manos256 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας γιατι σε λιγο θα πιστεψω πως παραλογιζομαι. Εχω βρει ενα μεταχειρισμενο αμαξι το οποιο το εχω ελεξει με μηχανικο και ειναι ολα οκ. Το θεμα ειναι οτι ο τυπος που το πουλαει το χει φερει απο Ιταλια με προσωρινη αδεια κυκλοφοριας και δηλωμενο σε εταιρεία. Αφου καταληξαμε στα χρηματα ειπαμε ενα Χ ποσο που θα δηλωθει στις υπευθυνες δηλωσεις και το υπολοιπο θα το παρει μαυρα. Το θεμα ειναι επειδη αυτος πληρωνει ατομο στο υπουργειο για να τρεχει τις μεταβιβασεις. Μου ειπε πως θελει για αρχη να ετοιμασουμε τα χαρτια να τα αφησουμε στο υπουργειο να ξεκινησει η μεταβιβαση και οσο ετοιμαζεται να παμε τραπεζα για του καταθεσω το Χ ποσο των δηλωσεων σε εναν λογαριασμο της εταιρειας του. Εγω αυτο που αναρωτιεμαι ειναι απο την στιγμη που δεν τον ξερω και απο χθες τον τυπο πως ειμαι καλυμενος οτι με το που γινει καταθεση δεν θα μου το παιξει τρελα. Εγω τοσα χρονια ηξερα οτι συμφωνουμε στα χρηματα ολοκληρωνεται η διαδικασια της μεταβιβασης, ανταλλάζουμε δηλωσεις, του δινω λεφτα μου δινει κλειδια και αδεια και τελος.
Sorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ρίσκο να κάνεις αυτό που σου λέει.... προσωπικά θα την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια...
Stamer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Βαθειά μέσα σου το ξέρεις οτι είναι τραγικό να κάνεις κάτι τέτοιο απλά ήθελες μάλλον να το ακούσεις και απο άλλους...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 46 λεπτά πριν, Sorath είπε Ρίσκο να κάνεις αυτό που σου λέει.... προσωπικά θα την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια... Κι εγω πιο πολυ !!!!!!!!!!! 1
manos256 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παντως ρε παιδια πως εχει καταντησει ετσι η αγορα των μεταχειρισμενων.. Να καθεσαι να ψαχνεις αμαξια απο ιδιωτες και να μην βρισκεις.. Εχουν γεμισει το car απο αγγελιες με δηθεν "ιδιωτες" να σου πασαρουν αμαξια απο Ιταλια. Εχει γινει τραγικη η κατασταση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ειναι παντως πολυ ευκολο απο την αδεια κυκλοφοριας να καταλαβεις αν ενα αμαξι ειναι εισαγωγης.
aGka8l Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 πες του οτι μόλις γίνει η αλλαγή θα του τα περασεις απο ebanking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα