Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε

Κανενα lg δεν ειχε ποτε mtk. Ειναι αξια εταιρια. Καλυτερα να μεινετε στα σχολια περι bootloops που εχουν ηδη παλιωσει αρκετα ωστε να μην πιανουν καμια σημασια. 

Απλα δεν θα μπορει να σταθει διπλα στα μηλα και στα note. Τοσο απλο ειναι. 

Σαν να λεμε το note των φτωχών. 

Μια χαρα μου κανει εμενα.

Αχέμ... LG K8, LG K10, LG X Cam, LG Q7, LG X Power, LG Magna, LG Stylus 3, LG K7, LG L Bello, LG G Pro Lite.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dali13gr είπε

Αχέμ... LG K8, LG K10, LG X Cam, LG Q7, LG X Power, LG Magna, LG Stylus 3, LG K7, LG L Bello, LG G Pro Lite.

Stand corrected...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Κανενα lg δεν ειχε ποτε mtk. Ειναι αξια εταιρια. Καλυτερα να μεινετε στα σχολια περι bootloops που εχουν ηδη παλιωσει αρκετα ωστε να μην πιανουν καμια σημασια. 

Επεξ/σία από vagsta
Δημοσ.
8 ώρες πριν, dali13gr είπε

και άλλα τόσα είναι με ΜΤΚ

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο
  • Chipset: 1.5GHz Octa-Core ή 1.8GHz Octa-Core

Ρε παιδιά κινέζοι είσαστε? Γράψτε τι επεξεργαστή έχει στον τίτλο να μην χάνουμε το χρόνο μας άδικα.. Επίσης σιγά το νέο...Μην βγάζετε τέτοια νέα ξεφτιλίζετε το σάιτ. Έλεος. 

Επί του θέματος. Και LG και Mediatek. Πόσο την κάτω βόλτα έχει πάρει η LG? Γιατί αναρωτιέμαι? Χμμμμ... ΑΑΑΑααα... ναι ... δεν έχει καλούς προγραμματιστές (η έχει και δεν τους πληρώνει καλά) να λύσουν τα προβλήματα αν θυμάμαι καλά και έχει πολύ κακή γραμμή παραγωγής με μεγάλη φύρα και κανένα σεβασμό στον πελάτη με τα τόσα προβληματικά τηλέφωνα που έχει βγάλει δίχως να αναλαμβάνει ευθύνη  για τις σαβούρες που μοιράζει στον κόσμο. 

Κρίμα τέτοια εταιριάρα να έχει πέσει τόσο πολύ χαμηλά!

Αλλά δεν το περίμενα με τίποτε να πέσει ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ώστε να πασάρει κινητό με επεξεργαστή που φοράνε κινητά μικρών ονομάτων και κόστος 50-100 ευρώ... 

Τραγικό...

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχουμε πληροφορίες για το αν το stylus θα είναι active, όπως στη σειρά galaxy note της samsung?

Η απλά θα είναι ένα απλό capasitive stylus, όπως οι απλες γραφιδες που κυκλοφορούν και είχε βαλει στο παρελθόν σε προηγούμενα μοντέλα?

Δημοσ.
Στις 6/6/2018 στις 10:18 ΜΜ, Acrobatis7 είπε

To bootloop εχεί παλιόσει, το ίδιο και η αξιοπιστία της εταιρίας όμος.

Περάστικός είμαι δεν θα μείνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...