teodoulke Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Άμα έκανες αυτό και δεν σου έφτιαξε, τότε καλά έκανες και το έστειλες. μια-δυο μερες πριν το στειλω το κινητο μου ειχε πεσει απο το τραπεζι και εκανε μια μικρη γραντζουνια στην γωνια λες να ριξουν το θεμα στο πεσιμο και να μην μου το φτιαξουν? καλα μπορει να ακουγεται γελοιο αυτο που ρωτησα 😀😂
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 minutes ago, teodoulke said: μια-δυο μερες πριν το στειλω το κινητο μου ειχε πεσει απο το τραπεζι και εκανε μια μικρη γραντζουνια στην γωνια λες να ριξουν το θεμα στο πεσιμο και να μην μου το φτιαξουν? καλα μπορει να ακουγεται γελοιο αυτο που ρωτησα 😀😂 Χλωμό να κάνουν τέτοια μ@λ@κία.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, teodoulke είπε μια-δυο μερες πριν το στειλω το κινητο μου ειχε πεσει απο το τραπεζι και εκανε μια μικρη γραντζουνια στην γωνια λες να ριξουν το θεμα στο πεσιμο και να μην μου το φτιαξουν? καλα μπορει να ακουγεται γελοιο αυτο που ρωτησα 😀😂 αν μιλάμε για arvato, όλα είναι πιθανά δυστυχώς.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι ευθυνη του υπευθυνου για την παροχη της εγγυησης να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι η οποιαδηποτε βλάβη προήλθε απο κακη μεταχειριση του προιοντος. Εικασίες δεν ειναι αποδεκτες για την αρνηση της παροχης της νομιμης εγγυησης. ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενος ο δικαιουχος της εγγυησης να αποδειξει οτι δεν κακομεταχειριστηκε την συσκευη με τροπο που να προκαλεσε την βλαβη. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από SeNNinhA
teodoulke Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Στις 6/6/2018 στις 9:44 ΜΜ, saruman123 είπε Με το hard reset δεν χάνεις την εγγύηση. Απλός έρχεται σε εργοστασιακή κατάσταση (χάνεις τα πάντα αν έχεις βάλει καμία εφαρμογή). Όταν έκανες το update του έκανες factory reset? Γιατί μετά από αναβάθμιση χρειάζεται. Αφού πρώτα κάνεις ένα backup. Στις 11/6/2018 στις 11:49 ΠΜ, UsualSuspect__ είπε Άμα έκανες αυτό και δεν σου έφτιαξε, τότε καλά έκανες και το έστειλες. εχουν περασει τοσες μερες 30+ και ακομα δεν ειχα μια ειδοποιηση απο την εταιρια τι γινετε με το κινητο! Ενω ολες αυτες τι μερες επαιρνα τηλεφωνο στην Ts solutions και μου λενε να περιμενω και δεν μου δινουν καμια αλλη πληροφορια σε τι σταδιο βρισκεται το σερβις η ποτε θα εχω το κινητο πισω ενω τους ρωτουσα! Τους πηρα μολις τωρα τηλεφωνο και υστερα απο ενα κατεβατο που τους εψαλα με ειπαν πως θα επικοινωνησουν με τους υπευθυνους στο εξωτερικο και θα με παρουν τηλεφωνο σημερα! Δυστηχως οταν εισαι ευγενικος δεν γινετε τιποτα μονο αν ριξεις καντηλια ''στροφαρουν''... Τοσες πολλες μερες για το σερβις? Εχει τυχει και σε αλλους?
saruman123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Ανάλογα την εταιρεία. Η OnePlus ας πούμε που ξέρω είναι γύρω στις 10 μέρες.
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 40 minutes ago, teodoulke said: εχουν περασει τοσες μερες 30+ και ακομα δεν ειχα μια ειδοποιηση απο την εταιρια τι γινετε με το κινητο! Ενω ολες αυτες τι μερες επαιρνα τηλεφωνο στην Ts solutions και μου λενε να περιμενω και δεν μου δινουν καμια αλλη πληροφορια σε τι σταδιο βρισκεται το σερβις η ποτε θα εχω το κινητο πισω ενω τους ρωτουσα! Τους πηρα μολις τωρα τηλεφωνο και υστερα απο ενα κατεβατο που τους εψαλα με ειπαν πως θα επικοινωνησουν με τους υπευθυνους στο εξωτερικο και θα με παρουν τηλεφωνο σημερα! Δυστηχως οταν εισαι ευγενικος δεν γινετε τιποτα μονο αν ριξεις καντηλια ''στροφαρουν''... Τοσες πολλες μερες για το σερβις? Εχει τυχει και σε αλλους? Μια φορά χρειάστηκα service στην ζωή μου. 1 χρόνο πριν με το Nexus 5X που το έστειλαν procordia και το πήρα πίσω την ίδια βδομάδα, 4 μέρες μετά.
teodoulke Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 13/7/2018 στις 1:08 ΜΜ, saruman123 είπε Ανάλογα την εταιρεία. Η OnePlus ας πούμε που ξέρω είναι γύρω στις 10 μέρες. Στις 13/7/2018 στις 1:46 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε Μια φορά χρειάστηκα service στην ζωή μου. 1 χρόνο πριν με το Nexus 5X που το έστειλαν procordia και το πήρα πίσω την ίδια βδομάδα, 4 μέρες μετά. Εστειλα email στην htc να με πουν τι γινετε και ευτυχως με απαντησαν γιατι απο την ts solution καμια ενημερωση και με ειπαν οτι περιμενουν ανταλακτικα απο ταιβαν (δηλαδη +15-20 μερες περιπου επιπλεον) και αυτος που με απαντουσε στα email ζητησε να με στειλουν αλλο καινουργιο και περιμενω να με απαντησει την Δευτερα να με πει σιγουρα τι θα γινει.
26ska Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Αν μπλέξεις με service, δηλαδή για το HTC, χαιρετίσματα. Άρα σαφώς δεν προτείνετε για αγορά.
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 hour ago, 26ska said: Αν μπλέξεις με service, δηλαδή για το HTC, χαιρετίσματα. Άρα σαφώς δεν προτείνετε για αγορά. Το πούλησα για 2 λόγους. Ο ένας ήταν πως ήταν μεγάλο αρκετά για το χέρι μου. Ο δεύτερος ήταν πως είχε 0 υποστήριξη από developers (XDA) 0 custom roms και σε επικοινωνία μου με τον head developer της lineage rom, μου είπε πως δεν παίζει να ασχοληθεί κανείς. Αν δεν σε νοιάζουν αυτά, το παίρνεις ξεκάθαρα γιατί είναι απίστευτα δυνατό/γρήγορο με πολύ καλή οθόνη και κάμερα.
teodoulke Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Το πούλησα για 2 λόγους. Ο ένας ήταν πως ήταν μεγάλο αρκετά για το χέρι μου. Ο δεύτερος ήταν πως είχε 0 υποστήριξη από developers (XDA) 0 custom roms και σε επικοινωνία μου με τον head developer της lineage rom, μου είπε πως δεν παίζει να ασχοληθεί κανείς. Αν δεν σε νοιάζουν αυτά, το παίρνεις ξεκάθαρα γιατί είναι απίστευτα δυνατό/γρήγορο με πολύ καλή οθόνη και κάμερα. Δεν με ενοιαζε αλλα να που χρειαστηκε... 20 ώρες πριν, 26ska είπε Γιατί να μην πάρεις το g6; Ηθελα κινητο εως 300ε με καλη καμερα και ηταν αυτο που με προτειναν και υστερα απο κριτικες που ειδα κατεληξα στο u ultra και οντως ειναι αυτο που χρειαζομαι αλλα εβγαλε θεμα....
teodoulke Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Στις 14/7/2018 στις 5:37 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε Το πούλησα για 2 λόγους. Ο ένας ήταν πως ήταν μεγάλο αρκετά για το χέρι μου. Ο δεύτερος ήταν πως είχε 0 υποστήριξη από developers (XDA) 0 custom roms και σε επικοινωνία μου με τον head developer της lineage rom, μου είπε πως δεν παίζει να ασχοληθεί κανείς. Αν δεν σε νοιάζουν αυτά, το παίρνεις ξεκάθαρα γιατί είναι απίστευτα δυνατό/γρήγορο με πολύ καλή οθόνη και κάμερα. Στις 13/7/2018 στις 1:46 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε Μια φορά χρειάστηκα service στην ζωή μου. 1 χρόνο πριν με το Nexus 5X που το έστειλαν procordia και το πήρα πίσω την ίδια βδομάδα, 4 μέρες μετά. Μολις το πηρα το κινητο και ειναι σαν να μην εκαναν απολυτως τιποτα! Απλα το κρατησαν 40 μερες σχεδον και μου το εστειλαν πισω. Εκανα ρεσετ και διορθωθηκε καπως το προβλημα και παλι το κανει ομως μερικες φορες. Μιλησα με την htc μεσω email και με ειπαν οτι μετα απο 3 σερβις (δηλαδη αλλες 70+ μερες να το στειλω πισω ακομα 2 φορες) και οταν δουν οτι το προβλημα δεν φτιαχνετε θα με αντικαταστησουν το κινητο και ζητησα να παρω τα λεφτα μου πισω και η απαντηση τους ηταν οτι μονο απο το καταστημα που το πηρα θα μπορεσω να τα παρω αλλα ευτυχως (?) πληρωσα με paypal και μολις γυρισω απο διακοπες θα κανω refund τα λεφτα μου μεσω paypal γιατι αυριο φευγω και δεν θα εχω κινητο να μιλαω! Ελεος δεν ξανα μπλεκω με σκρουτζομαγαζα και htc για κανεναν λογο!
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 minute ago, teodoulke said: Μολις το πηρα το κινητο και ειναι σαν να μην εκαναν απολυτως τιποτα! Απλα το κρατησαν 40 μερες σχεδον και μου το εστειλαν πισω. Εκανα ρεσετ και διορθωθηκε καπως το προβλημα και παλι το κανει ομως μερικες φορες. Μιλησα με την htc μεσω email και με ειπαν οτι μετα απο 3 σερβις (δηλαδη αλλες 70+ μερες να το στειλω πισω ακομα 2 φορες) και οταν δουν οτι το προβλημα δεν φτιαχνετε θα με αντικαταστησουν το κινητο και ζητησα να παρω τα λεφτα μου πισω και η απαντηση τους ηταν οτι μονο απο το καταστημα που το πηρα θα μπορεσω να τα παρω αλλα ευτυχως (?) πληρωσα με paypal και μολις γυρισω απο διακοπες θα κανω refund τα λεφτα μου μεσω paypal γιατι αυριο φευγω και δεν θα εχω κινητο να μιλαω! Ελεος δεν ξανα μπλεκω με σκρουτζομαγαζα και htc για κανεναν λογο! Με σκρουτζομάγαζα να μπλέξεις. Με HTC να μην ξανά μπλέξεις. Εγώ μια φορά χρειάστηκα την εγγύηση (πέρσυ ίδια εποχή) και σε 4 μέρες το είχα πίσω το κινητό με καινούρια πλακέτα. LG Nexus 5X.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα