thodoris000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παιδία είμαι νεος και τον υπολογιστη το εχω σαν χομπι.. εχω μια απορια. Μπορει να ρωτησω και χαζομαρα αλλα πως μπορω να καταλάβω εαν η μητρική μου ειναι συμβατή με την καρτα γραφικων μου?
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, thodoris000 είπε Παιδία είμαι νεος και τον υπολογιστη το εχω σαν χομπι.. εχω μια απορια. Μπορει να ρωτησω και χαζομαρα αλλα πως μπορω να καταλάβω εαν η μητρική μου ειναι συμβατή με την καρτα γραφικων μου? Βλέπεις αν έχεις την τέρμα δεξιά. και η κάρτα γραφικών να έχει αυτήν αριστερά: 3
thodoris000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου επισης μπορω να βαλω σε οποιαδηποτε μητρικη οτι επεξεργαστη θελω?
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, thodoris000 είπε Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου επισης μπορω να βαλω σε οποιαδηποτε μητρικη οτι επεξεργαστη θελω? Όχι η κάθε μητρική παίρνει συγκεκριμένους επεξεργαστές , για να το μάθεις αυτο πρέπει να μπεις στην σελίδα της μητρικής σου (ανάλογα το μοντέλο ) και να δείς τι επεξεργαστή υποστηρίζει 1
thodoris000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Και αναλογα τι επεξεργαστη μπορει να υποστιριξει αυτον παιρνω?
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, thodoris000 είπε Και αναλογα τι επεξεργαστη μπορει να υποστιριξει αυτον παιρνω? Έτσι ακριβώς θα σου λεει οτι υποστηρίζει τους τάδε επεξεργαστές 10 20 ξέρω γω , βρίσκεις απο αυτους ποιος σε ενδιαφέρει και το αγοράζεις. Δεν είναι ομως απλά τα πράγματα απλα βλέπουμε τι παίρνει τον αγοράζουμε τον βάζουμε και επειδή απο οτι καταλαβαίνω δεν γνωρίζεις πολλα καλύτερα οτι κάνεις να γίνει απο κοντά και με καποιον που ειναι γνώστης του αντικειμένου
thodoris000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ενταξει φιλε μου σας ευχαριστω και τους δυο που διαθεσατε χρονο 2
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, thodoris000 είπε Και αναλογα τι επεξεργαστη μπορει να υποστιριξει αυτον παιρνω? Άνοιξε ένα θέμα εδώ αν θες να πάρεις πισι, να σε βοηθήσουμε 1
thodoris000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 κοιτα θελω αλλα μου λειπουν τα λεφτα χαχαχα ποσο θα μου κοστισει ο πιο φθηνος υπολογιστης και για καθημερινη χρηση αλλα και λιγο για gaming?
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, thodoris000 είπε κοιτα θελω αλλα μου λειπουν τα λεφτα χαχαχα ποσο θα μου κοστισει ο πιο φθηνος υπολογιστης και για καθημερινη χρηση αλλα και λιγο για gaming? Μπορείς να ρωτήσεις εδώ 1
thodoris000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 δηλαδη να ρωτησω εαν θελω να παρω εναν φθηνο υπολογιστη ποσο θα μου βγει?
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, thodoris000 είπε δηλαδη να ρωτησω εαν θελω να παρω εναν φθηνο υπολογιστη ποσο θα μου βγει? Και σου ξανα λέω αν θέλεις πήγαινε στο παραπάνω link που έγραψα και ρώτα στην κατάλληλη ενότητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα