Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία είμαι νεος και τον υπολογιστη το εχω σαν χομπι.. εχω μια απορια. Μπορει να ρωτησω και χαζομαρα αλλα πως μπορω να καταλάβω εαν η μητρική μου ειναι συμβατή με την καρτα γραφικων μου?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thodoris000 είπε

Παιδία είμαι νεος και τον υπολογιστη το εχω σαν χομπι.. εχω μια απορια. Μπορει να ρωτησω και χαζομαρα αλλα πως μπορω να καταλάβω εαν η μητρική μου ειναι συμβατή με την καρτα γραφικων μου?

Βλέπεις αν έχεις την τέρμα δεξιά.

Pci_Express_Slot.png

και η κάρτα γραφικών να έχει αυτήν αριστερά:

_NVPCX.JPG

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thodoris000 είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου επισης μπορω να βαλω σε οποιαδηποτε μητρικη οτι επεξεργαστη θελω?

Όχι η κάθε μητρική παίρνει συγκεκριμένους επεξεργαστές , για να το μάθεις αυτο πρέπει να μπεις στην σελίδα της μητρικής σου (ανάλογα το μοντέλο ) και να δείς τι επεξεργαστή υποστηρίζει

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris000 είπε

Και αναλογα τι επεξεργαστη μπορει να υποστιριξει αυτον παιρνω?

Έτσι ακριβώς θα σου λεει οτι υποστηρίζει τους τάδε επεξεργαστές 10 20 ξέρω γω , βρίσκεις απο αυτους ποιος σε ενδιαφέρει και το αγοράζεις. Δεν είναι ομως απλά τα πράγματα απλα βλέπουμε τι παίρνει τον αγοράζουμε τον βάζουμε και επειδή απο οτι καταλαβαίνω δεν γνωρίζεις πολλα καλύτερα οτι κάνεις να γίνει απο κοντά και με καποιον που ειναι γνώστης του αντικειμένου

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thodoris000 είπε

Και αναλογα τι επεξεργαστη μπορει να υποστιριξει αυτον παιρνω?

Άνοιξε ένα θέμα εδώ αν θες να πάρεις πισι, να σε βοηθήσουμε :)

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα θελω αλλα μου λειπουν τα λεφτα χαχαχα ποσο θα μου κοστισει ο πιο φθηνος υπολογιστης και για καθημερινη χρηση αλλα και λιγο για gaming?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris000 είπε

κοιτα θελω αλλα μου λειπουν τα λεφτα χαχαχα ποσο θα μου κοστισει ο πιο φθηνος υπολογιστης και για καθημερινη χρηση αλλα και λιγο για gaming?

Μπορείς να ρωτήσεις εδώ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thodoris000 είπε

δηλαδη να ρωτησω εαν θελω να παρω εναν φθηνο υπολογιστη ποσο θα μου βγει?

Και σου ξανα λέω αν θέλεις πήγαινε στο παραπάνω link που έγραψα και ρώτα στην κατάλληλη ενότητα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...