω πως και τι.

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Απο που μπορω να αγορασω μπαταρια για 6s ? Ειμαι απο Κρητη.

Επισης ποιο μοντελο ; βλεπω κατι περιεργα του στυλ 616-00033 και αλλαζουν οι αριθμοι αναλογα το μοντελο χωρις να καταλαβαινω πως και τι.

Στα public την άλλαξα με 30€

Δημοσ.

Λογικά μπορείς. Νομίζω μου είχαν δώσει 2 αποδείξεις. Μια 20€ για την μπαταρία και άλλη μια 10€ για την αλλαγή 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chocobo είπε

50 ευρω μου ειπαν public χωρις δυνατοτητα αγορας μονο μπαταριας.

τα 30 ευρω ηταν μεχρι το τελος του ετους. τωρα ειναι στα 50 ευρω.

Αν μπορεις να την αλλαξεις μονος σου , παρε απο το eshop την μπαταρια και κανε το. εφοσον λεει original θα ειναι κιολας

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ναι, μέρες τώρα. Σήμερα στο έβγαλε;

Εγω χτες το εκανα ,δεν το ειχα παρει ειδηση οτι βγηκε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...