Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Με σκρουτζομάγαζα να μπλέξεις. Με HTC να μην ξανά μπλέξεις. 

Εγώ μια φορά χρειάστηκα την εγγύηση (πέρσυ ίδια εποχή) και σε 4 μέρες το είχα πίσω το κινητό με καινούρια πλακέτα. 

LG Nexus 5X. 

Τι να μπλεξω με τον μαλακα που ουτε να βοηθησει ηθελε λες και το πηρα το κινητο απο αλλον? Τι θες να κανω εγω με ειπε... Καλυτερα να εδινα 50ε παραπανω και να το επαιρνα απο αλλου κ να μην εμπλεκα ετσι. Και εκτος απο αυτο το κινητο κολλαει λες και ειναι χρησιμοποιημενο κανα χρονο!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, teodoulke said:

Τι να μπλεξω με τον μαλακα που ουτε να βοηθησει ηθελε λες και το πηρα το κινητο απο αλλον? Τι θες να κανω εγω με ειπε... Καλυτερα να εδινα 50ε παραπανω και να το επαιρνα απο αλλου κ να μην εμπλεκα ετσι. Και εκτος απο αυτο το κινητο κολλαει λες και ειναι χρησιμοποιημενο κανα χρονο!

Απο ποιο μαγαζί το πήρες; Είπες; 

Δημοσ.

12 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Απο ποιο μαγαζί το πήρες; Είπες; 

onething λεγεται το μαγαζι. Απλα αυριο γφευγω για κανα 10ημερο και επιστρεφω και κανω refund τα λεφτα μου απο το μαγαζι. συνεχιζω να μιλαω εδω και ποσες ωρες με την htc και μολις τους εστειλα δειγμα απο την καμερα με ειπαν θα με στειλουν αυτοι μνμ ξανα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

3 λεπτά πριν, teodoulke είπε

onething λεγεται το μαγαζι. Απλα αυριο γφευγω για κανα 10ημερο και επιστρεφω και κανω refund τα λεφτα μου απο το μαγαζι. συνεχιζω να μιλαω εδω και ποσες ωρες με την htc και μολις τους εστειλα δειγμα απο την καμερα με ειπαν θα με στειλουν αυτοι μνμ ξανα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

να πως τραβαει μετα το υποτιθεμενο σερβις που κανανε

• Sad 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...